Grecia la apel...Parakalo! #2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Corina noi am zis 9 si jum! Daca poti ar fi f bine, daca nu.........stai linistita, esti deja scuzata! Stiu ca nici pt Theo nu e usor sa vina pt ca va strabate Atena cu metroul, insa macar ea are baietii la gradi.

Petaw sths 11.20 me Aegean!

Efharisto poly koritsia, tha ta poume se ligo!
Filakiaaaaaaaaaaaaa

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Fetelor sa ne vedem cu bine!
Daca apuc sa intru pe net de undeva va scriu!
Filakia polla!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Kalimeroulia!!!
Artemis,kalo taxidi,Aegean e o firma f buna,nu te teme,e de preferat Olimpicului cu problemele din ultimul timp...Nu stiu daca stti,dar se tot discuta vinderea companiei,Olimpic,si Aegean e un potential cumparator...ma rog...
Corina,am sunat aseara pa la 21.00 dar nu raspundeai...daca poti,maine la 09.30 in Platia Sintagmatos,la Tsioliades...facem si poze cu ei,sa ii mananc eu pe ei de dragi...
Mergem azi la un vaccin,asa ca ies pt ca trebuie sa trezesc trupa...Filakia.

Nastea,sorry...bun re-venit si daca vrei da-ne data de nastere sa stim cand te sarbatorim!!!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetele!
Mey, la 9.30 abia se trezeste fii-mui ca el adoarme tarziu, pe la 11.
Daca pot il las cu ta-su, adica daca poate ta-su.
Theodora- nu m-ai gasit pe la ora aia ca eram la plimbarea nocturna. Daca vrei zi-mi pe la ce ora sa te sun ca sa nu deranjez, in caz ca nu pot, desi in principiu e OK cum ati stabilit(desi un pic cam devreme). Sau daca vrei trimite-mi un nr. de mobil pe PM sau mail ca sa te sun maine de pe drum in caz ca intarzii sau apare ceva ca sa nu ma asteptati degeaba.
Si io tot cu metroul vin, btw, asa ca imi convine locul.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimera sas!!!
nu pot decit sa va doresc sa aveti o intilnire super/mega/beton, petrecere frumoasa, sa hraniti porumbeii, sa faceti poze si sa chefuiti!!!!

M.

Mergi la inceput

Fetelor,Artemis a ajuns,mi-a trimis SMS, e in IKEA............mor, vreau si eu,e tare departe de casa mea insa,dar aproape de aeroport,nu am fost niciodata....vreau si eu........cald si soare azi,gemenii au cazut morti de oboseala dupa ce au alergat toata ziua pe afara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Nu ai fost niciodata in IKEA???!!!Si noi care faceam si drumuri degeaba pana acolo ca nu aveau ce ne trebuia, cica vine, le-am comandat, sunt pe drum, etc, uite asa ne-am plimbat de n-spe mii de ori pana am gasit tot ce ne trebuia, si tot mai vrem sa luam cate ceva. Cica s-ar deschide inca un IKEA la anul, dar nu mai tin minte unde.
See you tommorow!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Da...scarmana si mai mult rana...fa-ma sa imi tai venele mai repede...
Cum am zis,eu sunt tare departe...si tu de altfel...de IKEA...si Makis lucreaza zilnic de la 7 dimineata la 12-1-2 noaptea...deci ore sa mergem nu exista si zile in care nu are job dupa amiaza,va dati usor seama ca ...doarme!!! Sau se lipeste de pc si nu il scoti nici cu tunul...eu nu conduc,deci cade si varianta asta...de a ma duce singura...poate i se face mila cuiva si ma ia intr-o zi!!!
Ma duc sa fac prajitura cu mere pt Artemis...daca am timp,fac si niste fursecuri...abia astept!

Editez...ca ma sunat acum Artemis,e bine si va pupa pe toate cu drag...am terminat prajitura cu mere,acum coc fursecurile...va urez noapte buna si abia astept sa ma trezesc maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimera,
Theodora efharisto pt news, si in Romanica e soare si frumos afara, copacii ruginii e o zi misto de plimbare; a popos de cal maro, ieri citeam intr-un ziar ca in primavara anului viitor IKEA va deschide la Bucuresti un magazin;reporterul prezenta si citeva dezavantaje, faptul ca ei nu vind in rate(ceea ce pt romani e o lovitura..) faptul ca nu asigura transportul mobilei pina acasa, si, mai ales, faptul ca...trebuie sa montezi singur ceea ce iti cumperi;acum, de curiozitatea, asa este si acolo?

pupix,

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Kalhmeraaa!
Acum am reusit si eu sa intru un picut.Oare cum s-or fi simtit fetele la intalnire?M-am gandit la ele toata dimineata.....
Noi am primit ieri rezultatul celei de-a 2 a analize.Concluzie:rinichiul drept normal,rinichiul stang normal doar ca se obs. mai pregnant sist.renal.(daca intelegeti voi ceva din asta...).Am fost si la spital la una dintre pediatrele care s-a ocupat de noi cat am stat in spital.Mi-a zis ca e totul ok,sa nu ma ingrijorez.Doar cand face febra chair si 37,5 sa-i duc imediat urina la analiza.Inrest slava Domnului ca nu a facut polidromisi (adica sa nu eleimine toata urina).
Ieri am fost si la Jumbo si i-am luat piticului o masinuta.Pun poze.E tare incantat dar si noi...
Ieri mi s-a ridicat mandru in picioare..si de atunci tot asta incearca sa faca.Mi-e teama sa-l las pt ca nu calca pe talpa cand se ridica ci pe labuta piciorului si mi-e frica sa nu-si luxeze piciorul.
Si aici e cald si frumos doar ca bate vantul.Doar seara se raceste.
Vad ca in afara de melina nu prea mai da nimeni pe forum....
Va pupez cu drag!
Theo te asteptam sa ne povestesti despre intalnire!

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Mergi la inceput