Bucurii de sept - oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

La asta am muncit eu azi. E povestea Ilincai.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ileana..hai ca m-ai facut sa plang. Se uita copilu' la mine de parca ar zice "stai mami...ca numai eu am dreptul in casa asta sa plang "..desi ai povestit in stilu-ti caracteristic...tot lacrimogen a fost pentru mine.
Sa va traiasca amandoi copilasii si sa dea Doamne-Doamne ca trecerea dintre ani sa va gaseasca intotdeauna impreuna si sanatosi.
Chiar ca a fost ca un dar Ilinca.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Mirabela eu chiar azi am cumparat Atoderm,pt cel mare care a facut o alergie in urma virozei si nu-i mai trece si are pielicica uscata.Am gasit la Helpnetul de langa noi,costa 460.000,440.000 cu reducerea de la card.Daca vrei intreb maine sa vad daca mai au.

Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Mirabela e din Iashington

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Mergi la inceput

Am vorbit cu Cri. E bine. Nu e suparata pe nimeni..doar ca nu mai are timp mult la dispozitie. Si bebele ei s-a invatat in brate...ca nu-l mai poate dezlipi . Probabil ca o sa scrie si pe forum in curand.

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Inni, .

Mi-e si mila de voi cand va aud ca va vaitati de bubitze, eu la Luk m-am chinuit cu bube si ma mai chinui si acum... E alergic la multe si marunte inca de bebelush...

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Fetelor voi beti acidulat(apa minerala)!Eu simt nevoia sa beau acidulat si nu am baut de cand l-am nascut pe Victor.

Ileana n-am citit povestea ta pt ca am vazut ca e tareeee lunga dar promit ca o voi face deseara . Si promit ca o voi scrie si eu pe a noastra pentru ca am fost impresionata de toate povestile.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, la ce varsta se definitiveaza culoarea ochilor la bebei? Ca am vazut la unii bebelusi de varsta fiica-mii ca au deja ochii caprui sau negri iar a mea ii are inca albastri.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

Lexi, in jur de 9 luni cred ca se definitiveaza culoarea ochilor. Ce-am obs eu e ca la copii cu ochi caprui/negri nu se mai modifica culoarea, majoritatea se nasc asa, iar aia care au acum culoarea vantului turbat vor fi albastri sau verzi... Poate e o tampenie, dar e pura observatie a mea.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Raluca cred ca tocmai a postat un mesaj la capitolul anterior..le-a incurcat

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput