Aspirante optimiste > 20 ani (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Chantal eu am auyit de dr. Peltecu si-am auyit de bine.

Anca tißam scris la cap. anterior inainte sa realiyeye ca sßa deschis altul. Pe dr. mea o cheama Magda Petrache si este la Polizu, eu sunt f. multumita de ea.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Catty, cand ai timp sa o stergi pe Lorym de la gravidute si sa o muti la mamici, foste aspirante! A nascut in seara asta!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Salutare fetele! Mai numaram? Eu ziua 22 si cand ma apropii de punctul culminant ma iau emotiile. Sper ca daca vin uratii nu o sa am depresii prea mari.

Chantal eu am auzit de Peltecu inca de cand eram inca in Romania si numai de bine. Este destul de vestit prin Bucuresti. Te-ai programat la el?

Va pup fetele si spor la treaba.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Kriss abia acu am citit si eu. Le dau dreptate fetelor

Poze Laura

Mergi la inceput

Luna, numaram, de ce nu?:) Eu Z20! m-a intrebat sotul adineauri daca am vreo veste, ca sa stie si el daca a muncit cu folos:)

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

kriss.

Si mie mi-a zis sotul aseara ca mult imi mai ia sa raman gravida, nu e corect sa astepte doua saptamani sa vada rezultatul.

Vreo schimbare kriss, vreun simptom?

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

cateva, da` e cam devreme..si cred ca sunt inchipuiri de-ale mele

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

KRISS, am remediat problema.
LORYM sa ai un bebe sanatos si sa te refaci repejor dupa nastere. Felicitari pt bebic.
Fetelor, eu azi am cazut in depresie si am bocit nitel. Se apropie punctul culminant al lunii asteia joi si eu am semne clare de rushi. Dar imi revin eu. Primul pas l-am facut si mi-am luat Ova-mit-ul sa incep stimularea de vineri.
Pupici si seara buna.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetele in sfarsit am aterizat si eu acasa si ce vad capitol nouuuuu
Hai ca poate asta e cu noroc ptr toate.
Pupici

Dar nu e nimeni pe aici....

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Miramar multumesc si pupici.

anca