Grecia la apel...Parakalo! #2
Raspunsuri - Pagina 2
Artemis1578 spune:
Kalimera!
Carolada bine ai revenit! Hai, citeste din urma si revino cu noutati!
Poli ce-o fi facut ieri?
Pup toate fetele!
Anka si Ubitu
Aldebaran spune:
Yia sas! ti kanete?
Mai dam si noi cu nasu' p-aici sa vedem ce mai faceti. Intre timp ne luptam iar cu dermatita lui Aris, cum da nitel frig cum ii apare, mai nou i-a aparut pe fata si chiar daca s-a incalzit afara, nu i-a disparut, fir-ar sa fie.
Am vazut si poze cu o domnisoara tare frumusica. Melina, sa-ti traiasca fetita!
Sa ne tineti pumnii ca azi avem vaccin, un moment tare dificil pentru Aris.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
melina34 spune:
saluti girls,
ce cumintele sinteti, nu tu o prajitura bestiala Theodora, sau ceva news de la Polixeni???
Artemis, de tine ce sa mai zic cred ca esti super ocupata, ai poze cu bebele botezat?(k tot imi ziceai de coafor,acum 2 sapt m-am tuns, urmatorul we am fost la cosmetica iar simbata trecuta m-am vopsit!!? oare cind o sa reusesc sa le fac si eu ca tot omu' pe toate odata???)
Aldebaran,multumim de complimente
pupix tuturor!
M.
Theodora spune:
quote:
Originally posted by melina34
ce cumintele sinteti, nu tu o prajitura bestiala Theodora,
Melina nu fi asa de sigura....hihihihihihihi...uite ce am facut azi,din nou prajitura cu mere,dar in firma cu gaura de chec...si daca te uiti mai sus am si niste fursecuri,in mesajul de dupa lista...
POZA1 POZA2 POZA3
Artemis e o vreme super,tocmai buna de intalneala si de cafe la o kafeteria la soare...sper sa ne vedem vineri!!!
Am trupa afara la biciclete...ta leme!!!
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM
melina34 spune:
bravo Theodora,aceea nu e prajitura, e TORT!!!!!hai sa va spun ce-am facut, cred ca m-am timpit, a venit una azi la birou cu o valiza de gablontzuri, a inceput sa scoata, sa insire diverse modele si combinatii de culori si.....mi-am luat inel, maaaaaaare, cu piatra mare,slefuita, cu multe fatete;
eu nu port bijoux decit cercei mici si ceas deci, m-am timpit!!!!
AAAaaaaaaaa, imi plac cele de la folie folie dar o sa-mi cumpar d'alea cind ma intilnesc cu Brad Pitt!
Artemiso, nu-i asa ca te faci gigea, esti la epilat de nu mai apari???
Elate!!!
uitasem sa va spun ce site am descoperit, pe teme medicale...
www.romedic.ro
M.
Artemis1578 spune:
Iar m-a omorat Theo cu prajitura ei! Uite ce-am dat eu jos 2 kilograme in ultimele luni, sa vezi ce intru in Zaharoplasteio imediat cum ajung! Plus ca ma asteapta niste souvlaki delicios intr-o mica taverna de langa un teatru - habar nu am cartierul, insa nu f departe de centru.
Corina cum a fost la vaccin? Ne vedem la cafea vineri dimineata?
Melina, o sa va pun si poze, dar in privat. Cat despre coafor......eu nici macar pt tuns nu merg acolo, vine o tipa acasa, ne adunam vreo 3-4 gagici, ne tunde si coafeaza. Ma vopsesc singura, unghiile tot singura le fac, epilatul cu aparatul, sunt foarte econoama! Nu suport ceara, la manichiura am fost o sg data si m-am ales cu un deget cu puroi, sprancenele le pensez chiar si prietenelor (vecinica mea a zis ca-s o a doua Anastasia Soare).
Chiar ma gandeam sa caut sa fac un curs ceva pt a invata sa pensez profesional, nu strica un banut in plus, mai ales ca imi si place! Mai vedem!
Poli hai cu stiri!
Va pup, ne citim mai tarziu.
Anka si Ubitu
Artemis1578 spune:
Sunt mare fan Folli Follie! Am doua ceasuri, un inel de argint si o porcarie de-aia de se atarna la mobil! Dar daca as avea bani.................as da iama in magazin si nu as pleca fara cel putin 10-15 diverse produse! Primul ceas il am din 2001, i-am spart cadranul si l-am super extra purtat, saracul inca merge si nu a ramas o secunda in urma!
Hehe Melinaki, imi vopseam unghiile! Epilatul mai pe seara!
Anka si Ubitu
melina34 spune:
mai draga Artemis,pai vezi tu cate gusturi comune avem!!
si dupa ce ca esti gagica misto mai esti si fata desteapta, te vopsesti, te bibilesti, bravo tzie ca esti in stare!! eu cind incerc sa ma epilez acasa hop sare si fiica-mea sa-i pun si ei pe cele doua bete sa-i iau puful blond, tot ce fac eu hop si ea repede, nu mai tine cont de virsta,daca e sau nu cazul.....estimez ca peste 4 ani vom merge impreuna la epilat;
unde ti se pare mai convenabil Follie in Ro sau in Gre?
Evident Theodora, ne face zob ca de obicei, imi vine sa ma ascund caci nu mai tin minte de cind n-am mai fost in stare sa fac o prajitura!!
M.
Artemis1578 spune:
Melina, cum in Gr merg f rar, ramane Follie de aici, insa am vazut ca aduc serii mai vechiutze. De exemplu, pe la inceputul anului, aparuse colectia Stavros si aici inca vindeau chestii de anul trecut, abia la sf lui August am vazut cateva bijuuri la City Mall.
Ceasurile le am din Grecia, insa le-am primit cadou.
Inelul de aici.
Anka si Ubitu
Theodora spune:
Artemis,te asteapta o asemenea praji vineri,daca ai alta preferinta,da comanda cat mai e timp...La multi ani pt maine Ubitului,si sora mea sarbatoreste!!! Mihaela o cheama!!!
Corina,daca nu apuc eu sa te sun,nu ca nu pot,dar sunt uituca,da tu un tarait sa stabilim!!! Eu am zis in Sintagma,la tsioliades,pt ca e cel mai simplu loc de intalnire si pt mine e cel mai indemana de aici de unde vin!!! Ca iau metroul si ies exact!
Melina,fa un efort,daca nu pt tine,pt Iris,iarta-ma daca intru pe teritorii straine,faceti ceva impreuna,lasa-o sa te ajute...copiilor le place enorm sa se simta de folos,ai mei de la doi ani fac koulourakia si iau aluat cand fac paine sau alte aluaturi si il intind cu sucitorul...Si cand e fata,poate se lipeste "microbul",eu de la 12 ani am inceput sa gatesc si asta pt ca mama ma tinea mereu pe langa ea...de fapt eu ma tineam de ea,nu ma tinea cu forta...
Carolada,bine ai revenit!!! Si noi suntem mari fun camping,anul asta am fost in doua pentru prima oara in patru!!! Copiii au fost super fericiti...
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM