gradinita cu grupa montessori?

gradinita cu grupa montessori? | Autor: vrabiuta

Link direct la acest mesaj

stie cineva daca functioneaza vreo grupa de gradinita in sistem montessori in bucuresti?
multumesc

cele mai frumoase

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Draga vrabiuta , intra pe cabinetul psi , la rubrica metode Montessori , acolo a postat adek un site despre asociatia Montessori din Romania , are trecuta si adresa ei de mail . Ia legatura cu ea , ca tocmai se ocupa de acest proiect pt. Bucuresti , sunt sigura ca va reusi , cu ajutorul tau si a altor mamici din Bucuresti , care sunt interesate de aceasta pedagogie. Din pacate , eu nu pot decat sa va invidiez....Cu drag , magnolia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

magnolia - multumesc mult pentru raspuns. am scris un mail care adek, sper sa imi raspunda.
parca citisem mai demult pe forum cateva postari de la o mamica cu copii intr-o grupa montessori, la o gradinita din bucuresti. sper sa nu ma insele memoria.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Draga vrabiuta , asa am avut si eu impresia , ca exista in Bucuresti , dar poate ca mamica respectiva era din alta parte , eu am inteles de pe site-ul mentionat anterior ca nu exista asemenea gradinite in Bucuresti , exista poate educatoare care au citit despre aceste metode si le folosesc la grupe , dar specializarea , cu tehnici corecte si materiale specifice, se face in USA sau in Italia , iar in Romania exista doar cateva persoane care au aceasta diploma de "ghid Montessori". Insa, se pare ca , intr-o oarecare masura , poti aplica metodele si acasa, deci e posibil sa existe in Bucuresti educatoare care au fost "parinti Montessori" si aplica la gradinitele unde lucreaza aceste metode.Ceea ce e laudabil, va doresc mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

mie mi-a povestit o mamica,,, ca isi duce fetita la o gradinita montessori. zicea ca e pe dacia, este in limba engleza si cu program scurt.
mai mult de atata nu stiu...

Mergi la inceput

Nu-i rau! Chiar daca e doar cu program scurt. Pentru cine doreste sa afle mai multe amanunte , puteti trimite un mesaj catre adinadecun@yahoo.com - este o prietena de aici de pe forum , care face acum demersuri pt. a deschide in Bucuresti o gradinita Montessori , cu materiale specifice si personal instruit in educatia Montessori,in USA si Italia. (din pacate , eu nu sunt din Bucuresti ) cu drag , magnolia.

Mergi la inceput

cu cat citesc mai multe, cu atat ma impresioneaza mai mult filozofia mariei montessori. din cate am aflat au existat scoli montessori in romania, desfiintate o data cu schimbarea regimului.
daca inca nu exista o grupa montessori in bucuresti, sper sa se infiinteze una cat mai repede.
exista mamici din bucuresti interesate in infiintarea unei grupe de gradinita in sistem montessori?

cele mai frumoase

Mergi la inceput

madalina - multumim mult pentru informatie. poate te mai intalnesti cu mamica respectiva si ne poti da mai multe detalii in viitor. multumesc

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana76 spune:

Ce mai stiti de gradinite in Bucuresti cu grupe Montessori?
Ma intereseaza si pe mine foarte mult. Daca ati mai aflat ceva concret, va rog sa-mi spuneti si mie!

Mergi la inceput