Grecia la apel...Parakalo! #2

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Meeeei ca uitai...ati vazut cine e pe prima pagina a site-ului la rubrica Fotomodele DC ???? Asta asa ca sa-mi laud si eu puiul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Kali mera...ce frumos model pe prima pagina...felicitari!!!

Fetele,ne-am intalnit azi cu Artemis si cu Corina,a fost frumos,dar prea putin,ma bucur tare mult si sper macar cu ccc Corina sa ne vedem mai des,ca nu e chiar asa de greu...
Fetele sunt niste dulci,Am fost la baietii frumosi din piata Sintagmatos...am facut si poze cu ei,le-am spus si vorbe dulci...pe Artemis o prindeam greu,ca tot la ei se uita in loc sa se uite la aparat...A fost o zi minunata,saore,cald,tot ce trebuie pt o intalnire...Va pun si poze...Corina,trimite-mi pe p.theodora@gmail.com si pozele tale...parakalo!
Uite deci poze...
Poza 1,Poza 2,Poza 3,Poza 4,Poza5,Poza 6,Poza 7,Poza 8,Poza 9,Poza 10,Poza 11

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Profit ca doarme teroristu' si intru si eu nitel pe net.
Da, intalnirea a fost super, vremea excelenta, acu' deja s-a innorat.Am dus-o pe Anca pana la metrou jos ca sa nu se piarda, sper ca a nimerit adresa unde sta. Speram sa avem ocazia sa intalnim si celelalte fete.
Am si eu poze, uite aici GRECOAICELE. Theo-iti trimit si prin mail ca sa le ai cu detaliu. Am si un filmulet cu fetele, uitati aici.
Si pentru cine are chef, uitati aici un mustacios zambaret si un barbos somnoros.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Poli-felicitari pt. bebe fotomodel!
Melina- in legatura cu intrebarea ta despre IKEA e cam la fel si aici. Poti insa cumpara cu carte de credit si atunci platesti la banca ratele. Transportul ti-l pot oferi si ei dar platesti si nu cred ca e ieftin, nu stiu. De montat ti le montezi singur, sunt facute pachet pe bucati, dar desigur cu bani faci orice: de ex. platesti pe cineva de meserie.
Io-te ca sta sa cam ploua acu' pe la noi.
Theo- primisi pozele prin email?

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiii mor de ciuda ca n-am reusit sa vin si eu la intalnire!!!Atat din poze cat si din filmuletz se pare ca v-ati distrat de minune!!Meeeii una mai frumusica decat cealalta!!!!!!Mi-au placut si pozicile si filmuletul!Banuiesc ca o sa va mai intalniti pana pleaca Anka,nu?

Corina ce simpatic e Aris cu mustatza!!Da ce era la gura lui...spanac cumva???
Filakia voua!!

Mergi la inceput

Kalhmeraaaa!!!!!!!!
Poy eisaste;;;;;;;;;
N oi stam in casa ca ne-a pacalit vremea asta.Dimineata a plouat, acu e soare dar bate un vaaaaaaant de ne ia pe sus...

Filakiaaaaa!!

Mergi la inceput

Kalispera!
Sorry azi nu am intrat deloc,Poli cand am venit la pc nu mai erai...sorry ca nu am raspuns repede pe ym!!!
Cu Anka nu ne mai intalnim,ca nu mai avem cand,ea maine la 17.00 zboara si nu mai e timp!!!
Speram insa sa ne vedem mai des cu Corina!!! Si cine mai trece pe aici,sunt la dispozitie...
Azi si la noi a batut vantul rau,dar nu e asa frig,ma rog sunt 13grC...dar pt nov e ok cred...
Am fost tare harnicuta azi,am fost la Carrefour dimineata,copiii au fost cu Makis la birou cateva ore,am facut apoi repede un spanakorizo super,am culcat trupa,am facut apoi putina zacusca si acum pe seara am facut o placinta cu dovleac si am facut si mousaka pt maine,decat sa o coc mai a ramas,ca dimineata mergem la un party in paidotopo,la un baietel de la gradi si sa avem mancare cand venim...
Acum mi-am adunat picioarele si am intrat o clipa!!!
Artemis probabil o sa fie pe forum duminica seara...sau luni dimineata!!!
Va pupic si ne vedem maine!
Kalinixta!

Mergi la inceput

Niiiii-meeeeeee-ni?????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu

ma bucur ca v ati intalnit,sunteti amandoua niste frumoasetheodora si artemis.teodora eu te cunosc din vedere de pe alt forum (adica n am vorbit direct una cu alta,dar ti am citit din mesaje)aveai parul lung inainte,dar iti sta bine si cu paru scurt.
ce va invidiez,athena si soare ,plus baietii frumosila noi ploua si ninge ca nu se hotaraste,asa ca n am mai iesit de 2 zile din casa,dr vineri am fost sa papam gasca si rat salbatica,e sezon pe aci.
va pupi

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Fetelor irtha!
Va pup pe toate, o sa va scriu maine dimineata, acum nu stiu ce sa fac mai intai!!!!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput