Dr.Tutunaru (17)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Androix

Multumesc mult de rapsunsuri, fetelor.
Gravidutza, ne-am conversat pe PM dar n-am avut habar ca si tu tot dupa rezultatele la eco trebuia sa-l contactezi. Pana la urma nu i-am scris nici pe mail nu ma intreba de ce. Pe tine te-a chemat totusi sa vada rezultatele si pe tine sau ati rezolvat pe mail problema?

Nu, eu ma duc maine sa ii arat rezultatele si sa fac o noua eco la el.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Claucia, mersi mult. La 8 seara te referi banuiesc, e mai liber la ora aia? Ca si mie imi venise ideea sa vin asa mai pe la 7-8. Si zici ca stai foarte aproape? Mi se scurg ochii dupa vilutzele din zona aia de fiecare data cand vin la cabinet

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Iubita mea, da ma referem la 8 seara, ce-i drept imi este foarte usor sa ajung. Si nu era aglomerat, cate 2 fete maximum, insa am citit pe forum in ultimul timp cum au stat fetele pana la 9 si jumatate poate chiar si mai tarziu....iti dai seama ca era multa lume si la 8. In fine, pe 26 sunt si eu acolo, poate ne vedem. Mi-ar face placere.

Cat despre vilute, si mie mi se scurg ochii, am avut si noi una dar am vandut-o acum cativa ani (de fapt parintii) si acum stam chiar cum se termina strada in partea opusa cabinetului, adica pe Ion Mihalache. Asa ca nu am de mers decat strada cu pricina - sandu aldea si sunt la cabinet. Mare diferenta eptnru mine fata de vechea locatie. Dar si acolo cu rabdare si 2 ore in trafic in masina ajungeam la destinatie. tare aglomerat stefan cel mare la amiaza...

Pupilici

Clau

12+

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claucia sper ca ai primit PM-ul

Nimic nou deocamdata vad, bafta la controale fetelor, si sa ne tineti la curent.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

A nascut Marinar!!!!!!!
Cezariana,dupa 2 incercari de inducere,ramasese cu f putin lichid.
Ceza asta seara la 18:30,fetita bucalata si frumoasa Emma Ioana,3370g si 52 cm.
Asteptam alte vesti de la ea!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Felicitari Marina , sa-ti traiasca fetita , sa fiti fericite si sa aveti numai bucurii!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Madauazi erai in parcul Titan la fintina cu Mirunica???? am recunoscut-o pe ea chiar daca era cu caciulita.....cred ca tu erai . Stai in zona????Eu eram intr-o geaca roz.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mainar, felicitari, sa va traiasca fetita!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Monique eu eram!!!! Unde erai..ca nu-mi aduc aminte de vreo geaca roz??? Nu stau prin zona, am stat, dar vin des pe acolo sau prin parc, am o prietena care sta acolo, cu un bebe mai mic si vin la ea. Merg si azi..daca ma vezi trage-ma de maneca

Marina sa-ti traiasca printesa ca tare s-a mai lasat asteptata!!!

pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Teodora, multumim frumos de vestile proaspete despre Marina!

Loredana 37+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by madau

Monique eu eram!!!! Unde erai..ca nu-mi aduc aminte de vreo geaca roz??? Nu stau prin zona, am stat, dar vin des pe acolo sau prin parc, am o prietena care sta acolo, cu un bebe mai mic si vin la ea. Merg si azi..daca ma vezi trage-ma de maneca

Marina sa-ti traiasca printesa ca tare s-a mai lasat asteptata!!!

pozici la 1 anisor

Am venit la voi doua cu prietena mea si care avea o fetita cu palarie rosie....noi eram vreo 3 carucioare cu bebici care dormeau.
Ai zis ceva de caciulita Mirunei ca nu iti place ca nu ii sta bine pe cap.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput