** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 16
ralucami spune:
Fetelor am gasit o clasificare pe luni a sarcinii. Nu stiu daca e cea corecta dar eu v-o scriu poate mai e interesata cineva:
0-6 saptamani - 1luna
7-10 saptamani - 2 luni
11-14 saptamani - 3luni
15-18 saptamani - 4luni
19-22 saptamani - 5 luni
23-26 saptamani - 6luni
27-30 saptamani - 7 luni
31-35 saptamani - 8 luni
36-40 saptamani - 9luni
La 14 saptamani se termina trimestrul 1 si apoi putem spune cica ca am intrat in "perioada de miere" a gravidei.
(adica un fel de raiul pe pamant: nu greturi, nu dat la ratze, nu constipatii, nu ameteli, vine si cheful de... viata
)
Waaww ce meniuri vad aici mi se face rau de pofta numai cand citesc.
Eu tot imi fac curaj poate poate maine o sa fac pana la urma tochitura aia la care visez de o saptamana.
Raza de soare eu cred ca te inteleg cel mai bine cum e treaba cu trasportul. Eu lucrez in 2 locuri: unul e la mine in oras si fac 10 minute cu masina si unul e la 95km distanta.
La asta din urma merg mereu cu trenul si cu bus-ul ( fac in jur de 2h dus 2 intors ). Am noroc ca nu sunt nevoita sa merg zi de zi timp de o luna ci doar 2 saptamani. Partea faina e ca in tren pot sa citesc, sa mai umblu prin laptop , sa mai rasfoiesc materialele din ziua respectiva etc. Mereu ma gandesc ca e o parte buna si in treaba asta , ca facand atat de multa miscare ( mers pe jos in pas voios
) o sa ma ajute mult la nastere, la recuperarea de dupa.
Vali5 eu cred ca un pahar de bere nu e chiar asa de grav. Daca ti-e pofta , bea! Nu are cum sa iti faca rau ( vb de un singur pahar, da?
) Eu sincera sa fiu gust din toate daca e ceva si imi face cu ochiul.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Vali5 spune:
Mi-ati facut curaj si cand ajung acasa cumpar o bere si o impart cu sotul meu. Si asa am intrat in trimestrul doi, deci sunt in perioada de miere... ![]()
Revin cu o intrebare mai veche: cum stati cu
? Mie parca mi-a mai revenit cheful 
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
pauly spune:
multumesc pentru sprijin gravidutelor

Raza de Soare
good joke. am reusit si eu sa rad..
tu cum te mai simti?
cat despre bere fetelor si eu as bea
dar nu prea crd ca ma lasa sotul...chiar acuma ma certa ca nu prea mananc(iar daca nu prea manac sigur nu ma lasa sa beau bere).....dar cum sa fac daca nu mi foame?(mi greata)![]()
destul despre mine..nu sunt pozici cu bebei noi?pana atunci intru si ma mai delectez cu pozele care le avem.nu ma mai satur de ele.![]()
Paflo sa ai grija de tine...si eu am racita saptamana viitoare si dupa doua zile mi-a trecut, fara medicamente doar cu ceaiuri concentrate de lamaie si miere.nasul a trecut un pic mai greu dar am scapat.insanatosire grabnica

vali5 da pot sa spun ca sunt norocoasa ca pot sa stau acasa.i-mi imginez e greu trebuie sa le fie fetelor care lucreaza.un
ptr ele
pupici fetele
8+
Androix spune:
Ahaaaaaaaaaaaaa!!! Acum m-am prins de unde o stiu pe Liviana!!! De la bucatarie unde avea un subiect ceva cu poze cu mancare bibilita si care arata ca de la firma de catering!
Moamaaaa da cat mi-a luat sa-mi amintesc...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Raza de soare spune:
ma bucur ca v-a placut bancul...
chiqi, pe mine ma amuza teribil cursa contr-cronometru...repede, sa fac pipi inainte sa vars...am tot spus, ca eu vars ff urat, tusesc zici k-s racita cobza...asa vars eu..pt cine varsa mai...normal, eu-s cidatenia intruchipata![]()
fa si tu acelasi lucru...nu cred sa fie anormal, pt ca atunci cand versi, icnesti si muschii se relaxeaza..
paflo, ceai de lamaie+miere si Osciloccoccinum-e special pt gravidute.
multa sanatate!
cristalina, cred ca e minunat sa auzi o voce de copil, sa-i vezi giumbuslucurile...vreau si euuuuuuuu!....
vali, iti raspund eu ca vad ca fetele-s mai rusinoase...noi stam ff prost la capitolul
...tot nu avem voie si...simtim nevoia rau de tot!!! sotu' ca sotu', pe el il rezolvam ![]()
, da' io??
(io, recunosc, am luat-o pe aratura sambata dimineata
...eram somnoroasa, nu prea realizam -ma scuz si io acum, cik- da' fara
...bine k sunt alte metode
si m-a mai "calmat" sotu' un pic)...fetelor, ce discutii sunt pe-aci...
moama, da' si cand ne-o da dr voie...sa-mi tina Dumnezeu sotu' sanatos, ca va fi si-amar de el! ![]()
![]()
(sau de mine??)
pauly, dupa cum vezi, si-a revenit nebuna...
o fi de la faptul ca am reusit sa mananc/o fi de la muraturi..nu's ce e, da' mi-e doar un pic greata..astazi n-am dat la bobocei deloc.
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
8+
Monytza spune:
Buna fetelor..Am si eu o rugaminte la voi.. sa ma punetzi si pe mine in lista
...Dn:6.2.1985;DUm:14.08.2006;Dpn:21.05.2006.
Eu am o mica nelamurire...doctoritza mi`a zis atat la prima echo cat si la a doua ca desi data ultima a menstruatziei a fost pe 14 august.. ea o considera pe 28,intrucat avand un ciclu menstrual cam neregulat,prima data la echi bebele meu s`a vazut pe 7 oct...pe 27 septembrie nu se vedea inca...Ultima data am fost la echo pe 25 oct.. si echo arata ca embrionul are marimea unuia de 8 saptamani....dar dak e dupa ce a zis doctora.. ar fi trebuit sa aiba abia 6 sapt jumatate..M`a cam incurcat....in fine...nu stiu ce sa mai cred acum...ma gndesc doar obsesiv dak e baiat sau fata...si astept sa se vada burtica.. oare cam pe cand va fi vizibila?
Va pup pe toate.. si va urez sarcini usoare...lipsite de neplaceri
piticasigogosica spune:
Aseara am placatcu imboldul de a face ciorba de fasole cu ciolan(inspirta de voi) si am facut.Cred ca a iesit super ca mirosea
,dar era prea tarziu sa papa.In schimb sotul a mancat pe la 8 dimineata.![]()
Ar trebui sa sun si eu pe seara la doctora,daca nu uit iar
sa intreb data exacta cand m-a programat la eco.
Azi am intrat in saptamana 11 
Mica unde te-ai mutat,in ce zona?La casa?(cred ca am mai intrebat...
).Spor la gatit cu atatea idei!
Cris27,felicitari pentru emotiile frumoase si pentru sot!
Eu la ultima eco,desi era un aparat vechi nu ma puteam stapanii de ras de fericire,emotii...Din pacate sotul meu nu e asa entuziasmat de eco,zice ca nu vede nimic.Dar daca il duc la 3D...
Raza de Soare,suuuuuuperrrrr banc![]()
.Cat despre pipi des ma inscriu inca.Sanii sunt doar tari si carnosi.
Addinel chiar 3 copii vrei?Esti o mama eroina in devenire.Succes cu socrii.
Vali5 eu cu iris as fi baut mereu bere,desi nu ma omor in genral si ma duceam mereu la magazin cu stcla goala de bere fara alcool,ca ma invatasera aia
.iti inchipui o gravida cu ditamai burta si cu sticla de bere in mana.
Acum nu pot sa beau nici o gura.Ciudat...Cat despre sex si eu mi-am mai revenit,dar nu la potentialul meu,sunt fff cumintica ![]()
Liviana super meniu.Tre sa fi o bucatareasa desavarsita.Am retinut si eu ideile 
Qhiqui nu stiu ce sa zic cu pipi si vomitatul.probabil ca te fortezi prea tare la vomitat si din cauza contractiei...zic si eu
.mi-a asa de greu sa-ti scriu nik-ul mereu,cum te cheama??
Paflo sanatate multa!
Pauly eu nu te invidiez ca stai acasa,eu as pleca mereu pe undeva ![]()
Scorpiutele mele nu raspund la provocari?
Va pup,incer sa mai lucrez ceva azi
poze
Iri 10 si Iris
pauly spune:
uauu vorbiti de
...noi nu avem voie..inca.![]()
piticasigogosica felicitari pentru sapt 11 si la mai multe!
va pupic pe toate
8+