PRO sau CONTRA anticonceptionale

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Marilena, care ar fi acele "metode de bariera nehormonale"? Ma intereseaza pentru ca ma gindesc...7 ani e cam mult sa iau anticonceptionale dar nu vreau nici sa fac un bebe acum.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

marilena12 si atunci ce metode de protectie folosesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili81 spune:

PRO anticonceptionale, dupa recomandarea medicului si cu un set de analize/an. Sunt constienta de efectele secundare (la mine n-a fost nici unul), dar toate metodele, la urma urmei, au efecte secundare.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Contra...dpmdv eu am incercat mai multe feluri...tot asa dupa ureche...si de la toate imi era greata si rau.... nici macar ca si tratament nu le-am putut suporta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ai luat AC ca tratmant dupa ureche?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

dupa "urechea" dr...care si ei le dau asa la nimereala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eckho spune:

Aoleu, ma speriati cu argumentele astea contra. Eu iau Harmonet de vreo trei ani jumate dupa urechea unei doctorite din Bucuresti. N-am facut nici o analiza, nimic. Mi-a zis ca e noua generatie de AC cu hormoni putini care nu te afecteaza. Cand am ajuns aici (in Luxemburg - Belgia)m-am dus la doctor si el mi-a dat in continuare aceleasi AC. Nu mi-a zis niciodata sa fac analize sau ceva. M-a intrebat daca am avut ceva efecte secundare de la ele si atat. Efecte adverse evidente nu am avut. Nu m-am ingrasat, mi-au reglat ciclul care nu venea cu lunile, vine fara dureri in cantitati mici. Mai stii poate de la ele am facut celulita sau o fi varsta. Nu fumez, nu beau alcool mult sau cafea. Da' beau ceai negru la greu.
Acuma eu le-am oprit de vreo luna ca tot faceam candida. Scapasem de ea la un moment dat si de la o vreme incepuse sa apara iar aproape lunar. M-am gandit ca o fi de la ele. N-am mai avut nimic de atunci. Da' acum m-ati speriat cand am citit ca nu e bine sa faci pauza. Am citit ca cineva a facut nodul la san dupa o pauza.

Si apropos de sterilet, e tot o metoda hormonala din cate stiu eu. Si numai femeile care au nascut sau facut avort pot sa-l foloseasca.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitranca spune:

buna fetelor
am si eu o mica - mare dilema.Cat timp am alaptat, adica 1 an 6 luni si 2 saptmani, am luat exluton. Primele 6 luni am facut injectia aceea, depoprovera. ideea e ca aveam sangerare in fiecare zi. apoi am inceput sa iau exluton si nu mi-a mai venit ciclul aproape un an. Am intrerupt alaptatul la 1 an si 6 luni ale fetitei, fiind obsedata de ideea ca acest exluton sa nu-i faca ei rau, stiind ca o cantitate mica trece si in laptele matern.
Inca ma gandesc la aceste anticonceptionale pe care le-am luat cand alaptam. fata este ok., lua bine in greutate.
Va rog sa-mi scrieti, sa-mi spuneti daca ati luat si voi exluton ct ati alptat, si daca l-ati luat pe o perioada asa mare de timp. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

PRO

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Blog:www.rollymania.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

contra/sunt si asa destul de durdulie,n as vrea ca anticonceptionalele sa aiba vreun efect secundar asupra mea.

Mergi la inceput