Naturiste si homeopate (25)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by marrina

La dr. Neamtu la endocrinologie totul a decurs bine. Mi-a placut. M-a convins ca trebuie sa iau Euthyrox pentru ca mi-ai iesit mare TSH-ul. Ideea e ca va trebui sa iau toata viata dar asta e.

gudlinde Iti multumesc mult pentru recomandare. A fost asa cum ai zis Dr. Neamtu. M-a si intrebat cine a recomandat-o si i-am spus ca o pacienta de-a dansei de pe un forum.

marrina

Marrina,

Acum am vazut postarea ta. Ma tem ca ai si un e-mail ca deh eram nerabdatoare sa aflu ce-ati facut. Ma bucur ca ti-a placut dr. Neamtu. E o scumpa si f buna profesional. Sa sti ca ea la Parhon se ocupa de endocrinologie reproductiva asa ca poti s-o intrebi si pe partea asta daca ai nelamuriri caci este beton. Este f bine pregatita.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marrina

Pentru ca n-am primit sfaturi si plec de pe net in 15 minute o sa fac asa: iau BU doar azi. Euthyrox-ul l-am luat, Pregnyl-ul l-am facut....ma voi ruga sa mearca totul bine si sa nu ma stresez deloc.
tuturor si BAFTA!

marrina

Scuze scumpa ,
Dar eu nu am inteles exact. Ti-a dat Pregnyl pt spargerea foliculului dar luna asta nu ai facut stimulare (pt IA)????? Ca de obicei asa se face.

In general BU si alte plantute care regleaza hormonii este bine sa nu le iei daca faci stimulare (sau alt tratament alopat pt hormoni). Exact despre relatia Pregnyl care este betaHCG si BU nu stiu sa-ti spun.

Mergi la inceput

Ioana scumpa si frumoasa mea vecinuca ,

Ma bucur din suflet ca-ti merge bine. Cu constipatia te inteleg perfect. Din pacate colonul meu iritabil nu suporta ceaiurile antiadipoase (caci altfel as avea la kg de dat jos de nu vreau sa ma gandesc cate sunt) asa ca eu am dispozitivul pt clisma in casa.

Acum tratamentul lui Andritoiu … ma abtin sa comentez cu diferenta de costuri la acelasi tratament (sau cu diferente minore cum ar fi ai sau n-ai voie cafea). Daca face asa ceva este foarte urat dar trecand la tratamentul propriu-zis. Ca la orice plantuta un organism reactioneaza mai bine, altul mai prost, altul deloc. La tine pana acum a rezolvat circulatia periferica si constipatia. Asa ca sa fim optimiste ca poate se lasa si cu ochisori. Doamne ajuta!
Iar cu mierea si endometrioza eu as zice sa nu-ti faci griji. Si inainte de a incepe tratamentul sa nu-mi spui ca ai reusit sa elimini total zaharul din alimentatie. Si intre zahar si miere e clar mai buna mierea. Si inaite in cafea iti puneai lapte nu? Pai laptele nu se prea pupa cu endometrioza! Asa ca stai linistita!!!! Cred ca a fi mai catolic decat Papa nu este o cheie a succesului. Faptul ca mananci sanatos ajuta sist imunitar si automat ajuta si la endometrioza.

Stai linistita ca iti tinem pumnii sa sa dea DD sa vii cu II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Marrina multumesc pt. raspuns!Trebuie sa recunosc ca in urma fiv-ului m-am ales si eu cu ceva bun: daca inainte in afara de cafea si un ceai dupa amiaza mai consumam un pic de apa acum am ajuns la recordul de minim 2 litri de lichide pe zi!Ce este drept inainte de cafeaua de dimineata nu am incercat sa beau nimic altceva...ca dehhh abia ma ajuta sa ma trezesc, dar acum am sa incerc sa fac asa poate functioneaza!Multumesc si multa bafta si tie si tuturor felelor...offf ca tare ne mai chinuim!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by danutza_c
[

Adimercedes, spune-mi si mie exact la ce ajuta pulberea de orz verde?
Imi spusese cineva mai demult, parca, ca e buna daca ai fibroame uterine, dar nu mai stiu sigur.

Danutza, pulberea de orz verde are un profil f bogat in vitamine, aminoacizi, antioxidanti, proteine, enzime si clorofila si este naturala 100%!!!
Pulberea de orz verde e buna pt energizare, intareste sistemul imunitar, reducerea colesterolului, stimuleaza circulatia, periferica, mareste capacitatea de concentrare, lupta impotriva feluritelor forme de cancer, anemie, afectiuni oculare, ulcer, colita, ciroza, infarct miocardic, astm. Incetineste procesul de imbatranire a celulelor, avand ca efecte mai putin somn necesar, mai multa energie in eforturile fizice si intelectuale, reglarea tensiunii arteriale, eliminare surplus de greutate, efect antiinflamator, revitalizeaza pielea, creste potenta sexuala.

Poti citi info mai multa si www.vindecare.go.ro/reteta/cancer.htm" target="_blank">aici si la orice cautare pe google

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Neata fetelor!!!!
Aseara am fost la dr. si mi-a dat diagnosticul de sterilitate primara si ovare cu aspect polichistic.
rezultatele ecografiei sunt:-uter anteversoflexie,anteroposterior 33.6mm si transvers 36.5mm
-grosimea endometrului 7.2mm aspect lamelar, miometru cu ecostructura omogena.
-ovarul drept 32.6/19.6 aspect neomogen .
-ovarul stang 30.2/19.6 aspect neomogen.
Pe data de 6 dec. trebuie sa-mi fac dozari hormonale:Progesteron, prolactina , estradiol(parca asa scrie).
Voi ce puteti sa-mi spuneti din ce v-am scris?Abia asteptam sa ajung acasa sa va scriu rezultatul.Astept cu sufletul la gura raspunsul vostru.Va pup...si o zi cat mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

fify n-ai spus in ce zi erai; dupa endometru se pare ca inainte de ovulatie; ovarele polichistice se rezolva; daca nu se resorb cu ceva naturiste gen zmeur, etc. tr. sa faci drilling care nu e mare lucru

Ioanatugs
tr. sa sap in arhiva. Nu mai stiu de ce ziceau fetele ca ceaiul ala cinezesc antiadipos este contraindicat in cazul vostru care vreti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Dj mama, eram in z9. Mi-a dat sa fac teste de ovulatie incepand cu z12 pana in z18. Dar ce spui?..in general sunt buna valorile?
..iti multumesc enorm pt rspuns.
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

fify, nu stiu ce e anteversoflexia, probabil ca are o oarece orientare altfel decat de obicei dar nu este in nici un caz ca e ceva serios (cum e la uter bicorn sau alte minuni); la uter retrovers stiu ca sperma ajunge mai bine daca pe la spate si se sta pe burta ci nu pe spate dupa prestat

uite fetelor ca am gasit:
ceaiuri&plante interzise

Mergi la inceput

fify scumpa zici ca te duci la analize pe 6 dec? dar in ce zi vei fi? Sper ca in Z21. In general schema de dozari pe zile e asa:

Z2-3: FSH, LH, Prolactina, Estadiol
Z14: FSH, LH, Estadiol
Z21: Prolactina, Estadiol, Progesteron

Sigur aceasta schema se bazeaza pe ipoteza unui ciclu de 28 zile si at Z14 dozari la ovulatie, respectiv Z21 la o sapt dupa.
Daca ciclu este neregulat nu stiu cum anume se procedeaza se face monitorizarea ovulatiei ?!?

Fetelor poate stiti voi.

Mergi la inceput