** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 22
pauly spune:
cristinamaria sa ai bafta la eco.te asteptam cu vestile bune...poate si cu poze de ale lui bebe.pupici
8+
cristalina spune:
Buna dimineata la burtici!
La multi ani valen! 

M-au impresionat la lacrimi pozele cu bunatati ale Livianei!![]()
Felicitari! Iar voinicul e o dulceata! Sa va traiasca!
Katty, las ca o sa va arate el/ea pana o sa va plictisiti!
("Maria, hai sa punem chilotzei!" "Nuuuu!" "Racesti mami (si ce oi mai zice io acolo)!" "Nuuuu! Nu coiotzei!")
Asa ca o sa tot vedeti...![]()
Amely, paflo, sanatate multa!
Chris27, sanatate si succese la comisia aia...
Eu ma duc luni la ecografie, nu mai am rabdare! Miercuri plec in germania si am inima mica mica ...ma gandesc ca o sa-mi spuna cine stie ce doctorita...ufff...Asta nu ar fi o problema, dar ma gandesc ca poate ii fac rau la bebe cu toata plimbarea asta...
Vom trai si vom vedea....
O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
poohy spune:
La Multi Ani Valen! Sarcina usoara si bebic sanatos, mancacios, frumos si norocos ;)
Multumesc pentru urarile de ziua mea :)
Pitica, nu stiam de forum-ul scorpiutzelor - cred ca o sa trec si eu pe acolo :D
pupici,
11+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
mica0307 spune:
Cristalina nu ar trebui sa iti faci probleme cu plecatul. Este foarte ok sa zbori. Eu am fost acum 2 saptamani la Lisabona si nu am avut probleme. Dr mi-a zis ca doar in ultimile 2 luni o sa am nevoie de confirmare scrisa ca pot sa zbor. Pana atunci insa....zbor placut.
Ma asteapta de sarbatori un drum f lung. Pana la Chicago. Singurul lucru de care mi-e frica este sa nu obosesc f tare. Ca stiu ca lui bebe o sa-i placa.
Mica
13+
Raza de soare spune:
'mneata, mai pe la pranz... valen, la multi ani, sarcina usoara si
sa fie sanatos!

chiar e buna ideea cu sarbatoritele lunii!
acu' am ajuns si eu de la analize..m-au secat aia de sange si ma simt rau. cred ca plec mai devreme...
chris, Amely, eu supravietuiesc...voi...aveti grija!!!
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
8+
lbelciug spune:
Valen, La Multi Ani, sarcina usoara si un BB frumos!
Amely, ai grija de tine si odihneste-te ca sa-ti revii din raceala mai repede.
Multumesc, Cristalina!
Mica, in ce domeniu lucrezi tu?
Fetele care au facut triplu test, nu-mi spuneti si mie in ce consta el, mai exact CUM SE FACE? Am mai intrebat o data si nu mi-a zis nimeni.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
mica0307 spune:
Liviana, lucrez intr-o firma de amenajari in departamentul de marketing. Plecarile cu avionul nu au legatura (daca am intuit bine) cu serv meu ci cu al sotului
. De sarbatori plecam insa la sora mea in America.
Nu stiu nimic de triplu test (si nici de dublu). Astept cu interes raspunsul pt tine, poate ma luminez si eu.
Mica
13+
Eseea spune:
Buna fetelor si la multi ani sarbatoritelor!
Liviana, pt triplu test ti se ia sange, doar atat. Se dozeaza din sange HCG si AFP si inca ceva parca. Trebuie sa ai la tine o ecografie ff recenta. Se iau date din ecografie, iar rezultatul analizei de sange se coreleaza cu datele tale din eco, varsta, etc. asa rezulta riscul. La Genetic Lab asa este.
16w
pauly spune:
buna burticutelor
cristalina bafta la eco.abia astept sa ne povestiri cum o fost ,cum l-ati vazut pe bebe.![]()
eu am avut o tentativa de iesire din casa,dar... aproape am vomitat in masina, zic aproape ca atata m-am chinuit..pana mi-o iesit ochii din cap si a ragusit, plus ma simt foarte ametita si am un gust metalic in gura foarte pronuntat.nu stiu ce sa fac sa dispara...dar tind sa cred ca o sa dispara de la tine.
cat despre triplul test, stiu ca ii o analiza de sange a carui rezultate se coreleaza cu o ecografie, si ca se face la o anumita varsta a sarcinii,cred ca 16 sapt.
va pup
8+