Nasici de 2007!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna seara si de la noi!

Se pare ca o sa nashim in noiembrie iar discutia despre rochii e super

Io in mod cert vreau un model cu voaleta pentru biserica .si manusi eventual!asa ca ma pun pe treaba

Si eu o sa fiu dupa nastere, am dpn in iulie la sfarsit, dar sper sa slabesc pana in noiembrie.

O sa imi vina finii cu ploconul.oare eu ce trebuie sa fac, in afara de o rezervare la un restaurant?

Ile 17 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Pentru nasicile care vor sa isi faca rochia la croitoreasa, cum o sa fac si eu, uitati un site in care sunt si schitele rochiilor, utile, zic eu. Si modelele sunt dragute, mergeti si la restul colectiilor care sunt in bara verticala din dreapta ecranului.

http://www.dessy.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Si la noi au venit finii cu plocon ieri

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

ralucis, frumoase si modelele tale.
Eu rochia cu care ma voi imbraca la biserica o sa o cumpar, la croitoreas( adica mama )cred ca imi voi face un costumas in care sa ma imbrac dimineata la cununia civila.

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare fetelor!!!!Eu voi fi o nasica cu burtica.De fapt nu stiu daca se va vedea la 4 luni burtica.Voi ce ziceti??

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ramonela, depinde de constitutia ta! Oricum, cred ca iti poti gasi ceva de cumparat!
Dory, ati lasat sec impreuna cu finii, ce frumos! Daca a fost cu plocon, inseamna ca v-au cerut, nu-i asa? A fost un moment sensibil, nu-i asa?

Mai, voi iar ma bagati in ceatza!
Adica costum la starea civila, apoi rochie la biserica?
DAr nu cred ca voi avea timp sa ma schimb, poate seara la restaurant! S-ar putea sa fie continuu totul, acte, biserica apoi direct restaurant!
Eu ma gandeam sa am o rochie de zi si altceva ma comod pt noapte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Crixia,eu sunt micuta,1,63 si 48 de kg.Eu sper ca se va vedea umpic,ca-mi plac nasicile cu burtika.
La noi la cluj,nuntile se fac de ziua.Dimineata pe la 9 vin dupa nanasi,pe la 11 e cununia civila si pe la 12 e cea religioasa.Deci eu n-am timp sa ma schimb.La cuafor tre sa ma duc de dimineata.Si petrecerea e de la ora 14.La noi nu se fac nunti de noapte.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna nasici!

Ramonella felicitari pentru sarcina, sa fie intr-un ceas bun!Nu vreau sa te intristez, putin putin se va vedea burtika, dar nu foarte tare, pentru ce esti slabuta de felul tau si inteleg ca este s prima sarcina, asa-i?!. In schimb, daca mai vrei burtica, iti dau io,eu voi avea 7 luni jumate cand voi fi nasica! Nu zic ca fiind nitel mai grasutza de felul meu, am si burtica pe masura, deja am probleme ca nu voi gasi toaleta pentru nunta.

Apropo, site-uri cu schite ati postat, croitorese bune in Bucuresti cunoasteti? Ca eu am o croitoreasa foarte buna dar din pacate e la Bacau si chiar nu pot face atata drum gravida fiind, si cu ce calduri se anunta...

Dory inteleg ca ai facut din nou ciorbitza de curcan?!

Pupici la nasici,
Carmen15+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

crixia, sa sti ca eu imi fac o sg rochie pt nunta, o sa ma imbrac altfel daca finii se vor hotari sa faca casatoria civila in alta zi sau daca va fi in aceeasi zi, dar la interval de timp, nu legat. oricum nu ma pregatesc cu ceva special pt civil, am cateva rochite care au fost purtate doar de cate o data si cum nunta aceasta nu e la bucuresti, ci in provincie, clar nu ma stie nimeni pe acolo cu ele.
carmen, eu am o croitoreasa f buna in bucuresti, merg de cativa ani aoclo, face absolut orice, si rochii de ocazie, si de mireasa, eu sunt f multumita, are si preturi bune. de fapt e un fel de atelier unde e mereu aglomerat, sunt multe cliente. daca esti interesata, da-mi un pm sa-ti trimit datele de contact. uite aici rochia cea mai recenta pe care mi-am facut-o acolo, la botezul fetitei, in vara trecuta:
http://good-times.webshots.com/album/553442131ehTOZd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ce-mi plac mie discutiile despre rochii. In sfarsit am vazut si eu ceva ce-mi place si nici nu mai stiu cui trebuie sa-i multumesc pentru link.
Carmena, ca vad ca tu esti graviduta, cu cat timp inainte ai de gand sa-ti faci rochia? Cat despre flori si buchete. LA nunta mea am mers pe ideea: nu stiu si nu ma intereseaza ce se poarta, mie sa-mi placa. Si am avut buchetele si lumanarile in 2 culori (albastru si alb) si 3 tipuri de flori (irisi, trandafiri si inca ceva floare de semana cu trandafirul). Foarte fericita si incantata de ce a iesit!
Ralucris, cred ca am sa-ti trimit si eu un PM, ca ma intereseaza tare mult o croitoreasa, mai ales ca eu nu mi-am facut niciodata nimic la comanda si acum sigur nu voi gasi nimic sa-mi convina! Rochita ta de la botez a fost superba si tu slaaaaba!
Eu la cununia civila ash fi mers cu un costumash pe care-l aveam deja in casa, dar gravida fiind, se schimba treaba. O sa-mi iau ceva in care sa incap!
Crixia, catifeaua e cam groasa pentru perioada in care nasesti tu.
La culori v-ati gandit fetelor? Eu una m-am saturat de nashe grena! Acum 2 ani la nunta lui fratelo, nasa, ambele soacre si eu (sora fratelui meu, deci a mirelui) eram in grena. SI nasha mea, acum un an, tot grena fuse! Eu ma gandeam la bleumarin cu lila, dar o merge bleumarinul in iulie sau ma voi coace la foc mic?

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput