Nasici de 2007!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Mie imi plac rochitele de genul asta:http://www.edressme.com/dresses5801r.html, sau asta:http://www.edressme.com/dressesrsl64464.html

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna ziua nasici!
Dory, am vz ca vom fi in aceiasi zi! Sa fie cu noroc!
Arabela, Ralu voi chiar sunteti in priza, ca acum trec lunile si soseste momentul!
Nu superi pe numeni Ralu, si eu tot caut, caut... altceva!

Multumim de site-uri cu rochite, cine mai are sa mai puna, ca eu prin toate ma uit si incerc sa-mi stabilesc un model, putin de la o rochie, altceva de la alta.... vad eu ce o sa iasa!

Nasici, ma ajuta cineva cu catifeaua? E as zice ca o sa fie prea cald pt asa material! O vad mai repede pt Craciun, Revelion.... evenimente mai friguroase(daca nu le facem in Miami)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Crixia, sa stii ca si eu ma gandesc sa combin catifeaua cu ceva, mai ales ca in aprilie nu cred sa fie asa de cald. dar as vrea o catifea din aceea mai moale, nu batoasa, gen draperie, adica sa fie mai prietenoasa si sa stea bine pe corp. tu de care ai?
dory, si eu mi-am salvat intr-un folder modelul acela gri, dar eu am o fetita de 8 luni si inca vreo 5 kg in plus mi-au ramas dupa nastere, ma gandesc ca acel model cu pliseuri nu prea m-ar avantaja, desi imi lace tare mult...
de buchete si lumanari s-a interesat cineva? vroiam sa intreb, e obligatoriu ca nasa si fina sa aiiba buchete din aceleasi flori? noi am mai cununat o data in toamna trecuta si acolo le-am avut diferite ca forma, dar cu aceleasi flori.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucis

Crixia, sa stii ca si eu ma gandesc sa combin catifeaua cu ceva, mai ales ca in aprilie nu cred sa fie asa de cald. dar as vrea o catifea din aceea mai moale, nu batoasa, gen draperie, adica sa fie mai prietenoasa si sa stea bine pe corp. tu de care ai?
dory, si eu mi-am salvat intr-un folder modelul acela gri, dar eu am o fetita de 8 luni si inca vreo 5 kg in plus miau ramas dupa nastere, ma gandesc ca acel model cu pliseuri nu prea m-ar avantaja, desi imi lace tare mult...
de buchete si lumanari s-a interesat cineva? vroiam sa intreb, e obligatoriu ca nasa si fina sa aiiba buchete din aceleasi flori? noi am mai cununat o data in toamna trecuta si acolo le-am avut diferite ca forma, dar cu aceleasi flori.

hehe, eu am ramas cu vreo 10 kg in plus dupa nastere, cred ca sunt campioana pe aici, dar asta e....sunt o fire pofticioasa si nu am ce face ....nu pot tine mare cura de slabit.Modelele respective le alesesem tocmai pt. a-mi ascumde burta

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna si de la mine!

Vad ca ati animat atmosfera la nasici! Dory super rochita, cred ca fur si io modelu(a se intelege motivul...) dar la dimensiunile pe care le voi avea pe atunci - si nu cred inca ca o voi face cu spatele gol, ca mi se vor vedea sunculitzele, dar i fata e superrrr.... intrebare insa, pe unde gasim material plisat, se gaseste asa ceva?? Ca n-am mai fost in magazine de metraje de 100 de ani cred.

Crixia super sa fie intr-un ceas bun! Si noi suntem mari amatori de petreceri asa ca am spus ca vom cununa si vom boteza...cel putin la noi pentru chestii d-astea se gasec bani, nu stiu cum de...

Fetili, duminica este Lasata Secului. Revin cu stresu meu, face nasa placintica cu branza(mmm ce pofta imi este...) Vin finii la voi? Trebuie sa-i invitam sau se invita ei singuri? Ca ei n-au spus nimik, dar ne gandeam sa dam noi o fuga la nasii nostrii ca n-am mai fost de mult si ne tot imbie. Oare are ceva daca nu ii chemam noi pe fini?!

De buchete eu stiu ca e frumos sa fie din acelasi tip de floare( nu neaparat si lumanarile) dar de culor diferite. Acum insa nu stiu cum se mai poarta, se poate sa se mai fi schimbat moda...

Pupici,

Carmen14+ si Stefi3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Crixia acu am vazut totusi in iunie ma gandesc ca e cald pentru catifea... Acum depinde de culoare si model desigur precum si cum suporti tu caldura. Eu as opta mai mult pentru un triplu voal sau o matase mai vaporoasa, dar daca tot ai materialul in casa si iti place, de ce nu?!

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dory frumoase rochite, mai ales cea gri .
Eu m-am ingrasat dupa ce am terminat cu alaptatul. acum sunt la cura de slabire, trebuie sa dau si eu vreo 10 kg jos si tare e greu .
Crixia si eu zic, ca e cam grosuta catifeaua pt. luna iunie.

weekend placut va doresc doamne nasici .
, pe luni.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Da, nasici, chiar daca e catifea subtire, totusi mi se pare un material cam gros. si, sincer nu-mi prea place, ca e cam violet, as fi preferat lavanda sau mov inchis de tot!

Si pt 2 iunie si pt 1 septembrie cred ca trebuie sa aleg ceva vaporos!

Mergi la inceput

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput

sa va arat unua din costumatia pt. nasica, in care probabil ma voi inbraca dimineata cand voi merge sa-i pun voalul miresei. o puteti vedea http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/dory232002/detail?.dir=793cscd&.dnm=3db0re2.jpg&.src=ph

DORY & ALEXANDRA DENISA

Mergi la inceput