ajutoooor!!!! sotul meu nu ma mai iubeste...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

quote:
Originally posted by cl

Sasuke, marea majoritate a femeilor fug de barbatii insurati! Normal ca exista si exceptii. Iar chestia cu "si nevasta m-a inselat...bla bla bla..." nu prea cred ca prinde, decat la naive!
Claudia

Ce naive, daca stiu cum sta cu partea materiala, nu sunt naive. Merg pe principiul: "Daca se poate de ce nu ?!" Cunosc N cazuri reale, care accepta " sa consoleze" dupa ce le-au facut "un inventar", si mai si spun " Ce proasta nevasta-sa, nu stie sa-l tina linga ea, nu se ingrijeste bla bla bla... El mi-a spus ! ".

Hai ca nu cunoastem toate amanuntele fiecarei relatii, cit de vinovat e unul, cit celalalt, doar din ce ne ofera persoanele in cauza, ca sa spunem ce e de facut. Oferim compasiune si sfaturi pe baza a ceea ce ni se ofera ( amanunte),ca ni se cere. In rest tot ei trebuie sa-si faca analiza situatiei reale, sa discute cinstit si vor hotari ce au de facut.Petruta & bb Mihai

http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylena spune:

quote:
Originally posted by sasuke

cl wrote :"Sasuke, ai omis un lucru esential (in mod voit sau nu, nu are importanta): in marea majoritate a cazurilor barbatii nu spun ca sunt insurati, decat dupa ce legatura incepe sa devina serioasa! Vezi, de exemplu, cazul Ro_Elle! "

??? De unde questia cu " marea majoritate a cazurilor" ??? Da, sunt de acord ca se intimpla si asa, iar daca asa a fost si cu sotul meelindei atunci ai dreptate. Dar sa-ti mai spun un 'secret', probabil cunoscut de mute dintre voi : Una din armele barbatilor, pe care o folosesc des cind vor sa cucereasca o femeie e tocmai aceea ca spun ca sunt casatoriti, ca-si iubesc sotia, dar ea l-a inselat, l-a ranit, e acum un om pierdut , nu mai are chef de viata ....bla-bla-bla... iar doamna care-l asculta incepe sa-l consoleze, si-l consoleaza si-l consoleaza.....
Cit despre afirmatia ta, "ai omis un lucru esential (in mod voit sau nu..", prezenta mea pe forum, scrierile mele, ar trebui sa te convinga...

Sasuke, cunosc si eu cel putin un caz asemanator asa ca teoretic as putea sa-ti dau dreptate. Dar de ce se ajunge aici? Sa nu-mi spui ca asa sunteti voi barbatii creati, si ca nu va puteti impotrivi naturii( desi stiu ca asa este). Am mai auzit si de teoria conform careia omul ca specie nu este genetic o fiinta monogama (deci aici nu se mai face diferenta intre sexe). In conditiile astea care mai e rostul evolutiei spirituale catre care tindem, daca nu ne putem desprinde de natura?
Mai bine considera intrebarea aceasta pur retorica. Astept insa un raspuns pe mail in legatura cu un alt subiect scris de mine.
O promisiune e o promisiune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by petruta
Ce naive, daca stiu cum sta cu partea materiala, nu sunt naive. Merg pe principiul: "Daca se poate de ce nu ?!" Cunosc N cazuri reale, care accepta " sa consoleze" dupa ce le-au facut "un inventar", si mai si spun " Ce proasta nevasta-sa, nu stie sa-l tina linga ea, nu se ingrijeste bla bla bla... El mi-a spus ! ".

Hai ca nu cunoastem toate amanuntele fiecarei relatii, cit de vinovat e unul, cit celalalt, doar din ce ne ofera persoanele in cauza, ca sa spunem ce e de facut. Oferim compasiune si sfaturi pe baza a ceea ce ni se ofera ( amanunte),ca ni se cere. In rest tot ei trebuie sa-si faca analiza situatiei reale, sa discute cinstit si vor hotari ce au de facut.

Petruta & bb Mihai

Petruta, vorbeam numai de cei amatori de cate o aventura, nu care vor sa-si schimbe nevasta si de cele care la pica in plasa. Si da, sunt si femei care cauta situatia materiala si distrug casnicii, si numai naive nu sunt! Ele ataca, nu asteapta sa vina barbatul cu "bla, bla, bla... m-a inselat nevasta...".
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

petruta : nimic mai adevarat...din pacate !

Claudia : ..de-ai sti cite " naive" sunt pe lume..!!! Sper sa nu ajungi si tu intr-o astfel de situatie. E usor de zis "Eu n-as cadea in plasa !"...dar greu de facut, in cazul in care barbatul are rabdarea si ingeniozitatea de a-si pregati f. bine atacul, de a-si calcula bine pasii,etc...dar iar ma ia gura pe dinainte si'or sa ma injure ceilalti barbati de pe forum ca vind secrete inamicului!

Mergi la inceput

[/quote]

Petruta, vorbeam numai de cei amatori de cate o aventura, nu care vor sa-si schimbe nevasta si de cele care la pica in plasa. Si da, sunt si femei care cauta situatia materiala si distrug casnicii, si numai naive nu sunt! Ele ataca, nu asteapta sa vina barbatul cu "bla, bla, bla... m-a inselat nevasta...".
Claudia

[/quote]

Claudia, nu exista "amatori de cite o aventura", daca e de una , va fi si a doua, si a n a si stilul de agatat acelasi. Daca
i-a mers cu " o naiva " , o va cauta si pe a doua si pe a treia ... Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sasuke
E usor de zis "Eu n-as cadea in plasa !"...dar greu de facut, in cazul in care barbatul are rabdarea si ingeniozitatea de a-si pregati f. bine atacul, de a-si calcula bine pasii,etc...dar iar ma ia gura pe dinainte si'or sa ma injure ceilalti barbati de pe forum ca vind secrete inamicului!

Nu ne divulgi secrete. Cel putin eu, am asistat la " astfel de atacuri" ale unui barbat asupra unei " naive". Claudia, atacul a fost si "sub ochii tai", sau ma rog,in prejma ta.

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Sasuke, vorbesti din proprie experienta? Hai sa-ti divulg eu cate ceva din secretele sexului "slab": daca femeia tine cu adevarat la familia ei, nu cade in plasa, oricata rabdare si iscusinta ar avea barbatul! Crede-ma!
Claudia

Mergi la inceput

Claudia wrote : "...daca femeia tine cu adevarat la familia ei, nu cade in plasa, oricata rabdare si iscusinta ar avea barbatul! Crede-ma! ...".
E o provocare ?! Alegi tu tinta, si-mi spui cit timp am la dispozitie !?.Sorry, dar nu...Si inca ceva : Da, vorbesc si din proprie experienta...dar nu am mers prea departe...doar ca m-am incapatinat sa-i demonstrez persoanei respective ca aproape oricine e vulnerabil...M-am oprit la timp pt. ca, pe termen lung, toata lumea avea de pierdut...dar poate nu oricine s-ar fi oprit

Mergi la inceput

Cred ca mesajele, de acum,Cl si Sasuke, mergeau la un subiect nou, gen " dezbatere", ca saraca Meelinda...ce sa mai zica.

Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput

petruta : Asa e...scuze...Inchei cu speranta ca, totusi, Meelindei ii va folosi, totusi, ceva din cele spuse de mine/noi...si poate va fi iar soare si pe ulitza ei...

Mergi la inceput