** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

mie imi iese baiat cf calendarului chinezesc.cu Thea mi-a iesit fetitza.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Liviana, scuze!Dau un miel, dar mai la primavara asa...:)))
Fug, mandra mea tropaie prin casa in fundu' gol si si-a pus un scutec in cap! E tare mandra de ea.
(asta ca sa va faceti idee ce va asteapta peste vreo 3 ani!)

Pitica, Mica, sa stapaniti sanatoase noile apartamente.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Si la mine tot baietel a iesit!!

Chiqui, stai linistita pentru bebe :) O sa fie bine

Eu m-am speriat rau ieri - am avut o pata (mai mult dunga) mica mica (sub 1cm) pe chiloti si 2 puncte (maro)
Am dat in bazaiala ca nu stia sotu' cum sa ma mai opreasca :) Am sunat doctorul si mi-a recomandat repaus la pat si sa ma duc la spital daca mai continua si ajunge la rosu... Dar atat a fost.
Dau vina pe niste blugi care ma strangeau un pic! Maine ma duc la cumparaturi ca nu se mai poate. Adica vreau sa zic ca am ales sa fiu optimista, si sa stau linistita pana la urmatorul control (daca nu se mai intampla nimic - si ma rog sa nu) - pe 20 noiembrie cand merg la masurare de translucenta nucala...

Credeti ca ar tb sa ma duc mai devreme?

Ciqui, uterul retrovers zici ca provoaca sangerari? Si eu am, dar pot sa zic ca nu am avut nici o problema sa raman insarcinata, a iesit din prima incercare. Nici nu credeam, pt ca am avut si un inceput de ciclu (care a durat normal) dar nu a ajuns la sange rosu.
Si am mai avut o pata mica (mai mare decat dunga de ieri) in sapt. 5-6, dupa o ora de aerobic.. Si de atunci nu am mai fost.

Si mie nu stiu de ce mi-a intrat in cap ca am baietel :) Dar nu conteaza, sanatoasa/sanatos sa fie!

pupici,

11+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Dupa tabel ar trebui sa am fata...dar intre 30-32 ani cam toate lunile sunt cu fete...

Ileana 14+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Poohy eu iti recomand sa nu mai faci pic de efort, macar pana creste sarcina. Te pup!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Poohy noi ar trebui sa simtim ce este. Eu simt ca este baietel si sper sa nu ma insel. Am stiut ca sunt insarcinata inainte de trecerea perioadei de venire a CM. Si sotul meu nu a crezut pana nu am ajuns la eco. Ii era frica sa nu o fi luat-o razna (am pierdut o sarcina in iunie).

Mica 13+

http://community.webshots.com/user/mica0307

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Chiqui crede-ma de atunci (sapt 5-6) nu am mai facut nici un fel de efort :D Sotul meu a zis ca scaunul de la masina a luat forma dosului meu - ca sa ma exprim frumos
Eh, bebelonu' sa fie sanatos! Restul nu conteaza!

Mica, nici al meu sot nu m-a crezut pana la ecografie

11+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ileana marius felicitari ptr baietel.sa ai sarcina usoara si un fecior sanatos.

mie la testul chinezesc i-mi iese fetita...iar eu am trait cu impresia ca am un baietel in burtica(pura presimtire), sincer ma rog la Dumnezeu sa fie sanatos orice ar fi.

apropo azi noapte am visat ca tineam un bebelus in brate si ce credeti... era fetita, dar parca nu a mea...eram la cineva in vizita.si sotul meu era cu mine in vis si zicea sa-i dau lui fetita ca sa nu ma obosesc ca totusi sunt insarcinata...ok..sper ca nu v-am plictisit

pupici gravidutelor

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Poohy, stai in pat cum ti-a zis dr. Macar catva timp.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

poohy fara pantaloni stramti, ca-l stropsesti pe bebe.pe mne m-o atentionat doctorul de lucrul acesta inca de la primul control.mai ales ca ai masina si conduci, cand stai jos trbuie un pantalon cu elastic care sa-i permita la bb sa se lafaie in voie.te pup

8+

Mergi la inceput