** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 15
Vali5 spune:
pauly, e normal sa te simti asa. Sper sa iti revii repede! Totusi te invidiez ca stai in pat - eu nu mai pot de somn, de abia mai tin ochii deschisi. Si cand ma gandesc cat mai e pana ajung acasa sa dorm (mai am treaba si acasa)...
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
cristalina spune:
Buna ziua!
Succese la gasit meniuri si la prepararea lor....Suna tare frumos..:)))
Mie la analizele pe care le-am luat ieri mi-a zis tanti doctora ca am colesterolul marit, ca ar fi probabil ceva genetic si sa am grija!
Pai acum imi spune, cand sunt burticoasa si as manca si masa?!...![]()
Raza, tare greu trebe sa fie cu naveta aia...iti urez sa te simti excelent ca sa poti sa o faci!
Addinel, iti urez sa iasa cum iti doresti!
Am mai citit, am uitat aproape tot.
Lbelciug, super reteta cu carnaciorii! Aia cu clatitele pare complicata...:)))
Stau cu ochii pe aici sa mai ctesc retete...![]()
Editez, ca ma incurcai...reteta cu foi de placinta si carnaciori era a lui Vali...hehehe
O zi buna tuturor!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Raza de soare spune:
pauly, chiar daca nu poti dormi, macar stai in pat! 
fete, daca tot vorbim de toate...nu pot sa nu-l impart cu voi..![]()
Dialog intre picior si penis:
Piciorul priveste in sus si vede ca penisul il priveste si il
intreaba:
- Ce mai faci?
- Sunt precum un liliac. Stau tot timpu' atarnat cu capu in jos. Cu tine cum se poarta stapanu'?
- Excelent. Imagineaza-ti ca dimineata, ca sa nu racesc imi pune papuci,se duce sa se spele, ma spala bine intre toate degetelele, apoi ma sterge bine, ma da cu talc, apoi ma imbraca cu sosete si ma baga in pantofi. Apoi mergem toata ziua. Seara, cand ma dor toate ma baga in
apa calda, imi face masaj cu crema si ma lasa sa ma odihnesc toata
noaptea.Cu tine cum se poarta?
- Cu mine se poarta oribil. Sa-ti povestesc: Dimieata ma loveste si-mi zice: "Gata nenorocitule, opreste-te, jos!". Apoi ma baga stramb in chiloti si toata ziua am o durere de cap de nu-ti mai zic. Ah, dar cu toate astea seara... seara vrea sa stau tare si batos! Dar cel mai rau e de fiecare data cand intram in pestera, nu-ti imaginezi cat me
enerveaza nehotararea lui...
- Care pestera? Ce nehotarare?
- Pai daca intru in pestera, unde abia incap, ma baga ma scoate, ma
baga ma scoate, ma baga si o tine tot asa pentru muuuuuuuult timp.....
- Si atunci ce se intampla? intreaba piciorul.
- Pai ce naiba sa se intample... ametesc, vomit si lesin!!
edit: multumesc, cristalina!
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
8+
Vali5 spune:
cristalina, acum am vazut si eu pozele tale (nu stiu de ce nu m-am uitat pana acum). Sa-ti traiasca fetita, e tare dulcica! Mi-au placut tare mult pozele din luna a 3-a de la baita - ce frumos se uita numai in ochii tai.
Raza de soare, super bancul! Asa te vreau, mai vioaie! 
Fetelor, mie imi e tare pofta de bere. Inainte de sarcina, recunosc ca mai beam cate o bere seara cu sotul. De trei luni nu am mai gustat bere si tare as bea una acum! 
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
chiquitita spune:
Raza, cool banc!
Vali nu ma mai doare. 
lbelciug am simtit ca nu stiu deloc sa gatesc cand am vazut ce ai scris tu!
Fetelor, eu de fiecare data cand vomit, fac pipi pe mine. Voi patiti asa ceva?
9+
Paflo spune:
Fetelor,imi ploua in gura!!!Ce de bunatati! Cred ca ma apuc de gatit, desi imi propusesem sa stau cumintica azi si sa bolesc linistita!Am racit, ma dor toate si sunt dependenta de batiste. Parca m-a batut cineva
. Si totusi, reteta cu portofele suna bestial, mai ales ca poftesc la clatite de o bucata de vreme.Poate-mi fac curaj si ma apuc de treaba!
Addinel, sfatul meu este sa nu-ti faci griji prea mari. Chiar daca poate, intr-o prima faza, nu vor fi foarte entuziasmati, s-ar putea sa ai suprize mari si placute dupa aceea. Soacra mea a reactionat destul de sec la inceput, dar dupa cam 1 sapt- 1 sapt jumate (cred ca atata i-a luat sa realizeze ce i-am spus)a devenit o alta persoana (ma cocoloseste cum nici mama nu ar face-o), se implica in viata noastra, dar la modul placut (chiar mi-a spus la un moment dat ca ma ajuta cu orice vreau, dar sa-i spun, caci nu vrea sa ne invadeze). E superdraguta! E drept ca nu am avut probleme (mari) niciodata, dar si ea avea obiceiul sa-si mai bage nasul si sa incerce sa ne conduca viata (fara succces, caci am parte de sot care stie sa-si pazeasca intimitatea si ,oricum daca nu ar fi facut-o el, o faceam eu). Asa ca, fiti increzatori, important e ca va iubiti si ca va doriti bebitzul si daca vor fi alaturi de voi va fi foarte bine, dar daca nu, ei vor pierde mai mult! Nu te necaji ca-l necajesti si pe bebe!
Cristalina, colesterolul poate creste in mod fiziologic in sarcina. Depinde si de valoarea pe care ai avut-o inainte, de varsta sarcinii, precum si de valoarea pe care o ai acum. Oricum, trebuie sa ai un piculet grija cu grasimile de origine animala (unt, smantana, cascaval, carne de porc, pielitza de pe pui, etc).
Va las, ma duc sa gatesc! Iami!
Pupici pe burtici!
Florina 14+
Florina R.
cristinamaria spune:
Raza m-ai terminat...![]()
![]()
![]()
Voi fetelor m-ati dat gata cu mancarea... mi nu-mi place sa gatesc.... Noroc cu mama ca sta aproape...
cristina
15+
cristalina spune:
Raza...![]()
![]()
Vali, multumim. E ochioasa si e rasfatata la maxim...:)))
De ceva saptamani am observat ca-i place sa cante (total afoana, in nici un caz nu o facem cantareata
) dar e simpatica foc cand incepe sa cante din varful patului si-l pune pe taica-su (in pijamale, la ora 7 dimineata) sa danseze!...:)))
Bere am luat fara alcool. Mie imi placea sa stam seara la un pahar de bere si la floricele...dupa ce se culca Maria...Ne uitam la stirile de la ora 11!...![]()
Dar cum si la Maria m-am lasat de berici si de cafele am decis ca trebuie sa am in camara bere fara alcool ca nu stiu cand ma apuca pofta. Nu e la fel de buna, dar merge.
Oricum, daca bei bere nu-i problema...cantitate mare sa nu fie ca rau nu face un pahar...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
chiquitita spune:
cristalina, e un boboc de fetita!
De bere asa stiam si eu ca un pahar acolo merge, si noi stateam asa inainte, acu...mai putin.
Dar cafeaua nu e indicata deloc deloc? De fapt ce efecte negative are?
9+