Dr.Tutunaru (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Fetelor, am intrat sa le incurajez pe cele ce asteapta sa nasca chiar in perioada in care e T. plecat..stiu ca vine maine, dar asa, in general, avand in vedere ca el pleaca periodic..am nascut (natural cu epidurala) miercuri, 08. nov, cu Bogdan, rezidentul lui..numai cuvinte de lauda, e un discipol pe masura..s-a descurcat minunat, si a avut de lucru cu mine..am avut un travaliu foarte lung si o nastere greoaie..nota 10..

cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

fatima, felicitari! sa-ti traiasca micuta si sa te bucuri mereu de ea! e tare dragalasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetele vreau si eu un PM cu preturile practicate pentru nastere la Elias, chiar daca voi naste in alt loc si cu alt medic, vreau sa imi fac si eu o parere despre preturi fiindca inca nu sunt lamurita. Va rog muuult!
Nasteri usoare celor care asteapta bebeii!

carla2005 37+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana1102 spune:

buna fetelor
sunt pe ultima suta de metri, bagajele sunt facute, dr.T s-a intors, acum o astept pe micuta sa apara. Ajutati-ma cu ceva informatii:
-la spital am nevoie de vre-o trimitere pt internare?sau pur si simplu ma prezint la usa spitalului si spun ca vreau sa nasc;
-puteti sa-mi dati si mie un PM cu preturile practicate la Elias;
-pt bebei tb sa iau ceva de acacsa?hainute, pampers??
-dar pt mamici, cam ce ar tb sa am la spital?
Va multumesc si va doresc bebei sanatosi si frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fatima, felicitari sa-ti traiasca frumusica mica, sa fie sanatoasa si sa creasca mare . Asteptam si povestea nasterii, ca nu s-a mai incumetat niciuna din fetele care au nascut sa ne-o spuna.

Foarte bine ca le incurajezi pe fete, si eu am aceeasi parere foarte buna despre Bogdan, [oops] uite ca nu credeam ca voi ajunge sa zic asta, dar e adevarat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Buna la toata lumea..
Ma bag si eu in discutiile voastre ca ma intereseaza tare mult... nasterea la ELIAS..
Din cate stiu de la Tutunaru... nu mai pleaca pana la mijlocul lui decembrie...
Are un rezident la operatie sau doi...?
Ar fi mai bine sa merg planificata la operatie sau sa mai astept si daca se intampla ceva sa il chem de acasa?
Imi e teama sa incap pe mana oricarui anestezist..
Madau trimite-mi si mie mailul cu amamnuntele te rog,,,,
Mii de multumiri.
va pupam...

BB 36 sapatamani + ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)

Mergi la inceput

Irinabr trimis mail

pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Felicitari proaspetelor mamaici! Deci si Bogdan e priceput la nasteri...Fatima sa iti traiasca odorul!!!!!
De abia astept sa iti citesc povestea nasterii dar va rog dati-mi si mie un semn cu preturile practicate . Imi e teama ca o sa nasc si nu stiu cat sa dau sa fie bine( acum sunt in 33 saptamani).Fatima tu cum ai dat de Bogdan cand ai nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Madau - frumoasa povestea nasterii stelutei tale; trebuie sa te faci ziarista in cazul in care nu esti.
Tutunaru stiu ca este un om sufletist... si fara fasoane. Am vazut destui care nu au ce oferii dar la pretentii... Eu am plecat la Bucuresti sa nasc pentru ca aici dai aceeasi bani si daca se intampla sa nasti, asa cum ai patit tu, nu vine medicul care te-a urmarit si ramai la cine ai nimerit. In plus se si cearta pe comisioane. Au ajuns mamicile sa plateasca in 2 parti doar doar nasc cu cine au planificat.
Eu la prma sarcina am patit-o sa nu stabileasca corect varsta BB-lului si sa ma taie prea devreme.
Pupici..

BB 36 sapatamani + ( BB Matei Cristian) si baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)

Mergi la inceput

Irina mersi ptr apreciere, nu m-am facut ziarista..desi la ce logoree am, ar fi trebuit. Am postat povestea nasterii tocmai ptr a se vedea ca desi a durat o vesnicie..nasterea poate fi amuzanta

Nasol ce ai patit la primul bb, pacat ca mai exista si astfel de medici

pozici la 10 luni
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput