Dr.Tutunaru (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Miha, Ingeras, felicitari ptr pitice. Sa va traiasca si sa va bucurati de ele. Veti avea un An Nou plin cu siguranta.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Mada promit ca voi detalia povestea nasterii printesei mele imediat ce imi voi reveni. adica nu ma mai doare nimic dar cu oboseala stau atat de prost... la voi cat a durat pana ati intrat in ritm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eheeeee...nici acum nu ne-am revenit...noi suntem pe ritm de vals..ea e pe rock'n roll. Poate reusim sa ajungem la un compromis.

Serios vorbind, eu am avut mare noroc cu mama, ziua mai statea ea cu pitica si eu mai citeam, mai dormeam...dupa ce venea tati de la servici o prelua el, insa noaptea il lasam sa doarma..asta era conventia. E mai greu pana te obisnuiesti, apoi devine rutina si merge mult mai repede..baie, papa, joaca, etc

Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by madau

Graviduta acum am vazut rugamintea ta..scuze dar am fost prinsa cu turta Mirunei, apoi Craciunul....promit sa ma execut

Fug la pitica, tocmai fura un glob din brad si e tare fericita. Pupici

Mada, multumesc, astept mesajul tau. De asemenea, le rog pe mamicile care au facut deja cezariana cu dr. T sa-mi spuna daca au avut motive medicale sau dr. accepta si la cerere/insistente.
Felicitari noilor mamici, sa va fie sanatosi nazdravanii si sa aveti parte de un nou an cu multe impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

miha, dureaza pana isi face ea un program, acum depinde de bb; eu sunt singura toata sapt, in week este si sotul; sa zic cam pe la 2 luni, cand i-am introdus de nevoie formula, s-a mai linistit, dar nu ne-au lasat colicii in pace;
graviduta, am facut cezariana pt aveam colul f dur , depasisem termenul, iar bb n-avea nici un gand sa apara;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by anasia
graviduta, am facut cezariana pt aveam colul f dur , depasisem termenul, iar bb n-avea nici un gand sa apara;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici

Multumesc, Anasia.
Eu sper sa accepte dr. Tutunaru sa-mi faca cezariana, pt ca am fixatia asta de foarte mult timp. Poate parea un moft, dar nu e. Sunt absolut convinsa ca asa e cel mai bine pt bebele meu. Si eu sunt nascuta prin cezariana, desi, aparent, mama, care e asistent ginecolog, nu ar fi avut motive sa o faca. Dar bine ca a facut-o pt ca aveam cordonul ombilical infasurat de 2 ori in jurul gatului. In plus, cred ca as avea si ceva motive medicale sa fac cezariana, nu stiu cat de intemeiate insa, si pe care o sa le discut cu dr. cand mai avanseaza sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Fetelor,
Promit sa scriu si eu aici povestea nasterii.. in scurt timp...Dr.T e o minune de dr. .. fara el .. nu as fi avut-o pe bebelina mea acum.. dupa atatia ani de chin...( am avut 3 avorturi in saptaman 23-24 de sarcina) si desi am fost la medici renumiti nu au dat de cap bolii mele , modificare genetica pe factorul V Leyden).
Sa-i de-a Dumnezeu sanatate domnului dr!
Pupicei,
Lili ( si printesele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

marinarsi eu tot in spital i-am facut gauri. La plecare le-am rugat pe asisente sa ii faca, mi-au sterilizat ele cerceii si a fost ok.

Gravidutami-e mi-a facut cezariana Motivul ...m-am dus sa-mi provoace nasterea pt ca imi trecuse termenul si m-a pocnit hemoragia, am avut un vas de singe previa pe placenta ( asa am inteles)si pe fondul declansarii travaliului s-a intamplat ce am spus mai sus.Din ce stiu eu el nu prea face la cerere cezariana. Dar daca ajungi acolo e ok. Eu una nu am avut absolut nici un fel de probleme de refacere.

La multi ani!!! si un an nou plin de bucurii

POZE

POZE COSMINUTA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele mele dragi, mamici si viitoare mamici, vreau sa va urez UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI REALIZARI, SA VA FIE PUIUTII SANATOSI SI BEBELUSII DIN BURTICI SA CREASCA MARI!!!!

Iar ptr nostru...multa putere, sanatate, fericire, multumiri infinite si sa aduca pe lume o multime de copilasi la fel de frumosi ca ai nostri!!!

Mirunica va ureaza si ea intr-un mod mai special...AICI

Sa ne auzim cu bine la anul

pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Graviduta, T. nu prea cedeaza nici la insistente. Din tot ce am auzit eu de doi ani de zile nu am auzit pe nimeni sa fi reusit sa-l convinga. Dar fii pe pace ca daca sunt motive iti face, oricum ar fi esti pe maini bune!
Miha, o sa intri in ritm stai linistita. Pana atunci "go with the flow"
Pe 4 merg la eco de 20 de saptamani si abia astept. Sper sa primesc vesti bune.

La multi ani, fete dragi! Sa aveti un an nou cu sanatate si bucurii!

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput