Naturiste si homeopate (25)
Raspunsuri - Pagina 22
Avalon spune:
Reghi, multumesc!
Mada, probabil ca din cele 3 "rele" cel mai daunator ar fi indulcitorul, apoi zaharul, apoi mierea pe ultimul loc. Eu am ales a 4-a varianta, zaharul nerafinat (brun), indulcitorul nu pot sa-l suport.
gudinde spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Buna fetele,
Va rog sa ma scoateti de pe lista modelelor pentru ca din pacate sarcina mea s-a oprit din evolutie. Voi redeveni probabil o naturista si eu si sotul meu, deja sotului i-am dat listuta cu Maca, tribulus,Bio sel Zinc si Omega3 ulei de somon, incerc sa-mi gasesc forta si puterea sa o iau de la capat.
Alexia imi pare atat de rau. Nu exista cuvinte care sa exprime o astfel de durere.
Iti doresc multa putere sa poti sa treci peste asa o incercare crunta a vietii.
reghi spune:
Chivuta,ma bucur ca te simti mai bine,si eu ma simt ceva mai bine, mi-a trecut si CM care tot 7 zile m-a tinut si pe mine.Ce face socrela, a plecat, ai plimbat-o destul?
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!!
Gudinde multumesc de intrebare, ma simt bine cu acest tratament! Ma bucur ca am mai rezolvat o problema cu trat. asta: constipatia. Era dusmanul meu nr.1. Am incercat sa scap de constipatie prin ceaiuri, iaurturi, beam lapte si pe urma mancam multe fructe si nimic. Am baut mult timp un ceai care se numeste Sanye, un ceai antiadipos si de la el doar slabeam(iar eu la 50 de kg. ce sa mai slabesc) si scapam vreo cateva zile de ea, dupa care se obisnuia organismul cu ceaiul, iar constipatia se instala din nou. Cred ca de la mierea asta, sau combinatiia aceea de ceaiuri, nu stiu ce, dar m-a ajutat.
Fetelor nu pot sa va spun ca am mare incredere in acest trat., dar vreau sa-l incerc, nu vreau sa ridic in slavi pe nimeni, pentru ca nu am nimic de castigat din asta! Am tot auzit de rezultate miraculoase si vreau sa-l incerc si eu! Stiti cum e, poate mai mult autosugestia ma va ajuta! Am reusit sa ma las de cafea, beau doar decafeinizata, ca sa ma pacalesc, iar asta e un lucru foarte greu pentru mine, mai ales ca de vreun an tot i-mi ziceam ca vreau sa ma las de cafea si nu reuseam. Un motiv in plus de a face si acest pas, iar cat de nociva este mierea pentru mine care am avut endometrioza, nu stiu ce sa zic! Da, i-mi este frica sa nu cumva sa se intoarca endometrioza asta de la miere, dar daca nu incerc sa fac ceva, din cer nu sper sa vina ceva!! Poate voi face mai mult rau decat bine(ceea ce nu prea cred), dar macar dupa doua luni voi putea spune: "e...l-am incercat si pe asta, nu a mers, asta e, sa vedem ce mai putem face!!!" V-am mai spus ca am incercat si tratamentul Liviei, aproape 3 luni, fara succes insa, dar macar l-am incercat!! Am luat si Maca 3 luni zi de zi, in combinatie cu orz verde, apilarnil, propolis, vit. c, omega3 si la fel fara succes!!! Voi face in continuare acest trat. al lui Andritoiu, oricat de controversat ar fi!!!
marrina spune:
Dragele mele, ieri am fost la prof. Marinescu. Spermograma a iesit la Giulesti mai buna decat speram: 96 mil/ml, mobilitate A 14% si B 52%. La ecografie (ziua 11): endometru 11 mm iar pe OD un folicul de 17.5. Din nou diagnosticul e de sterilitate inexplicabila. Azi la ora 9 fac un Pregnyl iar maine fac inseminare. Am nevoie insa de sfatul vostru. Pana cand sa iau Branca Ursului? Sa iau si azi si maine? Sau numai azi? Mai aveti si alte sfaturi pentru mine?
Singura problema momentan e sefa mea care trebuie sa-mi aprobe concediul pentru maine. Sper sa fie de acord fara sa dau prea multe detalii. Sa-mi tineti pumnii va rog.
La dr. Neamtu la endocrinologie totul a decurs bine. Mi-a placut. M-a convins ca trebuie sa iau Euthyrox pentru ca mi-ai iesit mare TSH-ul. Ideea e ca va trebui sa iau toata viata dar asta e.
gudlinde Iti multumesc mult pentru recomandare. A fost asa cum ai zis Dr. Neamtu. M-a si intrebat cine a recomandat-o si i-am spus ca o pacienta de-a dansei de pe un forum.
alexia28 Tu stii ca noi suntem alaturi de tine si stii si ca vei reusi.
Trebuie doar sa crezi!
marrina
antosit spune:
Buna dimineata fetelor!Am si eu oproblema si apelez la voi sa ma ajutati:dupa un fiv nereusit in octombrie m-am pus pe luat maca si ceai de cretisoara(sper sa ma ajute la endometru pana la urmatoarea incercare!)dar vad ca am inceput sa am probleme cu, constipatia!Cele care ati luat sau luati maca ati patit la fel?ce ma sfatuiti?
Anto
marrina spune:
Pentru ca n-am primit sfaturi si plec de pe net in 15 minute o sa fac asa: iau BU doar azi. Euthyrox-ul l-am luat, Pregnyl-ul l-am facut....ma voi ruga sa mearca totul bine si sa nu ma stresez deloc.
tuturor si BAFTA!
antosit Eu nu am avut probleme de la Cretisoara sau Maca. E drept ca luam multe altele pe langa astea.... Eu iti recomand multa apa plata si daca asta e greu atunci varianta cu un pahar de apa dimineata inainte de orice altceva o sa dea rezultate. La mama care are constipatie cronica a fost singurul "medicament" care a dat rezultate.
Iti doresc succes cu tratamentul si ... la urmatoarea incercare!
Trebuie doar sa crezi!
marrina
valiburu spune:
Buna!Va rog sa imi recomandati un trat.naturist pentru chisturi.Am facut eco in z.14 si am aflat ca aveam pe ambele ovare chisturi foliculare mici de 0,5 cm,iar ovulatia lipseste cu desavarsire.
Marrina ai niste valori nemaipomenite si iti doresc sa fii mamica cat mai repede.