Naturiste si homeopate (25)
Raspunsuri - Pagina 24
noela_carmen spune:
auzi mami, m-a trasnit asa deodata, ceva in moalele capului. pe la cati destepti am fost imi treceau pe fisa, uter AVF, sa fie prescurtarea de la anteversoflexie?!am dat cautare pe google, si nu-mi da nik
noela_carmen spune:
mami, m-am gandit ,anteversoflexia asta nu are nici o legatura cu uterul retrovers.dimpotriva, spune ca este asezat foooarte normal adica este flexat cu "fata catre inainte".
ce zici, m-am gandit bine?
kiddo spune:
Buna seara, dau si io raportu, ca n-am mai scris nimic aici de mult, am fost ocupata cu observarea simptomelor de prin Z24. Care va sa zica, dupa aproape doua luni de plantute si inoculare de optimism la greu, pac, dureri laterale de sani, balonare, dureri de cap, ameteli, greata si constipatie, cum ziceam, cam din Z24. Mai ales constipatia mi-a dat de gandit, ca n-am probleme din astea in general. Si senzatia de voma. Azi, cel putin, la serviciu, a fost teroare, mi-era o greata... M-am dus la farmacie, mi-am luat test. Barza. Cand il deschid, era caseta, nu mai vazusem in viata mea. L-am facut pe la pranz si abia pe la ora 16 mi-a aratat niste chestii, care oricum erau superflue, pentru ca intre timp mica pata pe care o speram de implantare, mai ales ca n-aveam dureri ca de ciclu, s-a transformat in niste rusi zeflemisitori, insensibili la durerea mea de capatana, la sperantele mele... Hm... Asta seamana cu un fel de boala psihica, mi-am zis... Ce-ar fi sa nu mai fiu asa de obsedata? Imi termin tratamentul, ma duc frumos la un nene doctor care am auzit io ca e bun, sa se mai uite oleaca prin maruntaiele mele... Ma distrez pe cat posibil... Ca io, altfel, simt ca innebunesc. Pe cuvant ca nu mai pot. Adica mai pot, da' nu asa. Bine, ca mi-am spus de multe ori asta. In fiecare luna. Pai io, de fapt, e clar ca sunt o obsedata! Nu ma mai gandesc decat la asta, orice as face. Zau ca nu-i normal, trec zilele si lunile aiurea pe langa mine si io nu si nu, stiu una si buna: stres suta la suta. Gata, nu va mai plictisesc. Constructiva in mesajul asta al meu e doar sugestia pe care v-o fac din inima sa nu va mai stresati, pentru ca-s aproape sigura ca si voi o faceti, luna de luna. Evident ca in primul rand eu ar trebui sa fiu capabila de asta. In fine, nu mai stiu, va pup pe absolut toate si va doresc mult succes in continuare.
violetamaria spune:
dragele mele
haide sa va spun povestea mea.dupa un an de zile in care nu am ramas insarcinata am decis sa facem citeva invetigaii mie mi s-a facut o analiza care numeste chlamydia si ureaplasma ,sotului spermograma. in urma acestora s-a depistat chlamydia la mine si la sot oligospermie.Dr ne-a spusca daca in 6 luni nu raman insarcinata sa ne luam gindul.Atunci am decis sa facem tratament naturist di ce citisem eu prin reviste.
doxiciclina amindoi ptr chlamydia
stamicin ptr antibiotic si vitamina E.
(amindoi)
Acum numai sotul: BRINCA URSULUI SI NAPRAZNIC.Dupa 1 luna de zile am ramas insarcinata.
dupa citeva luni am gasit pe cineva in formula as care cerea tratament ptr oligospermie i-am trimis acest tratament si dupa cca 3 luni a ramas insarcinata M-am bucurat f tare
cine vrea sa incerce acest tratament cred ca nu va avea nimic de pierdut si nici reactii adverse nu are
VA DORESC MULT SUCCES SI SA NE AUZIM CU BINE
Idaira spune:
Chivutamonica,Adimercedes,Mariee,,mi-e doer de postarile voastre....Sper ca sinteti bine...
Ioanatugs spune:
Gudinde vecinica mea, multumesc pentru incurajari!
Miramar si eu te . Cum mai merge cu mutatul in casa noua???
Violetamaria si sotul meu are oligospermie, sa-i dau pe langa branca-ursului si napraznic?? In ce cantitati a luat sotul tau?? Multumim ca ne incurajezi cu exemple pozitive, avem nevoie!!!
dj_mama spune:
quote:
Originally posted by noela_carmen
mami, m-am gandit ,anteversoflexia asta nu are nici o legatura cu uterul retrovers.dimpotriva, spune ca este asezat foooarte normal adica este flexat cu "fata catre inainte".
ce zici, m-am gandit bine?
aaaaaa! da? ei, atunci fify, s-o pui prin fatza (pardon moderatori dar vorbim de termeni medicali pe'ntelesul tuturor, da?)
noela, cred ca ai dreptate
Ioanatugs spune:
Dj_mama ...... si multumesc pentru gandul tau bun, dar nu mai beau Sanye de cateva luni, tot tu mi-ai soptit la ureche, ca nu e bun pentru proiectul bebe!
L5845 spune:
Am si eu o intrebare : daca am inceput sa iau Maca si BU pentru problemele mele, tratamentul asta e influentat daca beau si ceai Sanye? Ca as vrea sa mai dau ceva jos in timp ce incerc sa reglez CM si ovulatia. Nah, incerc si eu marea cu sarea....sa vedem ce iese...
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE!
Lau-Meli