Lapte Topfer 2- pro/contra
As vrea sa schimb laptele pe care Alex il bea acum - un lapte ce contine 14,5% amidon si cu cutii ce au avut probleme, este vorba despre Humana 2- cu Topfer 2. Ce v-au spus pediatrii despre el? Cum l-au primit bebelusii vostri?DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)
Raspunsuri
Morgano spune:
Sunt fan total Topfer 2, asta folosim de luni de zile si ne merge super. Am inceput, desigur cand bb era mica cu Topfer 1.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Roxana Claudia spune:
Dianad - si noi folosim Toepfer, deocamdata 1, deorece suntem inca micuti, dar curand vom trece pe 2. Am alaptat exclusiv pana la 4,5 luni iar apoi a trebuit sa introduc si completare. Am inceput cu Nan, dar bb s-a constipat; pediatra mi-a recomandat imediat Toepfer, ca fiind laptele care are cea mai mica tendinta sper constipare. Iar bb il accepta si mai usor, se pare ca e mai bun si ca gust.
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN
Monica-Elena spune:
Mihnea a supt pana la 6 luni si apoi am incercat Nan care l-a refuzat si am mers pe topfer. L-a mancat f bine pana la un an cand am trecut pe humana 3 ptr ca mi se parea mie ca de la topfer 3 nu i-a cum trebuie in greutate. Plus ca el nu mananca decat cereale humana asa ca am ales humana si ptr motivul ca se gaseste peste tot nu ca topferul.
Tino spune:
al meu l-a primit f. bine. noi am inceput inca de la o luna cu Topfer. asa ca numai de bine pot sa iti spun.
inca din spital noua ni s-a spus ca e noua aparitie (eu am nascut anul trecut) pe piata noastra si ca inlocuieste cel mai bine dintre toate laptele matern.
eu nici nu m-am mai gandit la altceva, avand aceasta informatie.
si acum suntem tot pe Topfer, dar urmatorul - 3.
numai bine tuturor!![]()
mamitza lui Papitza
cornelia_laura spune:
Eric bea Topfer de la nastere(inca din maternitate) si ii merge foarte bine cu el. Are si un tranzit bun, fara probleme si nici colici nu prea a avut. Saptamana viitoare trecem si noi pe varianta 2 ca implinim 4 luni. E foarte bun la gust fata de ce am gustat la primul baiat( Humana, Similac, Bebelac). Am inteles ca e cel mai apropiat de laptele matern.
Singurul inconvenient e ca nu se gaseste peste tot si trebuie sa am mereu o rezerva in casa.
Eu il recomand fara ezitare.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
POZE 
gabitaco spune:
Si noi folosim Topfer de la 3 luni si ne merge tare bine. Acum fiind mai marisoare folosim Topfer 3 si vad ca puiuta mea il bea cu mare placere. A crescut frumos cu ac laptic si l-a tolerat f bine pana in prezent. Il recomand cu mare caldura. Sper sa va placa si puiul sa-l tolereze bine. La noi nu a vrut alceva inafara de topfer.numai ca e mai scumput si se gaseste mai greu.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Monica-Elena spune:
Am uitat sa zic despre constipatie nu cred ca de vina este laptele fie el topfer, humana sau nan sau oricare altul. Depinde de copil. Mihnea a fost constipat si cu topfer si este si cu humana il reglez din legume si fructe.
Parerea mea este ca orice lapte pe care il accepta bebe este f bun daca ii merge bine cu el. Cat despre recomandarile pediatrilor mai tin si de ce cote parte au ei la diversele firme de lapte etc......
Topferul este cam la acelasi pret cu humana si e bun ptr ca vine direct d ela nemti si nu a apucat romanul ca la nan care se ambaleaza aici sa isi bage nasul si sa nu mai fie bun.