Dr.Tutunaru (17)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru felicitari! Sa va traiasca si voua bebeii si sa fie sanatosi, ca asta este cel mai important!

Va dorim un An Nou plin de sanatate, fericire, bucurii si impliniri pe toate planurile! La Multi Ani! si sa ne "auzim si revedem" cu bine in anul ce vine!

Si inca o urare speciala: La Multi Ani celui mai deosebit si mai capabil doctor, T! Sa ii dea Dumnezeu muuulta sanatate si fericire!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

gata am postat povestea nasterii! LA MULTI ANI SI FIE CA IN NOUL AN DUMNEZEU SA FIE ALATURI DE VOI SI DE CEI DRAGI VOUA!
Multumesc celor care au fost alaturi de mine pe tot parcursul sarcinii1 e acum va voi deranja la generatia in blugi!!! Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

La multi ani dragi mamici si viitoare mamici. Noul an sa va aduca multasanatate si bucurii alaturi de piticii dragi.

La multi ani d-le dr T ca ne-ati implinit visul de a fi mamici. Sa va dea Dumnezeu sanatate si multi multi bebelusi sanatosi si frumosi adusi pe lume.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

va doresc un an nou plin de bucurii si impliniri!!!

Madau, Moni, va multumesc de raspunsuri, o sa vad cum o sa procedez cu gauricile pt cercelusi. deocamdata astept sa nasc. am stat cu sufletul la gura sa nu nasc de rev, pt ca T mi-a zis ca exista sanse, si acum mamintreb de ce nu mai nasc- dupa ultimele masuratori am ajuns la termen. la voi au fost bb-ii supar activi chiar si pana sa nasteti? intreb pt ca bebelina mea este super activa, misca mult, la orice ora.

Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Marina bebelina mea a fost intotdeauna o zvapaiata, chiar in seara de dinainte de a naste a dat un "recital" de zile mari. Sa stii ca treaba asta cu nascutul la 40 sapt dupa masuratori nu stiu cat se aplica in practica..eu la 36 sapt am fost la echo si Miruna era de 39.5 sapt..insa de nascut am nascut la 39 sapt dupa UM, nu dupa echo. Oricum ar fi..nastere usoara!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miha81

Multumesc celor care au fost alaturi de mine pe tot parcursul sarcinii1 e acum va voi deranja la generatia in blugi!!! Va pup!!!

Miha noi te mai asteptam si pe aici din cand in cand cu vesti, si eventual poze...daca vei dori bineinteles

pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

merci madau de raspuns. deci intr-adevar nu exista nici o regula, in nici o privinta. zic asta pt ca tot am auzit ca inainte de nastere numai misca bb chiar asa de mult insa bebelina mea e super super activa. asa ca stau in sah...cand o vrea sa vina o asteptam. doar ca m-am saturat sa ma intrebe toata lumea cand nasc.

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Cand s-or plictisi toti sa intrebe..atunci le faci surpriza. Asa trebuie, sa-i tii in sah nitel. Lasa bebelina in pace, stie ea de ce sta acolo..ii e bine

pozici la 1 anisor

Mergi la inceput

madau sa stii ca ai dreptate, dar chestia e ca si eu sunt nerabdatoare tare. acum poate mai sta pana saptamana viitoare ca T este plecat.

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Monique si Androix, multumesc pentru raspunsuri. Cred ca dorinta mea cu cezariana nu e chiar o optiune, avand in vedere ca am HPV cu risc crescut de cancer si in perioada sarcinii mi-au reaparut papiloame (cred ca asa se numesc). Am inteles ca, pentru a evita infectarea fatului la nastere, in acest caz se impune cezariana. Oricum, o sa discut asta si cu dr. T.

Mergi la inceput