Aspirante optimiste > 20 ani (12)
Raspunsuri - Pagina 19
Gabitzu37 spune:
Multumesc mult, fetelor.
Laura, pe mine nu m-a chiuretat deloc, eram in 4 saptamani si am pierdut sarcina in cateva ore. M-am dus la doctora mea in timpul sangerarii si mi-a aratat bucati din placenta. A doua zi m-am dus din nou si mi-a zis ca e posibil sa fi eliminat tot deoarece nu se mai vede nimic. Am repetat eco peste alte doua zile si endometrul era curat. Nu am luat nici antibiotic si nu am avut nici o problema fizica, doar sufleteasca... Ramasesem insarcinata dupa cinci ani lungi de incercari si sperante...
Dar, gata cu vaicareala! Fetelor, sa ne luam de maini si pragul dintre ani sa fie pentru noi pragul de trecere de la aspirante la odisee!
Gabi
maria08 spune:
Mychy: Ma bag si eu in discutie....
Al meu a facut spermograma la IDS si a recoltat in cabinetul de gineco. Poti sa intri cu el daca vrei....iti da si cheie sa inchizi pe interior! Eu zic ca destul de ok1
Numai bine!
catty spune:
ROX_DOX, la mine mucusul transparent anunta rushii. Are aceeasi consistenta ca cel de la ovulatie dar este transparent si ai impresia ca e de fapt apa.
Fetelor stiu eu de ce vrea bebe sa ajungem la IA luna asta. Daca reuseste o sa nasc undeva in jurul datei de 15 august, adica de ziua lui mami de nume. Sa sper ca Sfanta Fecioara ma asculta?
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Nu stiu cum vom face dar de Craciun vreau sa vad subiectul asta gol si sa ne mutam la odisee.
Pupici la toata lumea.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Gabitzu37 spune:
Mychydutza, atata costa, cat zice Catty. Si intr-adevar conditiile de recoltare nu sunt prea grozave. Dar acolo ne-a trimis doctora noastra, la biologul Berindei. Nu am facut programare, l-am sunat direct pe mobil, l-am intrebat cand se poate face si ne-am dus. Ne-a spus ca trebuie abstinenta de minimum doua zile si maxim cinci si sa venim cu un recipient steril pentru urocultura pe care l-am luat de la farmacie. Puteam sa prelevam proba de acasa dar faceam o ora pana la spital asa ca am preferat varianta locala.
Gabi
rox_dox spune:
mda, deci nici luna asta nimik...
oooffff...
oricum mai am vreo sapt pana la venirea oficiala a rusilor..
asta daca nu vin mai devreme.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
rox_dox spune:
ziceti-mi si mie niste picaturi de pus in nas pt o prietena gravida...
parca erau unele care nu aveau nu stiu ce substanta care e periculoasa pt bebe..
cine stie sa-mi zica si mie?
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
geany_bc spune:
[quote]Originally posted by rox_dox
ziceti-mi si mie niste picaturi de pus in nas pt o prietena gravida...
parca erau unele care nu aveau nu stiu ce substanta care e periculoasa pt bebe..
cine stie sa-mi zica si mie?
pupici!
Nazomer
E foarte bun si nu da dependenta, nu are reactii adverse.
rox_dox spune:
Nazomer-ul banuiesc ca se gaseste la farmacie...
dar spray-ul cu apa de mare unde?
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!