Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 18
LEVI spune:
Stie cineva daca dr Tutunaru face cezariana cu anestezie epidurala(si rahie).Eu avand gemeni,mi-a zis ca obligatoriu cezariana iar mie mi-e cam frica de anestezia generala si nu stiu ce fel de anestezie foloseste.Cele care ati nascut,voi de care ati facut?La voi cum a fost?
Luminita29+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
anasia spune:
drifto, se referea la cele de la ultima eco morfo;
levi, eu am facut generala pt ca era cezariana de urgenta, dar acum cred ca e mai bine , nu mi-am mai intepat coloana;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
Eseea spune:
Lili, adresa este Sandu Aldea nr 86 ( cam a patra straduta de la Elias, spre Sofitel).
21w
my baby
kay spune:
neatza burtici !
am o intrebare : e cineva care a fost sub urmarirea lui doar la cainet??? adica sa mearga la consult doar cu bani? trebuie sa mai platesti nasterea? nu stiu, oricum Tutu e de milioane ! super om, super doctor, doar ca dupa ce stau ore la usa cabinetului sa intru, ma pune pe ozn si-mi arata bebe si asa ma pacaleste si uit tot ce vreau sa-l intreb ... dar data viitoare ma duc cu papirus si il intreb tot !
despre concediu stiu ca se intoarce pe 9 ianuarie ! atat.
imi puteti da si mie pe pm cam cat costa? da nu inteleg de ce le dam pe pm... oricum daca e cineva care poate sa-mi dea pm si daca e cineva care poate sa-mi spuna daca a mai platit dupa ce a mers doar la cabinet, as fi recunoscatoare ! va multumesc si pup burticutele si mamicile si bebeii !
oana 12+
poze
anasia spune:
kay, sarcina usoara! eu am fost doar la cabinet, pt asa mi-a convenit; o singura data am fost la spital, inainte sa raman insarcinata;
pozici
intalnire 21.10.2006
kay spune:
multumesc anasia ! si ai mai dat bani la nastere? eu oricum sunt total impotriva spagii... n-as da spaga si nici nu stiu cum... simt ca o sa fiu penibila strecurand suta in buzunarul asistentei ! asta vreau sa te rog sa-mi spui, daca ai mai dat bani pt Tutu dupa ce l-ai vizitat la 2 sapt, o luna cu cate 1 mil... sa nu crezi ca sunt zgarcita sau n-as avea de unde, dar mi-e sa nu fiu penibila sau intr-o situatie penibila, mai ales ca sotul meu o sa fie plecat la N.Y. in iunie si mama se muta la Barcelona si as fi cam singura la treaba asta cu banii...
oana12-13 ( ca am vazurt ca e sambata :) )
poze
tanima_i2002 spune:
Levi eu am facut tot anestezie totala ptr ca dr anestezist nu a vrut sa imi faca epidurala desi am plans cu lacrimi de crocodil. Mi-era o frica de nu iti spun, convinsa fiind ca nu ma mai trezesc si nu imi voi vedea feciorul. Dar a fost totul ok si cred ca acum daca ar fi sa aleg as alege totala. Singura problema este ca nu iti vezi puiutii decat dupa cateva ore. Eu am plans tare pe chestia asta. Dar cred ac refacerea dupa e mai rapida si mai sigura. Cel putin pe mine asa a incercat sa ma convinga dr anestezist Popescu, care e seful de la anestezie.
Oana sunt zeci de mii de dr acre iti iau banii la cabinetele particulare si te mai jupoaie si la nastere, impunand tarife astronomice. In plus 1 mil la cabinet nu este chiar asa de mult, ca am auzit tarife si de 1.5-2 mil. De mers o sa mergi pana la 20 de sapt mai des apoi te cheama o data pe luna daca e bine. Eu am fost la eco si saptamanal si am mai fost si la Iosup de 5 ori, dar atata timp cat bebe era ok nu ma mai interesa nimic. Am stiut de la inceput ca va trebui sa fac un efort financiar cumplit ptr bebe si a meritat.In ce priveste celalalt personal, vei da ca nu ai incotro, dar nici sa nu ii imbogatesti ca tot asa se uita la tine. De fapt, daca nu vrei nu dai, ca nu e musai. Si mie imi era tare jena dar am dat, te vei obisnui.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
drifdo spune:
Ziceti ca ati auzit si de tarife de 1,5-2 mil. Eu stiu ca dr.Vladareanu are tariful la consultatie de 3 mil. asa ca noi la T suntem niste fericite cu 1 mil.
Oana si eu de cand sunt insarcinata tot numai la cabinet am fost. Si sigur trebuie sa-i dam ceva si la nastere (sau dupa, ca am inteles ca numai atunci primeste).Insa nici eu nu am primit de la fete preturile care se practica prin spital (nici macar pe PM, ce mai zici tu sa le punem pe forum?!?). Asa ca va mai rog inca o data, faceti-va mila si de noi astea care mai avem putin si luati-ne grija asta de pe cap (cel putin pentru mine este o grija ca habar nu am macar in jurul la ce suma ar trebui sa dau).
Va pup pe toate!
natalya spune:
Madau, la multi ani pentru Miruna, sa fie sanatoasa, frumoasa este si desteapta!
Anasia, si noi ne plimbam si dansam cu ea prin casa cand o supara burtica. O sa incerca si noi cu Sab, ca doar asta a mai ramas neincercat.
A, stiti cum o mai calmam pe buburuza noastra? Ii incalzim burtica cu feon-ul si o mai calmeaza.
Locuieste vreuna dintre voi in Militari sau prin apropiere?
Pupici
anasia spune:
natalya, noi stam in drumul taberei;
pozici
intalnire 21.10.2006