Grecia la apel...Parakalo! #2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Theo esti o dulce! Acum ma voi gandi numai la tarta cu mere!
Multumim pt urari! La multi ani si pt sora ta!

Mey, la mine a fost invers cu gatitul! Mama nu suporta sa-i stea cineva "pe cap" in bucatarie! Credeti-ma ca nici acum nu stiu unde tine cratitile, ce are in camara si alte alea! Ba mai mult, nici macar farfuria nu mi-o duceam la chiuveta! M-am mutat de la ai mei la 20 de ani si norocul meu ca am fost atat de dornica sa ma gospodaresc, incat singura oala cu mancare de care am avut nevoie de la mama a fost prima supica a Ubitului! E! Si sarmale si cozonaci de sarbatori, sa nu muncim amandoua ca ruptele! In rest nimic. Imi mai spala vasele (le urasc) cand ramane pe-acasa cu Ubitu si eu ma bucur ca a facut "zana buna" ceva pt mine! Si exact ca ea sunt si eu! Daca incepi sa-mi sufli in mancare sau sa amesteci in oala de pe aragaz ma apuca toti dracii! Daca se amesteca tacamurile in suport si nu gasesc totul unde trebuie, iar o iau razna! Pasarele multe !

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Geiaaaaaaa!
Ne-am intors si noi din Atena.A fost ff obositor si dureros.Am plans si noi alaturi de copil.Prima oara am fost la Spitalul de copii AG.SOFIA.Acolo i-au bagat un cateter prin cuculetz si i-au introdus 2 sticlute cu un ser special.Eu il tineam de maini,Iorgo de picioare si tinea si stativul pt ser si o asistenta tot il strangea de cocosel ca nu -i iasa cateterul si un alt doctor facea radiografiile.Urla bietul copil si se uita la mine si isi ridica mainile sa-l iau in brate.Nu va pot descrie ce am simtit in momentul ala.In sfarsit pana la urma s-a terminat si cu asta.N-eau dat si raspunsul:NEGATIV!Deci bun!!! Apoi ne-am dus la KENTRO PROLIPSI pe care l-am cautat de ne-a venit rau.Acolo i-au pus o crema la venele de la maini cica anestezic local.Da copilul a inceput sa planga de frica din momentul in care i-am ridicat manecile.Apoi peste crema aia i-au pus o folie de plastic.Ne-au zis sa revenim dupa 2 ore pt radiografii.Plansete si urlete si acolo.Ne-am dus sa papam si apoi la 3 si jumatate ne-am intors acolo.I-au facut radigrafiile la rinichi fata si laterale.Rezultatele urmeaza sa le primim prin curier.Si apoi ne-am intors acasa.Imi picau ochii in gura in masina.Trebuie sa recunosc ca ,cumnata-mea s-a comportat impecabil si a fost alaturi de noi.Ea a avut o cunostinta acolo la spital si a mers totul snur.
Acum ne-am reluat viata de zi c zi.Sper sa fie ultima oara cand vom mai alerga prin spitale.Trebuie sa recuperam si vaccinul de 7 luni.
Acum dau fuguta sa ii fac baita.Sper sa intru iar dupa 11 seara.Pupicei voua si va citesc pe seara.

Mergi la inceput

Kalimera fetele!
Mama mama, azi se doarme mult pt ca e sarbatoare?
Am trecut sa va pupam doar, iesim la mici cumparaturi pt seara asta, daca imi calca cineva pragul sa il pot omeni cu una alta!
Ne vedem mai tarziu!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Kali mera...chronia polla Ubitului...LA MULTI ANI!!!
Pupici la toata lumea...si daca mai avem sarbatoriti si nu stiu,la multi ani si pt ei...LA MULTI ANI si pt sora mea,Mihaela!!!!!!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

kalimera, La multi ani lui Gabriel al lui Artemis si tuturor celorlalti care se sarbatoresc in Romania si Grecisoara!!!petrecere frumoasa azi cu pustiulica al tau, are niste ochi bestiali,actor sa-l faci!!!!

Polixeni, bine ati revenit acasa,mi-au dat lacrimile pt ce a patit bietul copil...pupixi!

Theodora, sint de acord cu tine, fata mea chiar ma ajuta indiferent ce fac, curata zarzavat, toaca carnea si o amesteca cu alte ingrediente,bate albusul cu mixerul,vara imi spala balconul, e o dulce si ii multumesc DAR am momente cind ii spun ca nu e bine sa stie sa gateasca prea mult caci nu se stie cine va fi profitorul!!!(deh, mama de fata.....)

pupix girls,

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetele!
Artemis- la multi ani puiului, sa fie sanatos si fericit!
Theodora- daca am cu cine lasa cupilu' vin, daca nu, nu vin desi tare as dori, crede-ma. Nu pot sa-l iau cu mine ca ma termina de nervi, nu vrea sa stea de nici un fel, alaltaieri am iesit si noi la o cafea si am baut-o9 cu noduri ca nu vroia sa stea nici in carut, nici in brate, nici el nu stia ce vrea. Am zis ca nu-l mai iau pe nicaieri pana o mai creste nitel. O sa vrem si noi sa stam la o tacla si nu o sa ne lase. Vorbim la tel. Da, acolo unde zici e bine, dar nu e prea mare locul ala, poate nu ne gasim...Cam pe la ce ora aprox,?
Poli-imi pare rau pt. micut ca a trebuit sa treaca prin asa ceva, bine ca s-a terminat.
Mai intru mai incolo acu' ma duc la cumparaturi ca se face tarziu si tre' sa pape asta micu'.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Corina,sa stii ca si eu m-am gandit sa nu duc gemenii la gradi si sa ii aduc,ei sunt linistiti si nu as avea problema,dar ma gandesc la transport,noi la taclale si ei o sa se plictiseasca probabil...mai bine ii las in ritmul lor...eu zic exact acolo unde stau tsioliades...in piata...nu jos la metro...uite poze...
Poza 1
Poza 2
Poza 3
Poza 4

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Buna, harnicute

vai sunt si eu pelista, multumesc.
Theodora, fursecurile tale sunt super, sunt cu gura plina, dar cum se prepara?

Vad ca va pregatiti de intilnire, ce bine, ce bine, e pentru prima dta? Va doresc distractie placuta si sa va simtiti bine.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Fuga fuga va scriu si plec la treaba!
Corina, te inteleg perfect, nici eu nu prea mai pot sa ies cu Matei pt ca e atomix si face numai nazbatii, ca si tie, nu-mi tihneste nici cafeaua nici mancarea! Ies cu el in oras numai cand trebuie sa manance si il duc undeva unde ii place ( avem un restaurant italenesc f aproape - de fiecare data linseaza o mare portie de pene al forno!)
Theo, l-am anuntat deja pe Nikos unde trebuie sa bem cafeaua asa ca vin!
Nastea bine ai trecut pe la noi, vino mai des!
Poli, cum sunteti? v-ati odihnit, v-ati mai linistit?
Melina, actor il fac, dar in Grecia! Hahahahhaha!
Va pup pe toate, intru mai pe seara, apoi va citesc abia duminica seara!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Iar intru pe fuga fir-ar sa fie.
Cam pe la ce ora planuiti intalnirea, ca sa vad cum imi aranjez de pe acum? E si aiurea ca Aris nu mananca decat cu ma-sa(si asa cu greu), nu adoarme decat in brate la ma-sa, etc..
Artemis- Kalo taxidi! La ce ora iti iei zboru'?

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput