** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 31
mica0307 spune:
Fetelor week-end placut. Din pacate nu am inca internet acasa asa ca ne vedem luni.
Pupici,
Mica
13+
http://community.webshots.com/user/mica0307
chris27 spune:
Ma doare iarasi burta(nu vreau sa va speriati,nu sunt dureri puternice)si lucul in care ma doare e in stanga jos de tot...Nu vreau sa-l mai deranjez pe doctor(martea trecuta am iesit din spital).Ce poate fi durerea asta,o fi ovarul,dar ma incearca tot mai rau,periodic...o fi intinderea de ligament/Asa spastic?Nu vreau sa va stric buna dispozitie...
lbelciug spune:
Mica, interesanta mobila de la Unican. Acum am vazut ce site au si chiar nu stiam ca exista aceasta firma. Cat priveste calendarul, la mine zice ca ar fi fata, insa pt data conceptiei lui Matei nu se potriveste. Ar fi trebuit sa fie tot fata, dar el e baiat. 
Apropo de sexul copilului, e ciudat insa la prima sarcina ceva imi spunea ca va fi baiat si asa a fost. Totusi acum, parca nu-mi mai spune nimic subconstientul. Strange...
No problem, Cristalina!
Poohy, relax! Daca e maro, e ok. Se intampla sa apara in perioada cand ar fi trebuit sa ai menstra. Cata vreme nu e rosie pata, totul e ok si normal.
Chris27, nu stiu ce sa zic. Stai cumintica, odihneste-te si poate va trece durerea.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
pauly spune:
Chris27 si eu m-am confruntat cu dureri ca cele descrise de tine,m-am dus la doctor imediat si mi-o dat gravibinon.o zis ca nici o durere in sarcina nu trebuie neglijata.daca ai nr lui de telef, suna-l cu incredere ... e mai important bebe dect un mic deranj.doctorul meu o apreciat ca sunt asa preocupata de sarcina si mi-o zis sa-l sun oricand.te pup
8+
diana spune:
Buna fetelor
Si pe mine au inceput sa ma stringa pantalonii. Dar nu stiu ce sa-mi cumpar fiindca inca nu am o burtica mare ca sa pot trece la lucruri de gravida. Voi ce va cumparati si de unde? Ca eu nu am nicio idee. Toate lucrurile de gravida pe care le-am vazut aveau niste burtici mari si imi veneau urit. Eu mai am si 1,56 inaltime.
Felicitari noilor mamici de pe listuta. Fetelor care aveti sangerari, incercati sa evitati sa stati mult in picioare sau pe scaun. Luati no-spa imediat ce simtiti ca va doare ceva. Eu prima sarcina am avut-o cu astfel de probleme ce sangerari si contractii. Baietelul l-am nascut la 33 de sapt fiindca am facut efortul de a ma spala pe cap in lighean (era revizie). Bine ca s-a terminat totul cu bine si este sanatos ...are 4 ani. Dar si acum imi reprosez ca trebuia sa fiu mai grijulie, ca trebuia sa stau mai mult in pat...etc. Dar nu mai puteam. De la 4 luni am stat acasa si ma plictiseam si ma apuca pusul aspiratorului, spalatul faiantei etc. Nu vreau sa va sperii dar sfatul meu este sa incercati sa va protejati cit de mult puteti. Eu asa am facut pina acum si Doamne Ajuta nu am avut nicio probelma la aceasta a 2-a sarcina. Dar am foarte multa grija.
Va pup
Diana 10+
Gina M spune:
Scumpelor, v-am deschis un nou capitol insa, cum computer'ul meu nu-mi merge tocmai bine in acest timp ramane sa,mai editati voi cate ceva pe acolo.
Va
POZE
simonadre spune:
DN 17.09.1976; UM 15.08.2006; DPN 24.05.2007
Sper sa fie OK. ce bine ca am gasit niste mamici cu bebelici la fel de mici.
Am citit mesajul uneia dintre voi ca la 13 sapt i-a spus sexul! eu as vrea sa stiu. sotul nu prea. chiar vrea sa fie o surpriza. Dar daca tot imi fac atatea teste si echo, inseamna ca nu vreau surprize. vreau siguranta. oricum stiu ca e baiat. va anunt mai incolo cand aflu cu siguranta.
pana atunci, tot inainte cu Gravibinon, Utrogestan, Scopantil si No-spa, pana la capat!hurray!