Cum intariti imunitatea pentru cresa?

Cum intariti imunitatea pentru cresa? | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Este groaznic la cresa....toti copiii sunt bolnavi; ce e de facut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

E ceva de groaza. Si noi suntem primul an in colectivitate si s-a cunoscut. Toata luna octombrie i-a curs nasul , a tusit, i-a curs si un ochisor..., vai de noi.In septembrie a luat aproape o sticla de Imunobaby, fara folos.Acum ii dau minimartieni, poate in noiembrie scapam teferi si nevatamati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Este o problema cu imbolnavitul in colectivitate, lucru foarte normal pentru cei mici, dar chinuitor pentru parinti...

Va pot spune ce mi-a recomandat mie doctorita: 1) cura cu Ribomunyl timp de 6 luni (in prima luna se dau 12 pliculete, apoi urmatoarele luni cate 4 pliculete/luna); 2) cate un tubulet de oscilococcinum pe saptamana ( se dizolva in putina apa granulele). Cam asta e... In rest, multa vitamina C, de preferat din fructe!

Multa sanatate!

Giliutza si Adinutza (7 aprilie 2005)

Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Giliutza, intrebarea este daca a functionat la voi acest program de imunizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Caramel, la noi a mers! Povestea pe scurt a fost cam asa: am dus fetita la cresa incepand cu 4 septembrie; dupa trei zile a facut enteroviroza (a fost foarte greu, varsa, nu manca, slabise mult...). Dupa ce s-a facut bine, am inceput imunizarea, lucru care a coincis cu rainceperea cresei. Surpriza placuta a fost ca nu s-a mai imbolnavit, desi multi copii de-acolo erau pe diverse tratamente. Dupa saptamana respectiva am retras-o pentru ca gasisem o bona (m-am speriat rau dupa enteroviroza...), insa ideea e ca a scapat fara sa se mai imbolnaveasca iar, asa ca nu pot sa cred decat ca imunizarea si-a facut datoria!

Am uitat sa va spun ca oscilococcinum se da pe toata perioada sezonului rece, adica din octombrie pana prin aprilie.

Giliutza si Adinutza (7 aprilie 2005)

Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si noi suntem dupa prima saptamana de cresa si deja a racit, a facut febra si are mucisori. Inca nu tuseste...
Eu i-am dat cu o luna inainte de cresa Immunobaby si vit. C, iar acum am reluat inca o cura de Immunobaby si picaturi de vit.C, dar probabil in timp voi vedea efectul. Ii dau zilnic mandarine, portocale...cam asa.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Mda...fetita mea, dupa 1 luna si un pic de cresa, a facut pneumonie...adica, daca medicii la care am fost ar fi stiut ca e vorba de pnemumonie (ei in schimb ma linisteau ca ii trece si ii schinbau antibioticul....??!??) poate nu ajungeam chiar in situatia asta...in fine, acum e bine, e din nou la cresa si stau cu frica in san mereu sa nu se imbolnaveasca iar de la ceilalti copii...stiti si voi cum e, pe toate le iau unii de la altii....ii numar fiecare tuse, am devenit hyperprotectoare, innebunesc daca simt curent sau vad un geam deschis.....multa sanatate tutoror copilasilor si parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Si ai mei sunt mai mult bolnaviori, decat sanatosi, de cand au inceput cresa. Sincer, nu prea cred ca e ceva de facut. La noi nu a mers nimic. Acum, nici nu mai stiu, cat de "sanatos" este sa tot stimulez sintemul lor imun, are si el niste limite, nu? Mai ales, daca imunizarea se face "din cap", nu sub supraveghere medicala.
La urma urmei, am hotarat sa-i las in pace cu toate IRS19, bronhovaxom-uri s.a.m.d., sa-si creeze imunitatea in mod firesc, cum am facut-o si noi, si parintii nostrii. Asta este, imi pare nespus de rau, cand sunt bolnaviori, sufar foarte mult, dar sper ca la anu' nu se vor imbolnavi atat de des.

Mergi la inceput