Timisoara, impreuna (48)!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciocolata cu piper spune:

Ceau fetelor,
Va salut pe toate.
Ana draga multa sanatate pentru LUANA, tine-o in casa caci nu este de joaca.Saracuta de ea imi dau seama ce chin pe ea.Multa multa sanatate!
Silvana felicitari pentru ca ai reusit sa treci cu brio interviul.
Daitin draga ce mica este lumea asta. Ani la rind l-am ajutat pe dl.CIUCUR la telemaraton.
De vreo 2 ani nu am mai putut din cauza serviciului.Nici macar la televizor m-am reusit sa urmaresc editia de anul acesta.
Sa stii ca dl. Ciucur te apreciaza pentru ceea ce faci spunea ca tu esti "sufletul acestui telemaraton".Te felicit penttru ca te implici in fiecare an. Copiii cu distrofie sufera foarte mult , la fel si familiile lor.Saracii cat de mult de bucura pentru fiecare dar pe care-l primesc.
Inca o data felicitari caci ai continuat sa lupti alaturi de acesti copii.
Doris ai o adevarata printesa. Are un par superb. Acum ii las si eu parul lung lui Bianca dar parca ii creste asa de greu.

Raman alaturi de voi dar intru foarte rar pe forum din motive de timp.Acum am propria mea echipa de consultanti,sunt in numar de 10, am propriul birou si sunt efectiv depasita de situatie.
Fetelor daca aveti nevoie de:credite, asigurari medicale, asigurari de locuinta, asigurari de viata, pensii private, RCA, CASCO, orice asigurare care exista o putem face si va pot trimite acasa consultanti si puteti incheia politele acasa.
De la anul vor fi obligatirii asigurarile de locuinta si intra in vigoare legea pensiilor private. Va fii o nebunie.
Pe credite lucram doar cu HVB TIRIAC UNICREDIT , dar pe partea de asigurari lucram cu toate firmele de pe piata.
La RCA de exemplu alegem de obicei sa lucram cu societatea care are cel mai mic tarif si care acorda si bonusuri.
Daca aveti nevoie ma puteti suna la 0742943369 si in functie de zona unde stati va trimit un consultant acasa.
De dosarele de credit ma ocup eu deoarece sunt singura acreditata sa confirm actele cu originalul.

Va pup pe toate si promit sa mai apar din cand in cand.
Cioco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Ana, insanatosire grabnica micutei! E groaznic cu mancarimea si la fel cu statul in casa. O sa va saturati de toate jucariile, cartile si desenele! Daca ai nevoie de ceva, sa ne spui. Multi pupici pentru amandoua

Silvana, FELICITARI! Cred ca esti happy de nu incape in cuvinte, emotionata si speriata si iti faci deja o mie de planuri si visuri! In curand ne vei trimite poze de pe alte meleaguri iar peste cativa ani Paul va rupe cu greu cateva cuvinte in limba romana. Ce mare e lumea si totusi ce mica!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

quote:
Originally posted by gabirus
Silvana, FELICITARI! Cred ca esti happy de nu incape in cuvinte, emotionata si speriata si iti faci deja o mie de planuri si visuri! POZE

Gabi, ai descris exact starile prin care trec. Abia acum realizez ca intradevar vom pleca, incep sa ma gandesc la ce las in urma, familie, prieteni ... e un sentiment nasol dar noi am ales calea asta si mergem inainte.
Pana aseara nu i-am spus lu' Paul ca vom pleca, am incercat sa-i explic ce se va intampla. Nu stiu ce si cat a inteles, oricum e fericit la gandul ca vom zbura cu avionul dar nu stiu cum se va comporta la fata locului.
Multumesc tuturor de urari, multumesc ca ati fost cu gandul alaturi de noi!

Va pupa
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana68 spune:

Salutare gagici,
In sfirsit la noi la lucru este liniste am terminat cu totul sper ca nu le mai vin si alte idei. Noi suntem ok, Robert a scris deja la Mos Craciun o lista destul de lunga. In data de 20 avem serbare. Facem pregatirile pentru revel pentru ca in data de 27 plecam la Riusor unde o sa stam pina in 2 ianuarie. Sper sa fie fain , si mai ales sper sa fie zapada sa se poate schia. Dar dupa cum arata nu cred ca vom avea noroc de zapada.
Sivana ma bucur pentru tine ca ai obtinut viza, dar cred ca deja ai emotii cum va fi si iti pui multe intrebari. Cam in cit timp trebuie sa pleci? Parca intr-un an.
Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara...

V-am pregatit cafeaua si ceai cald cu lamaie...

Nu am mai avut chef sa scriu, trec printr-o perioada nu chiar placuta...probleme de sanatate, asa ca de vreo luna sunt tot prin cabinete, laboratoare, analize peste analize.
In fine, se pare ca am descoperit problema si acum incep si tratamentul.

Danitin, ti-am tinut pumnii la Telemaraton, felicitari pentru tot ce ati realizat...pentru acesti copii.
Ce face Spiridusul? ce-si doreste de la Mos?

Katik, cum e Robert?
Dar printesa?
Ea ce vrea sa-i aduca Mosul?

Ana, sanatate multa Luanei si refacere rapida...ma rog...atat cat se poate de repede...
Nu stiu cum e cu varicela, Ines inca nu a facut, tu cred ca ai mai trecut o data prin asta cu Alex, oricum ai ceva experienta.
La Ines la gradi, nu este nici un caz, inca...
O sa fie greu sa o tii in casa atat, dar ce sa faci...
Dar veti face bradul, vine Mosul, mai uita mititica...
Tu ti-ai luat liber astea 2 saptamani?

Silva, ce zmeu cauti la lucru?
Trebuia sa fii printr-o carciuma, sa spargi sticlele, asa...sarbeste...de bucurie...
Colegii de servici stiu?
Ce zic?
Paul ce-si doreste de la Mos?

Pako, astept poze cu Andreea...ce figura esti, auzi, ii mai tragi o burta in cap la a mica...cand treci pe langa ea...ce haios!
BB din burtica cum e?
Andreea ce vrea de la Mos?

O...mult stimata Doamna Gabi, bine ati revenit...
Chiar ca esti pasare rara, mey...iti duceam dorul...
Ce fain ai scris de Silva, intr-adevar, mai un pic si ne trimite poze de pe Statuia Libertatii...va pup, iubitelor!
Ce fac copii?
Eva ce-si doreste de la Mos?
Ca de Lucas...e inca mic sa ceara el ceva anume...

Diana, vad ca esti ocupata cu serviciul...spor la trebi!
Robert e bine?
Ce -i aduce Mosulica?

Cioco, ma bucur mult ca ne-ai mai scris, sa mai stim de tine..
Bianca cum e?
Merge la gradi?

Mihi, tu ce mai zici?
Printisorii sunt bine?
Ce la aduce Mosul?

Alexa, hai si tu la povesti...incepem capitolul : Povestiri la gura sobei...ca e sezonul...

Anda, cuscra, helou...
Cum e Edi?
Vine Mosul la el?

Na, pai am scris de numa, dar nu am scris esentialul...
M-am gandit, ca asa ar fi frumos, sa facem o intalnire, in prag de sarbatori...ca mie una, sincer imi lipsiti...
Asa ca, in we asta probabil multe taiati bietii purcei, asa ca anunt mare mare intalneala, vineri, 22 Decembrie, la Mall, ora 19.
Sa facem poze, asa de sfarsit de an, sa ne uram live Craciun fericit, sa facem un bilant al anului care e pe sfarsite, sa ne spunem cat tinem de mult una la cealalta, sa o felicitam pe Silva tot live, sa-i spunem cat de mult ne va lipsi, si ca probabil anul viitor, cand noi ne vom intalni din nou la sfarsit de an, ii vom tine un loc ocupat si ei in inimile noastre.
Sa povestim vineri, despre copii nostri, cat au crescut intr-un an, ce dragalasi sunt la serbare, si noi cat suntem de mandre...de ei.
Asta e ceea ce imi doresc.
Stiu ca sunteti ocupate si veti avea treaba in 22, dar macar o ora ne putem rupe si pentru noi, nu?

Deschid asadar, de azi lista de prezenta:
Doris-prezent
...........
astept continuarea...

Va pup, pe toate, si sa-mi tineti maine la 10 si mie pumnii, ca am examenul de formator.

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Helou..... nu spune nimeni prezent????
Eu astept...

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!

io mis chiaunade somn. de doua nopi krisztina nu doarme, o doare burta, are diaree, viseaza urit, nu mai stiu ce mai are, dar cert este ca nu dormim deloc!!! azi dimi a adormit la 6 dupa smecta si nurofen, mai doarme si acuma.

cit despre invitatie io as veni dar pina atunci mai vedem ce se mai intimpla.
pe 18 avem si noi serbarea, sper sa putem merge. azi dupa masa mergem la dr sa vedem ce avem, sper sa nu fie decit vreo viroza, ceva.

doris multa sanatate, bine ca s-a gasit unde-i "hiba". spor la tratament!

silvana:FELICITARI!!!!!ma bucur ca ati reusit (dar intr*un mod egoist imi si pare rau).

ana, multa sanatate piticei si tie multa putere si rabdare!

gabi, bine ai aparut! nemtii tai nu se pregatesc de craciun?

danitin, ma bucur ca ai reusit!felicitari! din pacate eu n-am reusit sa urmaresc evenimentul din cauza de miriieli multiple, din ambele parti, stereo.cit despre politicieni, sincer, nici nu m-as fi asteptat sa sara cu vreun ban.din pacate...

fug ca s-a trezit pitikul cel mic
vapup, sa aveti o zi buna!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut,

Mulumesc tuturor de sutinere si incurajari!Trecem noi cu bine si de asta...
Imi merge netul ca melcul si tare ma mai enervez.Se mai adauga si energia copiilor astia ai mei...de zici ca le curge argint viu prin vene,nu alta...si gata sunt!
Angi,felicitari de reusita,sefa!Ma bucur ca ai dat p-aici!
Gabi,pai deja de duminica dupa-amiaza epizasem toate jucariile si desenele...a fost o binecuvantare iesirea de luni seara pana la cabinetul medical si doar n-am mers pe jos,dar a iesit un pic...Ce sa mai zic?Cred ca sti prea bine cum e copilu' tinut in casa.Incearca si explica-i de ce nu se poate afara,ca eu una nu am reusit...Saru-mana de ajutor!Daca am nevoie de ceva strig aici,promit!
Silvana,orice inceput e greu!Doamne ajuta sa va fie bine!Bafta!
Doris...in primul rand sa ai multa sanatate!Sper ca raul tau sa fie spre bine si sa te insanatosesti!
Alex a avut varsat de vant sau pojarel,nu mai stiu,cert este ca el a facut o forma foarte usoara,doar i-au aparut niste bubite mici ici colo,de care a scapat imediat.Nici macar nu s-a scarpinat...Pai cu bradul(Luana ii zice gingabei) ii mai mutam gandurile de la scarpinat...si cu cadourile....ca fata vrea bucichta losie(bicicleta rosie)...insa e greu ca nu pricepe de ce trebuie sa stea in casa,cand Alex pleaca la scoala,tata la servici si mama la alimentara...Ea de ce nu?Pai astea 14 zile am concediu medical de ingrijire copil mic,cu boala de copilarie....mi-a dat tanti doctor....Pe 22 habar n-am ce voi face,probabil bucatareala sau cumparaturi...nu stiu...am sa vorbesc cu Marius si am sa va anunt...asa ca inca nu ma trece pe lista de intalneala,ca nu stiu daca voi putea sa vin...
Kati...si voua la fel si bafta la serbare!

Dragelor,va doresc sanatate si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Eheeei, nemtii astia chiar daca au sarbatori, ne pun pe noi la lucru! Sunt niste parsivi! Intre sarbatori ei lucreaza, imediat dupa Revelion la fel .... Al meu sot in 3 ianuarie trebuie sa fie in Germania (concediul teoretic era pana in 8). Magari, ce mai!

Saptamana viitoare avem actiune de Mos Craciun la lucru, in alta zi mergem la azilul de batrani cu pachetele, mai adunam donatii si pentru o familie nevoiasa, Gabi se cam ocupa de toate, asa ca nu stau chiar grozav cu timpul. Inainte de Craciun plecam la Cluj si ne intoarcem probabil inainte de Revelion. In rest, organizare de Sarbatori acasa - zero barat!! Cadouri inca nu am luat, habar nu am cand apuc sa merg. Eva vrea in fiecare zi altceva, asa ca tot ce vreau eu o sa-i cumpar

Ciocolato, bine ai mai venit si tu pe la noi! Felicitari si spor la treburi!

Danitin, acu apar eu si dispari tu?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciocolata cu piper spune:

Buna dimineata fetelor,

Va invit la cafeluta

Multumesc tuturor pentru urari.

La intalnire pe 22 nu stiu daca ajung caci in 23 e ziua mea si s-ar putea sa fiu ocupata, inca nu stiu ce program am.

Bianca mea este bine, luna asta nu am dus-o la gradi, am zis sa ne priasca sarbatorile caci acum sunt tot felul de viroze, gripe, varicela si de toate.

Va pup fetelor si ne mai auzim!
Cioco!

Mergi la inceput