Aspirante optimiste > 20 ani (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Rox_Dox, sa se duca la Plafar si ii dau doamnele de acolo ce este bun pt ea.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

saru'mana fetele..
si pupicii aferenti...

si pe mine ma incearca o raceala...si diseara imi vine barbatul..in loc sa-l intampin tentanta..o sa ma vada cu febra in pat..

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Rox si spray cu apa de mare se gaseste la farmacie

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Spray cu apa de mare se gaseste in farmacii. Il produc cei de la Humex, sau Sterimar...doar intrebati si va recomanda farmacista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

si e bun? isi face efectul repede? mai ca mi-as lua si eu unul sa am la indemana, ca vad ca incepe sa-mi curga si mie nasul..
si pt orice eventualitate, nu vreau sa iau picaturi care pot fi periculoase in caz de
chiar daca sansele sunt mici, vreau sa fiu precauta.

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Te ajuta sa-ti cureti nasul bine. Eu l-am folosit in perioada sarcinii si a fost ok.

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Gabitzu si catty merci de info.
Gabitzu da "spaga" pe langa costul analizei ai dat? si tre sa cumperi recipient tu? naspa. mie dr gineco nu mi-a zis la ce doctor sa ma duc cu spermograma . mi-a zis radiologu de la HSG sa ma duc la dr. Moisa. ce ziceti? pt spermograma nu tre trimitere, te duci asa........? ooooooffffffffffff sa-l vad si pe posesoru de gigei diagnosticat odata ca la cata bere a bagat la ghiozdan si cafea............acu sa-l conving sa se duca..........de fapt astept sa se sesizeze el ca e incapatzanat si daca insist zice ca tre sa faca cum vreau eu , asa ca astept sa vad ce face?

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Mychydutza, da, eu am platit dublu fata de costul oficial deoarece de multa vreme mi se pare ca nimeni nu misca un deget fara bani. Dar omul nu a cerut nimic, ba chiar cand i-am dat banii mi-a spus ca e prea mult. Oricum, a fost dragutz si amabil de la inceput, inainte sa-i dau banii, asa ca nu-mi pare rau. Am vrut sa ma asigur ca analizele vor fi bine facute; e mai mult o chestie psihologica pentru ca desigur nu reprezinta o garantie.

Recipientul nu e o problema, il gasesti la orice farmacie si nu costa mult.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

gabitu merci de info. sunt documentata da acu sa vad cum fac cu nenea posesoru! hhehehhee. saru mana pt tot!

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

mychydutza, tu la ce dr. mergi? La ce spital? Ai grija ca doctorii de la Giulesti accepta doar spermograme facute la Giulesti. Acolo trebuie sa suni, sa-ti programezi sotul si in ziua respectiva i se dau o cheie, un borcans...si rezultatul la ora 12. Bafta

Mergi la inceput