Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 5
madau spune:
Miha ai un PM. Sper sa-ti fie de ajutor
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ingeras26a spune:
Irinabr, de unde stii ca pleaca T la mijlocul lui dec???
Spune-mi si mie daca stii ceva exact, pls :)
Pupicei, Ingeras 34+ Maya Maria
atudor spune:
Buna fetele!
Dana1102, iata informatiile de care ai nevoie:
- la spital ai nevoie de adeverinta de salariat de la munca; nu trebuie trimitere de la medicul de familie; doar adeverinta si buletinul
- pt bebe iti trebuie: pampersi, baneocin pudra si servetele umede; daca vrei hainute, poti sa-I duci; eu l-am tinut sarmaluta
- pt tine: vata (2 pachete), chiloti – cam 6 perechi, prosop, hartie igienica, sapun, pasta, periuta, camasa de noapte, papuci, ceva de prins parul, crema de fata, ceva de citit, cana, lingura, tampoane (de preferat din cele pt noapte)
Iti trimit si un PM cu ce banuti am dat eu
Pupici
Ana lui Tiberiu Mihai
adel_ivan spune:
Sunt Adelina si n-am prea scris ptr ca eu am pierdut 3 sarcini dar acum sunt in saptamana 24 si totul pare a fi bine.As vrea si eu PM cu preturile la nastere va rog.
Multumesc.
Androix spune:
Hello
Ce mai faceti dragelor? Am si eu o rugaminte: merg la eco pe 28 nov. si nu stiu cum as putea sa inregistrez ecografia. Se poate pe CD sau numai pe stick? Citisem pe-aici ca stickul nu merge de un timp. Ce mai stiti de asta?
In rest noi suntem mai bine, se pare ca greturile ne cam parasesc
Si mai am o intrebare care mi-a venit acum citind despre Bogdan. Noi tot zicem aici Bogdan in sus, Bogdan in jos, dar cum il cheama pe Bogdan de fapt ca nu pot sa merg la spital si sa intreb de Bogdan rezidentul lui T. BTW, mai este rezident inca? Intreb si eu...
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
dianad spune:
Alexandru Bogdan- nu stiu care e numele de familie si care cel mic.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)
madau spune:
Androixooo ai fost totala cu "Bogdan...rezidentul lui T"
E dl dr. Alexandru..(Alexandru Bogdan)..hai ca suna ca la Bond..James Bond. Nu stiu daca mai e rezident, poate ma luminezi si pe mine cand te duci la dr.
Bafta la echo!
Io mi-am luat ieri rezultatele la analize, se pare ca sunt ok asa ca am scapat de aglomeratia de la cabinet..m-am tratat prin telefon de data asta
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ingeras26a spune:
Va pupacesc!
Madau, bravo pt analize!
Fetele, rog si eu PM cu preturi :)
Sper sa nu plece T exact cand nasc...
Pupicei, Ingeras 34+ Maya Maria
miha81 spune:
Mada iti multumesc! Dar ai dreptate ca au trecut deja 11 luni...
Fetelor nu a nascut nimeni mai recent ca sa ma mai lumineze si pe mine? Fatima tu pari a fi cea mai propaspata mamica dintre pacientele doctorului nostru. Poate o sa iti faci timp sa imi scrii si mie care e treaba cu banutii pe acolo. mai ales ca la fel vreau sa nasc si eu : normal dar cu epidurala.
irina ai spus ca Dr. T pleaca la mijlocul lui decembrie? esti sigura? si cat sta? Pe 22 nov am programare la dansul si o sa-l intreb dar pana atunci poate imi raspunzi tu.