Naturiste si homeopate (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Avalon,laparo am facut-o in urma cu 4 ani si atunci doctorul mi-a spus ca ambele trompe sunt obturate (stg.total si dr.dupa 4 cm).Mi-a mai spus ca singura mea sansa este FIV dar sa fac numai in Ungaria si si asa sansele sunt de 25-30 % in plus daca reuseste fac gemeni sau tripleti.A fost groaznic,am iesit din spital si m-am pus pe plans de mi se scuturau operatiile ! Nu mi-am piedut speranta si am facut primul Hsg in urma caruia,pe masa mi-a desfundat trompa dr.Tot nu am ramas,dupa un an am facut iar Hsg si mi-a desfundat ambele trompe.Nu am ramas,iar am facut in febr.anul asta si mi-a desfundat din nou pe masa partea dr.A urmat tratam homeopat,Sovata si tratam naturist.
Mult,mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Idaira

Nu te teme cu Zona Zoster, pe langa alte afectiuni e o nimica toata.Am avut si eu in urma cu 6 ani, 2 pete mici pe spate, putin dureroase.La mine au aparut dupa un exces de expus la soare, era in plina vara si faceam plaja fara limita. Se stie, expunerea in exces, arsurile soalare scad imunitatea.Trece, pomada pe care probabil ti-au preparat-o la farmacie are doar rol de calmare a evntualelor dureri/mancarimi, dar nu grabeste vindecarea.ori cu ea, ori fara tot vindecata vei fi.Nu exista medicament care sa vindece, doar timpul. mie nu mi-a ramas nici un semn. cat despre aparitia pe fondul tratamentului de crester a imunitatii, la fel ca tine am patit si eu in primavara asta.Dupa ce ma indopam cu diverse tincturi si in plin proces de tratare cu acupunctura mi-a aparut o boala de piele -Pitiriazis Rozat de Gilbert, dar atentie forma virala, nu cea micotica. Din fericire, tot in forma usoara. De data asta singurul tratament a fost...expunerea moderata la soare, plaja, care m-a vindecat complet. Si pe mine m-au intrebat dermatologii atunci daca am avut o infectie in organism, ceva care sa-mi scada imunitatea. Nu avusesem nici macar o raceala, nu stiu de ce a aparut.si in plus ma si "energizam" cu acupunctura.

Avalon
http://www.romedic.ro/medicina_naturista/cabinet_acupunctura.htm
Eu aici merg pt acupunctura, e in centru, zona Victoriei-vis a vis de muzeul Enescu.
Pt pulbere de orz, incearca la Plafar sau la magazinul de naturiste din Piata Amzei ( e f mare, genul super market)
Cat despre prof Teleianu am fost o data la dansul, eu faceam trat homeopat condus de un alt medic. Stiu ca avea probleme de sanatate si el, e in varsta, si nu prea mai da consultatii.da o cautare pe gogle cu numele lui si gasesti clinica unde lucreaza. e o persoana de f mult bun simt fata de ce vad ca se practica pe piata

Nu vreau sa va descurajez pe cele care faceti trat Anditoiu, dar mie mi se pare grotesc sa ceri sume din acestea (6-23 mil)pt un tratament netestat si fara rezultate statistic controlabile.Si eu am fost luna trecuta la un medic (culmea, il cunosteam de mult) specializat in medicina chinezesca. Am dat pe consult+plante din flora chineza 4 mil, imi ajung strict o luna. Ieri a trecut luna, tratamentul trebuia sa-si arate efectele pt o problema de stomac + vesnicele nostre probleme femeiesti (am fibrom uterin+chist). Nu stiu cum se face, dar luna asta durerile in zona ovarului cu chist s-au accentuat rau, cu stomacul nici o schimbare majora.Ma gandesc serios la laparoscopie. Evident, ezit sa mai merg inca o luna la el, sa dau 4 mil..mi se pare ca trebuie sa existe o corelatie intre rezultatele aleatorii sau modeste ale unui tratament si pretul practicat pt a face pacientul sa continue. ma intristeaza cumplit ca medici sau oameni care se dau medici au facut din vindecare o specula cu profituri de 1000% ...nu ma deranjeazaa speculezi terenuri, bursa, imobiliarele...dar sanatatea omului!
Cred ca multi se bazeaza pe ideea ca psihologic efectul unui tratament extrem de scump e mai puternic decat al unor tincturi luate la preturi accesibile direct din Plafar.Eu ii contrazic.
Personal pot sa va spun ca am scapat de o rinita alergica cu un tratament ieftin, bazat strict pe plante accesibile luate direct din Plafar, fara coordonarea unui medic platit exagerat de scump.Nu vreau sa neg eficienta nici unui tratament, mai ales ca fiecare pacient reactioneaza diferit. dar cand vezi ca o mana de fete stranse pe un forum de discutiiprimesc exact acelasi tratament la preturi duble triple cvadriple...si cred ca e si personalizat, deontologia celui care practica sufera, imagine al fel...
Cred ca forumul aceste ar trebui sa fie cel mai important instrument de transmitere a retelor reusitei, pentru ca toate avem acelasi scop, si nimeni nu doreste sa se imbogatesca pe seama sanatatii celuilat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Ma bucura sa stiu ca nu sint numai eu o ciudatenie...MadaS...am renuntat sa mai caut vreo explicatie pt ca oricum era ceva retoric...intr-adevar preparatul era pt pruritul dat de cele 4 bubite nenorocite,iar durerea mi-a cedat exact in ultima zi de antiviral,adica azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Avalon, Bine ai venit. Noi ne cunoastem...

Multumim Ancuca ptr retetele variate si f. utile...

Tuca74 eu urarile ti le-am facut deja..eram sigura ca erau cu folos:)) Sa fiti sanatosi: tu si BB-ul/ii.

MadaS are mare dreptate....

Pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiddo spune:

MadaS, cat costa o sedinta de acupunctura la centrul la care mergi tu? Poti sa imi spui, te rog, cate sedinte ai facut deja si daca sunt efecte promitatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Avalon, bine ai venti printre noi! Si noi ne cunoastem de anul trecut.
Iti doresc sa reusesti cu tratamentul naturist cit mai repede.

Gudinde, aici sunt. Dar am fost cam ocupata in ultimile zile cu casa si acuma cu plecarea mea, vin acasa simbata si am tot felul de cumparaturi de facut, alergaturi.

Carry, eu iau Maca de vre-o 2 luni si nu am patit asa ceva. Si nu am mai auzit pe nimeni sa pateasca asa ceva de la Maca. Nu stiu ce sa zic dar eu nu cred ca e de la Maca. Se mai intimpla chestii din astea. Inainte de a incepe trat naturist am avut un cm la 2 saptamini. Nici nu am stiut ce se intimpla, de ce singerez dar a fost cm. Nu am mai patit asa ceva pina aucma, la 2 saptamini!

Fify, Bu scade tensiunea. Din cuaza asta te simti asa si daca iti scade tensiunea prea tare poti sa ai si senzatie de greata. Banuiesc ca tu de felul tau esti hipotensiva, nu? Incearca sa iti iei tensiunea cind te simti asa rau sa vezi cit e si daca iti e rau intinde-te in pat, o sa te simti mai bine.

Adimercedes, spune-mi si mie exact la ce ajuta pulberea de orz verde?
Imi spusese cineva mai demult, parca, ca e buna daca ai fibroame uterine, dar nu mai stiu sigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Avalon bine ai venit printre naturiste si Doamne ajuta!!
Adimercedes si eu sunt printre cele care ovuleza imediat dupa CM, sunt in z8 si deja am glera specifica, asa ca ai mare dreptate, trebuie inceput prestatul mai devreme, pentru ca niciodata nu se stie ziua exacta a ovulatiei. Mult noroc!!
Marrina
Tzuca74 felicitari inca o data si aveti grija de "voi doi!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Avalon bine ai venit printre noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Eu de exemplu de la BU am niste dureri de cap fantastice, cu senzatii de voma, de la doar 10 picaturi, dar daca as lua 4 lingurite, cum iei tu Fifi, cred ca as fi grogi
Gudinde salut vecinico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Ioanatugs

Gudinde salut vecinico

Ioana iti trimit pupici la greu. Cum mai merge tratamentul? Sa stii ca ma gandesc la tine si-ti tin pumnii. Doamne ajuta!

Mergi la inceput