Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 28
madau spune:
Ahaaaa...deci din grupul ala mare erai...imi amintesc de mamica cu fetita frumoasa cu care am stat de vb, tu erai cealalta mamica????
Eu am inceput sa merg mai des pe acolo, cu toate ca parca imi place mai mult IOR-ul, dar fac o concesie ptr prietena mea, ca e bb mai mic si trebuie sa ajunga mai repejor acasa. Poate stam si de vb, live, ca aici am tot stat.
P.S. Abia astept s-o vad pe "shoricica"
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cristinamh spune:
lamuriti-ma si pe mine, la "fantana"- e vb de fantana maria?? asta dinspre potcoava?? ca doar n-oti vrea club asa, fara membri mai vechi!
ps. am recuperat si eu cu cititul, felicitari proaspetelor mamici si celor care mai au putintel, mult curaj!
ingerasha, un special, ca m-a luat cu fiori... partea cu fiertura.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
madau spune:
Cristina vb de fantana aia din Titanel...parcul de vizavi de policlinica. Please join the club!
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cristinamh spune:
aoleu, mada, pai pana acolo dau jos alea 6 kile in plus care mi-au ramas!!! da' daca e cazul... m-oi aventura...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
madau spune:
Lasa soro ca io merg de 2 ori mai mult....de aia-s asa slaba..vezi???
Hai ca odata n-o fi foc, dar sa se faca vremea frumoasa, ca vin furtunile peste noi
Fetele, nimic nou la orizont????
Gaska veche..Clio, Uki heloooo, nu mai ziceti nimic??????
pozici la 1 anisor
iriss27 spune:
Fetele care ati nascut, exista semne prevestitoare ale nasterii? Adica ceva, sa imi dau seama cu vreo 3-4 zile inainte ca ma asteapta evenimentul? Nu stiu la ce ma astept ... o chestie mai ciudata, deosebita ... o durere de deget, de ceva ma gandesc la ceva in afara de dopul obisnuit, ruperea apei sau contractii ...
Am citit intr-o care ca ne apuca frenezia curateniei ... pe mine ma apuca, dar ma lasa repede Desi parca constat din ce in ce mai multa mizerie prin casa ... dar nu imi vine sa ma apuc de smotru. Poate ca mai am pana vine bb
Termenul dupa UM la mine este 29.01 ... dupa ultimul ecograf, mai intarzie cu vreo 4 zile.
Irina
madau spune:
Iriss io n-am avut nici un semn..mandra mea se pare ca vrut sa vina incognito . Poate un pic mai agitata in burtica..dar asta cu o zi inainte. Dopul eu l-am pierdut cand s-au rupt si membranele, contractii n-am avut toata sarcina ca am fost sub tratament...asa ca..bafta!
pozici la 1 anisor
Monique_new spune:
iete ca am scris mesaj si nu stiu unde a disparut...reluam
Madau si cristinamhavantaj eu doar traversez stradaApropo "madau" pe tine cum te cheama??? madalina sau cum
Si aviz amatoarelor care stau in sect 3 si vor sa vina in parcul Titan....va asteptam
Iriss eu nu am avut absolut nici un semn...tot asteptam ceva si degeaba, nici macar semnele obisnuite de care spui tu. Eu nu stiu cind am nascut exceptind hemoragia de rigoare din a carei cauza mi-a facut cezariana (m-am dus sa-mi provoace nasterea).Stie bebe cind sa vina daca nu ...stie TUTU
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Mada ma uitam pe filmulete Mirunei de unde este jucaria aia ca e tare misto.
Vreau sa pun si eu un filmulet si nu reusesc. Cum naiba fac ca am incercat pe dropshots si
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
madau spune:
Monique uite cum ma obligi tu sa ies din anonimat...Madalina e numele real
Nu stiu la care jucarie te referi..la play-gym??? Adica ala pe picioare si cu multe butoane la care executa Miruna dans artistic?????
Filmuletul il incarci pe dropshot si ne dai linkul. Ce nu merge..sa-l incarci?
Pupam mamicile, bebelusii si burticile
pozici la 1 anisor