Aspirante optimiste > 20 ani (12)

Aspirante optimiste > 20 ani (12) | Autor: catty

Link direct la acest mesaj

Lista aspirantelor care vor deveni mamici:

Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica(Antonia), Pia (Oprina), Tumpi(Ionela), Codri(Codruta), MirelaV(Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172(Cornelia), Valentinag(Valentina Georgeta), Lulu77(Alina Mariana), Mariaa(Maria), Gabid(Gabriela), Salmida(Adia Florentina), Ioana1971(Ioana), Speranta(Angelica), Robert(Robert si Alina), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy(Camela), OtiliaLia(Otilia), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), Ilenya(Ileana), Camisv(Camelia), flory76(Florentina-Iuliana), irinacodrina(Irina Codrina), gogosar(Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04(Steliana), deca(Carmen), dinah(Elena), Anca Wish(Ana-Maria), lachione(Mihaela Laura), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), asi(Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia(Felicia), nounou(Florina), GeorgianaI(Georgiana), LindaG(Linda), danap( Daniela), heleny(Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana(Ileana), adimercedes(Adriana), Lumit(Luminita-Violeta), nicol78(Elena-Nicoleta), pusichet(Ana Maria), Costi(Elena), Fanta(Stefana), zisaCami(Elena-Camelia), elli(Manuela), andra10(Andra), Liana30 (Mariana), Salomea(Elena), Jonica(Ioana), Marunzika(Ana Maria), Natalia26(Raluca Elena), thea_m(Teodora), dedi(Adela), ela2004(Ionela), GildaT(Eleonora), puiusu(Oana), bibyrox (Rozalia), Anku(Anca Cerasela), danangie(Daniela Angela), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt(Ana Maria), Carmen e( Carmen ), Pmihaela(Elena Mihaela), dionisiade(Florentina), iepurila(Irina), Anca(Anca Mioara), Avalon(Adriana), Roxee(Raluca), Sheherezada(Florentina), adya(Adina), biancaxl(Bianca), zamfir.mel(Mihaela), Lauricipani(Laura-Alexandra), Carmen.cita(Carmen), Elenya m(Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina(Ioana-Crisitna), Pis(Mihaela-Felicia), barbye(Mirela), diciu(Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga(Mirela & Gabriel), danuta_c(Dana), adi95 (Andreea), marrina(Monia), cristabb(Mihaela Cristina), Mihaela V(Mihaela), didi-anda(Anda Ioana), nanuk(Gabi), dyana(Diana), simonette(Sanda), lucia_1(Lucia Elena), georgiiana(Georgiiana Alina), Silvana Popovici(Iuliana Silvia), cami30(Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana(Diana), stefaniaro(Stefania), Oana T(Oana), july_g(Iulia), motanik(Andra), iepumic(Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim(Maria-Adela), adiutza(Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd(Malina-Mihaela), claucia(Claudia-Ioana), florentin156(Rodica), Olguttza(Ioana Alexandra), Aissa(Cristina), Danyalo(Elena-Daniela), ancuta_stan(Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), cherry22, antosit(Antoaneta), kla78(Claudia), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), bubuleana(Georgiana), Elise, Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB(Bianca), Mirela_1(Mirela Carmen), nusy (Marinela), NanaMotoc, Daniela76(Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), Aniast72(Andreea), geo ionita(Georgiana), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mica-mica(Mihaela), zozela(Marilena), Adhnana (Caterina), LoredanaG, BIENCUTA(Bianca), Miramar(Cosmina), carmencyta(Carmen-Mihaela), sorceress(Florina), Tzuca74(Ioana), mormelvio(Mihaela-Magdalena), alibebe(Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs(Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela), valicutza(Valentina), ayna(Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck(Oana), didi-edi, iuca(Viorica), Moira, cris.do, Olivia26, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Sheritra(Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza(Irina-Felicia), daciovi(Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, Gabriela- Elena, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, mita.2000, laviniaN(Lavinia), Nadya, Al�, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, blueeyes2003(Mirela), irlandeza(Marinela), luy(Luiza), catty(catalina), iliuta, oanabbb, helicom, claui, lorinaoo1, selina-d, iazminn, brabe, amameda(Meda), poki, rox dox, clarissa, geany bc, mi_a, Zenobia, Nikunikalai, ancadragoman (Anca), Sim Stoian, andriushca (Andreea), estecri (Sorina), AndraZ (Andra), Anaoi (Ioana), Kory (Mary), Luna1, Carla28, Oana_2006, mychydutza, Micky2007, NanaMotoc, Lucia28, nichi,noela_ carmen, Laura Ioana, stancutza (Diana), PamELLA(Gabriela), Diulet12, oanaonyx(Oana), Gabitzu37 (Gabi),alina.a (Alina), maria08, CristinaSon, aweya, Truth, simo_al_jaafari, ariana1005

-ute foste aspirante:
Dbunny, Dacicica(Daciana), danita, gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), ingeras26a(Andreea), Bety(Beatrice), Cristinna(Cristina), TERBITZA(Florina), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), iriss27(Irina), marinar(Marina), aventura, danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina), tzontzonel, monica_b, katthy(Ana Catalina), Tanya, vas, Amely(Diana), gabiu(Gabriela), CHOWPERSA,Tanya(Elena Mihaela),Mcrissa(Cristina-Daniela), Raza de Soare (Nicoleta), IULIABRAILA(Iulia), chiquitita, addinel, Tmihaela(Mihaela), Alexia28(Mihaela), doxinu, Dasha, musete(Laura- Lucia), andicu(Andreea), eseea(Felicia), kitty_nic(Cristina Valentina),

, foste aspirante:
mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana), floricika (Florentina),anangel_lexi(Alexandra),osna(Svetlana),mamiFlori,Beatrix(Melania),Georox,Amy-@my,Mirona(Mirona),Lorym, Simo29(Simona)

Doamne Ajuta la cat mai multe la acest capitol nou!

Dragele mele, ce imi doresc mie, va doresc si voua. Sa ploua cu bebei si gravidute capitolul asta,
Pupici la vesel al Aspirantelor optimiste

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Ok fetelor, daca voi ziceti ca e urat, mai bine sa nu-l vad. Mi-au ajuns necazurile mele, de-abia le pot duce si pe alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Fetele din Bucuresti, a auzit vreuna dintre voi de dr Peltecu (sau Petelcu??? Mi l-a recomandat cineva dar nu am auzit de el. O fi bun???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ileana, ma bucur ca prin povestea ta le-ai demonstrat fetelor ca merita sa spere si sa incerce pana in ultima clipa. In ceea ce ma priveste pe mine, iti multumesc pentru sustinere. va pupa andra pe toti si sper sa ne vedem cat de curand!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Catty, din pacate eu nu am avut timp astazi sa intru pe messenger. este ok ora 20.30....poate reusesc sa ma adun si eu acasa pana la ora aia ca si eu am ceva cumparaturi de facut.....frigiderul este cam gol si ma cam asteapta cu sacose pline.

Corinuk, cam liniste in partea ta ......foarte rar intri....treaba multa?

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, va doresc seara linistita si sa fiti sanatoase.
ANDRA si MYCHYDUTZA, in seara astya intru pe mess dupa ota 20 ca merg la shopingareala cu sotul sa isi ia nu stiu ce.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Am lucrat aproape 1 an intr-un cabinet ginecologic unde aveam intreruperi de sarcina in fiecare zii!Foarte multe femei nu au evoluat deloc,nu stiu sa se protejeze!Mai bine le macalareste un doctor!Marog,haideti sa trecem peste si sa incercam sa ajutam alte femei din preajma noastra care nu au cultura asta care nu stiu sa se protejeze(bineinteles cele care nu isi doresc un bb)!
Si sa revenim...eu stau si ma gandesc la medici astia!In toate domeniile exista si oi negre de aceea trebuie sa avem mare grija pe mana cui cadem!Indiferent de ce specialitate mai ales la stomatolog va rog aveti mare grija!
Eu z 4 ma pregatesc intens psihic pentru perioada de ovulatie,ma fac gigea ptr sotiorul meu!Este plecat 3 zile si ii pregatesc cateva surprize ptr cand se intoarce!Parca mai trebuie sa schimbam si noi cate ceva caci in incercarea asta a noastra de facut copii uitam sa ii mai surprindem!Nu-i asa?
Pup toate fetele mele dragi de aici si va astept aici sa mai vbim un pic despre cum putem sa ii mai uimim pe sotiorii nostrii!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Andra iubita gata am revenit in forta acum cand tu ai plecat la cumparaturi!Dar nu-i nimic te astept cumintica aici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Corinuk, vb pe messenger dupa ce ajung acasa. te pup!

Chantal, nu am auzit de dr acesta.....dar poate te vor ajuta fetele. De ce nu deschizi un subiect pe tema asta? Ca poate primesti impresii si de la cele care au nascut cu el.....

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mey, Catty, de ce nu ai pus listuta aia frumoasa din capitolul trecut? Aia pe care a ordonat-o Kriss alfabetic? Era frumusica si mai usor de urmarit cu privirea

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Laura, am renuntat la ea intrucat fetele mai vechi aspirante doreau lista initiala pentru a putea observa o "vechime" a dorintei de a avea un bebik..multe dintre ele sunt in capul listei de multi ani si doreau sa vada cat de repede urca lista ..nu stiu daca ai inteles..sunt varza la ora astasi am decis sa le respectam dorinta..
s-au dat explicatii de altfel pe la pag.11-12 parca in cap.anterior...

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput