Grecia la apel...Parakalo! #2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

ai pupiu Artemis, de acord cu propunerea ta, preferabil ar fi sa aiba loc de joaca, noua ne-a placut cel mai mult pina acum la City Mall, cind doresti sa ne vedem venim, fiica-mea e topita dupa bebei mai mici, are grija de ei, are rabdare...
ma bucur pt iesirea ta, imi imaginez cit de misto te-ai distrat,te invidiez pt IKEA;
si eu ma simt coplesita de Atena, de maretia,istoria,arheologia ei pe de o parte iar pe de alta parte, de viata moderna si foarte misto de acum!

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Melina, city mall e chiar langa mine! Mergem cand aveti voi timp!
Se pare ca ceva nu fac bine pt ca albumul nou din yahoo nu se vede! Lucrez la el acum!
Pupicei

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

mey, am constatat ca nu se vede nik, acu trecui pe-acolo, o intreb pe fiica-mea cind ajung acasa si sper ca in we sa ne vedem!

M.

Mergi la inceput

La mine cica se vede! Acum mi se deschide direct daca apas. Hai ca mai incerc sa vaz ce se intampla. Acus apare Theo, imi da ea sigur un sfat!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Fetelor unde ati disparut?
Vine Theo si ne cearta!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

, ti ginete? Elateeeeeee!

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaa,
fffff misto poze Artemis,m-au zapacit de tot, am incurcat borcanele la birou!!!

revin,

M.

Mergi la inceput

Melina, ma bucur ca ti-au placut, am pus si tremuratele cu Kokkinou si Petrelis, nemernicii nu vroiau sa stea drepti sa ii pozez si eu bine

Anka si Ubitu Athina

Mergi la inceput

Artemis, ce-o fi cu fetele astea iar?
unde-i Theo, ce-o face Poli?
Aldebaran???

mai zi-mi si mie despre Athina, cum ti s-a parut?cum erau oamenii?la Ikea ce preturi sint? cica vin astia si la noi in primavara!!!(ce ai papat bun?)

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Kalimera.......
Sygnomi ca am lipsit,dar uneori simt nevoie sa ma tin departe de pc...parca am nevoie de cura de dezintoxicare...
Asa mai reusesc si eu sa fac cate ceva prin casa,sa dedic timp copiilor sau pur si simplu sa vad un film sau sa citesc un rand de carte...
Artemis,ma bucur ca ai avut timp super,am vazut toate pozele...vreau si eu la bouzoukia...si in Ermou la psonia!!!!!!
Poli,fakes e cel mai simplu fel de facut...si eu ca si soacra ta fac,supa,spal fakesul,il pun in apa la fiert,eu pun si cate un cub Maggi pt gust...separat calesc doua cepe si cativa catei de usturoi...soacra-mea nu caleste,pune omo...crud...dar e mai nostim asa...apoi cand e aproape fiert,pun suc de rosii,foi de dafin,ceapa calita cu usturoiul in ulei de masline si las sa mai fiarba iar pana e moale boaba de linte...se face si mai gros,adica nu supa,dar eu nu fac si nu cred ca mi-ar place...apoi cand e gata fiarta,o iau de pe foc si pun putin ulei crud de masline deasupra si se serveste pt cine vrea in farfurie cu otet...oxi ego!!!
FAKES,si cum PAPA GEMENII FAKES...poate fi insotit de feta sau de peste la conserva...noi suntem amatori de feta!!!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput