Timisoara, impreuna (48)!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara,

Ma bucur ca la voi treburile merg bine. Noi suntem pe ultima suta de metrii cu pregatirile pentru marele eveniment. Joi seara plecam spre Bucuresti, vineri dimineata suntem programati la analize, sambata si duminica belim ochii prin Bucuresti iar luni interviul.
Am emotii mari, dar sper ca totul sa se termine cu bine.
De Mos Nicolae, Paul va primii dulciri si fructe. Saptamana trecuta am scris scrisoarea catre Mos Craciun care suna cam asa "Draga Mos Craciune, pe mine ma cheama Paul Popovici, locuiesc pe strada Baragam, nr. 90 si as vrea sa-mi aduci un crocodil de plus micut, un ursulet tot de plus micut si mai multe masinite cu o singura telecomanda si ... cam atat. Eu am fost baiat cuminte".

Va pupa
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

pentru voi ,Silvana!Si sa nu ne uiti ,de acolo din Lumea Noua, sa ne mai scri din cand in cand!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, gagici! Zapaceala mare in cap la mine cu cura de detoxifiere dura dar necesara si Telemaratonul. Editia de anul asta va fi teribila. ca niciodata si-au anuntat prezenta 48 de scoli - de obicei intram cu 23 - asa ca vom incepe de la 8 dimineata. tineti-mi pumnii sa rezist.... Si mai am o chestie de rezolvat saptamana asta, daca iese bine se lasa cu banuti, va pove eu alta data...

Ana da de ce-i revizia asa repede la Toyo, ca la Golan e la 15.000 km sau un an de folosire? sau am uitat eu sa merg cu el cand trebuia? Si tot a propos de masini, NU REUSESC SA-MI VAND RABLA VECHE!!! Aveti sugestii?
Silva, iti tin pumnii si ma gandesc la tine cu tot sufletul meu. Sa dea Dunezeu sa fie bine, de fapt, PRECIS va fi bine, nu are cum sa fie altfel... Si gaseste Mos Craciun telecomanda universala, ca restul ar mai fi de unde?
Doris, de Revelul din Piata nu stiu inca decat generalitati, dar promit sa ma documentez. In schimb stiu ca maine e la 12,00 la Bega ceva cu Mos Nicolae - dragut - iar de la 18,00 tot asa in Mall.
Carisma - ma bucur ca te-au cucerit si pe tine bilele, altfel ma suspectam pe mine de prea multa rasfateala. Cu ce chestii naturiste te mai "delectezi"? Eu acu iau un detoxifiant pe baza de fructe de soc si are un gust ORIBIL!!!
Diana gata curatenia? Pai inseamna ca ai o cumintenie de odor... la noi orice curatenie generala dureaza vreo 2-3ore asa ca nu as avea nici o sansa de pe acum...
Katik, sunteti mai bine? Cat despre consultanta, vezi ca si Carisma le are cu naturistele, poate punem de un club...
Mihi, aceiasi pupici, oficial sau in particoler...
Gabi rara avis...

No, acu ar fi culmea sa mi se stearga mesajul... Va doresc o seara faina. Cine da maine cafa? Macar virtual o vreau cu frisca....si putin sirop de caramel

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!

gata cafeaua!!!
pt. danitin multa, cu frisca si sirop caramel!!!haideti pina mai e calda!

danitin, bafta cu "rezolvatul", ca daca se lasa cu banuti e tocmai bine, inainte de sarbatori!

fetelor, acum noi suntem relativ bine, pe krisztina am trimis-o de ieri la gradi asa ca acum ma odihnesc un pic. mai tuseste un pic dar atit. azi-noapte l-am auzit si pe robi tusind dar nu stiu daca nu cumva o fi de la aerul uscat din camera, treb sa pun ceva ud pe calorifer.ne pregatim de zor pt. serbare, si copiii, si parintii. anul asta inca nu ne costumam, suntem prea mici dar de la anu'...

silvana, tinem pumnii!!! drum bun si sa veniti victoriosi!!!

ana, cum e toyo? imi place de ea.
se pare ca la noi la gradi a fost doar un caz izolat de scarlatina, asa ca pe moment am scapat, vedem ce mai urmeaza pina in primavara.

carisma, te rasfeti, ai?o sa cresc mare si o sa ma rasfat si eu, odata, cindva...

gabi, pe unde umbli? cind ai timp ne pui listuta cu sarbatoritii din luna asta, sa nu cumva sa ne scape cineva! si te rugam sa o treci si pe carisma!

doris, fain ca ai gasit costum. imi faceam deja si eu pb dar vedem la anul. ines e bine acum? si buni cum se simte? tu vad ca ai program...

diana, hi, hi,hi curatenia de craciun!!! ce e aia??? la noi daca tine o ora e mult! de parca am fi cel putin 10 persoane in casa...
o sa incerc sa fac cite ceva, apoi restul...mai vedem.

amutza tu ce mai spui? ce face printesa ta?

mihi, chiulesti??

simona filipas, nu mai dai deloc pe aici? cioco?felicia?anda? alexa
?caterinuta?

na, amu va las ca acusika se trezeste bb si-si cere drepturile!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, la cafea...
Merci, Katik, de cafa....
Danitin, merci de informatii, maine oricum nu ajung sa o duc niciunde, ca lucrez, poate o duce Tati la Mall...
Ana, pai vad ca te plimbaresti, in we , nu gluma...las ca-i fain...la primavara te provoc facem o iesire la Ana Lugojana la clatite, ce zici?
Katik, Ines e bine, a avut bronsita dar e ok acum, merge la gradi, repetam poeziile, in 16 dec are serbare, asa ca in premiera pentru noi, mergem tot familionul, cu catel, purcel, camera video...sa admiram vedeta...
Ei fac la gradi o actiune faina, fiecare copil a pregatit o cutie in care a pus jucarii si alte cele pentru alti copii din America...
Cei din America la randul lor, trimit si ei un cadou.
Fiecare isi scrie numele si adresa...astfel pot sa-si scrie, prin noi, parintii, si sa-si faca prieteni noi...
Tot in cladirea cu gradinita este si un Orfelinat.
Fiecare din grupa a donat cate ceva pentru copii de acolo...
Si vine si Mos Nicolae azi....la gradi...
Silva, sa nu mai ai emotii...ca va fi bine...
Desi, stii tu....ti-am mai zis...ne vei lipsi....dar pana pleci ne bucuram inca de tine aici...
Dragelor, sa va aduca Mos Nicolae, in ghetute...tot ce va doriti...si la copii, multe dulciuri si putine bete...

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

bey, doris, si io vreau la analugojana la clatite!!!!!!!!!!!!!!! n-am ma fost de un veac pe acolo!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Katik, combin-o pe Ana...eu numa am zis...si mie mi-e pofta....

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Katik, super buna cafeaua! Mai, eu tot in viteza fiind am trecut asa, mai pe desaupra unor mesaje, da-mi raman in minte si revin de acolo. Pai de ce ai slabit dragule in asa hal de nu te mai tii p picioare. Ia sa ai grija de tine. Stiu ca e greu cu doi nazdravani dar sanatatea ta este foarte importanta. Sper ca a fost doar o figura de stil...
Doris vezi ca am gresit. La Mall e maine.

Mohorata zi. In cateva minte incep sedinta de redactie, am de facut vreo doua stiri, sa montez un material pentru Telemaraton, apoi musai sa ajung acasa la 13,00 sa preiau Spiridusul iar spre dupa amiaza sper sa ajung la cumparaturi, ca vine Mosu si ma prinde cu traista goala. o trusa medicala faina pentru copii stiti careva pe unde gasesc?

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

danitin, da, figura de stil. de oboseala se intimpla chestiunea, nu de alta. din pacate de slabit n-am slabit prea mult, mai am un bagaj de vreo 12-13kg care se cer de dat jos dar pina alaptez nici o sansa, dupa aia mai vedem.
chiar duminica am vazut in piata o trusa de dr f. faina cu de toate. si noi avem una, cu stetoscop, tensiometru, tavite etc.etc. am luat dintr-o librarie dar este destul de...(chinezism, ce mai) dar de descompus e bun (noi din asta facem acum).am mai vazut si pe la selgros sau real, nu mai stiu exact.

aaannnaaaaa, te combinam!!! ne duci la ana lugojana cu toyo???
na, ca azi am scris cit pt. o saptamina (se vede ca nu-i acasa taifunul)
bubutz de craciun vrea avion si elicopter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata....cu toate ca e aproape de 12...na!

Dana...nu stiu sa te sfatuiesc cum sa scapi de vechea masina,dar sa folositi sanatosi in continuare pe a noua...Pai asa e la Toyo,la modelul nostru,Corolla Verso(care,tin sa precizez,chiar daca ma laud,e unica din Timisoara)...si poate si la alte modele de la Toyota,prima revizie se face la 1000km,dar nu este o revizie cu schimbari de ulei si alte alea...este pur si simlu o revizie exterioara,cu ochiometrul,in sensul ca s-a uitat la tablaraie,stopuri,beculetele de pe bord,daca avem trusa,cric,triunghi etc...intelegi?Atat!Urmatoarea revizie si prima majora din viata lu' Toyo va fi la 15000 km,pe banuti...Hai spor la treaba si mai vorbim!
Katik si Doris....ce Ana Lugojana v-a apucat,bey?Unde este Lugojana asta?In ce colturi de lume?Cand vreti sa mergeti?Cat drum e pana acolo?Bagati detalii si mai vedem.Nu pe mine tre' sa ma convingeti ,ci pe stapanu'...adicatelea pe musiu Marius,ca a lui e masina bre,io-s doar soferu'.Oricum Toyo e in service acum,ieri dupa amiaza am dus-o si sper ca pe joi sa o luam...Asa ca bagati la mandea detalii si om vedea cand,cum si daca se poate merge,fonctie si de programul meu....
Na va pup si astept noutati!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput