Timisoara, impreuna (48)!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti fete,
Dana,bafta maxima pentru maine!Si cu ameteala:mai glumim si noi ca altfel ne inghite stresul cu totul...
Doris,tare frumoasa traditie...La gradi la Luana nu se mai face serbarea,ca mai mult de jumate din copilasi sunt acasa cu varicela....Asa ca va ramane serbarea de la servici de la mine!(alta traditie...)
Katik,ce face micutu' tau?Cum mai este?

Dragelor,va urez un weekend misto!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara

am avut niste zile in ultimul timp de-mi vine sa-mi iau campii....nu stiu ce a avut Andreea dar a fost tare obraznica...i-am tot zis ca daca nu-i cuminte Mos Nicolae n-o sa-i aduca dulciuri...parca vorbeam la pereti....cred ca inca nu realizezea ce e cu Mosu' asta....il recunoaste prin vitrine dar doar atat...la noi nu merge faza ca daca e cuminte Mosu' ii aduce jucarii :((

In rest...azi a fost mai cuminte, deci si eu am avut creierii mai aerisiti....ii dau mereu burti in cap cand trec pe langa ea...nu reusesc deloc sa apreciez distanta....nu zice nimic, pe mine ma pufneste raasul.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Doris, ti-am vazut frumusetea....sa-ti traiasca!
Vad ca au pus beculete in centru....n-am mai fost de vre-o 2 saptamani pe acolo, de cand au fost niste indieni de cantau in piata...nu puteam s-o mai iau de acolo pe Andreea...pana la urma am cumparat si noi un cd de la ei ca sa-i pun copilului "nenea cu fustita" sa cante.Nu spun ca, cateva zile a plans ca ea vrea la "nenea cu fustita" si la copii sa danseze:)
Poate reusesc sa pun si eu ceteva poze zilele astea...

Ieri am vazut si eu sac de box la Kaufland...

Danitin,mult noroc maine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao! Va multumesc pentru urari, se pare ca mi-au fost de folos. A fost cea mai reusita editie de pana acum. Am reusit sa adunam aproape 600 de milioane. Asta inseamna ca cei de la fundatie vor reusi sa cumpere tot ce trebuie pentru bolnavioi si le vor face si tabara la vara. Ce m-a scos din sarite a fost ca stimatii politicieni din Timis nu s-au sichisit deloc sa vina cu un banut. Daca ar fi fost in campanie electorala nu mai aveam loc de ei dar asa ii doare in 14. In schimb au venit cei de la Poli si pe langa bani au adus fulare si caciulite, nu va puteti inchipui ce bucurie a fost pentru copilasi sa-l vada pe Dan Alexa ca le da tot felul de chestii alb viole. Sunt obosita tare, abia imi simt picioarele, si ma doare gatul, capul, vai si amar, da va pove eu mai multe luni. Ciao!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Dragele mele, inca nu am disparut, sunt prin zona. Asa cum zici, Dani, am cam devenit pasare rara ... la job nu apuc sa intru (de altfel nici nu imi permit, pentru ca sunt prea mult ochi pe mine) iar acasa folosesc timpul liber pentru copii si ce ramane, daca mai ramane, pentru studiu sau socializare cu prietenii, ca mai trebuie si asa ceva.
Apropos de asta, pe cand o intalnire asa mai serioasa?

Doris, de 1 Dec nu aveam cum sa ajung, am avut cheful firmei si am ajutat si la organizare, asa ca am avut toata dupamasa si noaptea plina. Dar a iesit super bine. S-a tinut in The Note, atmosfera a fost extraordinara.

Saptamana asta am fost intr-un drum de afaceri la Köln asa ca am apucat sa vad in mare viteza si Weihnachtsmarkt-ul lor fermecator: in fiecare oras din Germania, pe toata perioada adventului (4 sapt inainte de Craciun) se face un targ langa biserica sau catedrala cu tot felul de bunataturi: vin fiert, turta dulce, ornamente, carti, de toate. Sigur ca targul langa celebra catedrala din Köln este ceva deosebit ca atmosfera.

Inca nu am apucat sa citesc tot ce ati scris zilele astea, asa ca ma pun pe treaba.

Dar nu inainte sa va pup pe toate cu drag.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana68 spune:

Salutare gagici,
Tot we am stat in casa am avut de lucru pentri servici, am capul mare. Mai azi si miine este nebunie. Ana este acasa cu Luana, are varicela.
mai revin
va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salutare,

Am intrat sa va anunt cu bucurie ca Silvana a obtinut viza...
Felicitari, dar acum pot sa-ti spun, draga Silva, ca mi-e greu sa-mi imaginez ca ne vei parasi...desi ma bucur enorm pentru tine si familia ta!

Ana, cum e Luana?
Cum e varicela?
Sanatate printesei...de la noi...

Va scriu dimineata ca acum sunt tare obosita...va pup...

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetelor!

Silva, felicitari. Ma bucur tare mult pentru tine!
Ana multa sanatate printesei, sper ca e o forma usoara?
Gabi cam naspa cu lipsa de timp, da daca tu faci fata totul e o.k.
Mihi am vazut apelul ratat de la tine dar abia duminica seara cand m-am dezmeticit. Vorbim....
Diana azi trec pe la voi ca aveti ceva conf de presa, pacat ca nu e si Ana...

Fetelor eu mi-am bagat o spatamana de concediu, am un rest din vara, si sper sa mi-o aprobe... asa ca daca e da ne auzim abia dupa 20.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara,

Am luat viza. Interviul a fost usor, nici nu ma asteptam sa fie chiar asa de usor. Intrebarile puse au fost simple, la unele raspundeam cu da sau nu dupa caz.
Va multumesc pentru urari. Greul de-abia acum incepe.
Ana, Luana are varicela? Lasa ca e mai bine s-o faca acum.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti,

Ei bine uite ca de ceea ce ne-am ferit nu am scapat si Luana are varicela...E tare rau,Dana,cum ti-am zis si dimineata,nu e o forma usoara,e tocmai forma adevarata a varsatului de vant.Asa ca,dragelor,aseara am fost la tanti doctor si ne-a zis ca 14 zile suntem arestate in casa,nu avem voie sub nici o forma afara(ca poate face mandra meningita),nu are voie baita deloc,deloc,iar la fundulet si peseicu' doar spalat cu apa calduta si atat....ca si acolo are bubite cat China.I-a iesit pana si in ochisorul drept de i-a spart cateva vinishoare de sange pe globul ocular...si o mananca,mititica...si noi n-o lasam sa se scarpine si plange si tot zice ca o mushca musca cea rea...O sa innebunim in casa!
Asa ca Doris,Dana si Silvana,saru-mana de urarile de insanatosire...
Silvana,felicitari pentru interviu...!!!!Ti-am zis eu ca totul se intampla pe lumea asta cu un rost si ca dupa un rau sigur vine un bine!Na,sa ne ti acum la curent si sa ne anunti cand pleci!Bafta in continuare!
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput