SALAJENCE ( p.21 )

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu sunt de acord cu intalnirea .
3
Succes lui Andrei la Boghis !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Multumim de urari !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

LA MULTI ANI PENTRU SF ANDREI!!! din toata inima ...de aici de departe
Noi suntem bine, ma corupsa mama sa mergem pe la cumparaturi si mi-am luat o rochita de ocazie neagra splendida!
Materialul din pacate nu e cine stie ce, dar croiala imi vine the best!!!
Asta asa ca sa ma laud un pic, dar fara sa fiu rea.
Ieri seara am mai facut una pe care am uitat sa v-o spun. DE cand suntem aici am incercat si ne-au placut crevetii si scoicile (melci..no way).
In tara nu mancasem nicioadata!
Si cum va zisai, ieri seara am facut scoici cu cartofi prajiti si i-am dat ...mamei ?!
A facut biata femeie o fatza cand a vazut scoicile, a mancat initial dar cam cu noduri ( a baut cred ca 2 kg de apa la masa); mai lua o scoica mai bea o cana de apa, pana cand le-a terminat!
Nu intelegeti c-am fortat-o, da ea saraca sa nu ma refuze ...ca i-am spus ca ii pregatesc ceva special .
In fine..nu i-a fost rau, dar cred ca nici la suflet nu i-a mers "delicatesele "" mele.
Cam atat despre noi..
Va pupik si mai vb
si...SANATATE BBIILOR

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

ANDREEA !!!!
ANDREI!!!!

Va pupam cu drag si va dorim toate cele bune!!!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Buna dimineata, Romania!
Scularea,fetele, la cafea cu voi !!!

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE ANDREI SI ANDREEA !!!

Giulia, eu de cind am vazut o data intr-un restaurant cum se uitau la mine niste crevete (shrimpi le zice aici)din farfurie, cu niste ochi mici, negri si rotunzi...nu pot nici sa ma gindesc sa maninc asa ceva.Tot aveam impresia ca in urmatoarea secunda o sa aud: "nu ma minca, fie-ti mila de mine, ca am familie mare si prin alte farfurii si copiii o sa ramina orfani"...

Adriana, felicitari pentru masina!

Otilia, cum a fost concursul de inot?

Olim, drum bun spre Romania!

Bianca, ai lacat la cutia postala?

Pe la mine toate is ok, numa ca de 10 zile lucrez in continuu si am cam obosit...nu mai am rabdare dupa timpeniile babelor si ma enervez, si imi vine sa imi iau cimpii.
Dar miine dimineata o sa dorm cit oi putea de mult, ca e zi de leneveala.
Si dupa amiaza o sa conduc putin masina pe-aci pe-aproape, cu colegu alaturi, of course.
Ma duc la culcare.
O zi buna si un week end frumos va doresc la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

multam fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Piticutzule, esti bestiala!!! Am ras de m-am prapadit, numa ca mie imi plac muuuuult, dar nu asa cum ii mananca francejii ci prajiti (asa nedecorticati) in ulei de masline, multa sare si condimente pentru fructe de mare, iar la sfarsit, asa romaneste ca la noi doi catzei de usturoi turnati peste sosu ala.
Moamaaa , manci da plesnesti cu painica toast!!!
Hai pupici si numa bine!
Salurate si la multi ani la toate gagicile mele!

quote:
Originally posted by piticutz

Buna dimineata, Romania!
Scularea,fetele, la cafea cu voi !!!

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE ANDREI SI ANDREEA !!!

Giulia, eu de cind am vazut o data intr-un restaurant cum se uitau la mine niste crevete (shrimpi le zice aici)din farfurie, cu niste ochi mici, negri si rotunzi...nu pot nici sa ma gindesc sa maninc asa ceva.Tot aveam impresia ca in urmatoarea secunda o sa aud: "nu ma minca, fie-ti mila de mine, ca am familie mare si prin alte farfurii si copiii o sa ramina orfani"...

Adriana, felicitari pentru masina!

Otilia, cum a fost concursul de inot?

Olim, drum bun spre Romania!

Bianca, ai lacat la cutia postala?

Pe la mine toate is ok, numa ca de 10 zile lucrez in continuu si am cam obosit...nu mai am rabdare dupa timpeniile babelor si ma enervez, si imi vine sa imi iau cimpii.
Dar miine dimineata o sa dorm cit oi putea de mult, ca e zi de leneveala.
Si dupa amiaza o sa conduc putin masina pe-aci pe-aproape, cu colegu alaturi, of course.
Ma duc la culcare.
O zi buna si un week end frumos va doresc la toate.

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Salutare !!!
Am ajuns cu bine la HD . E fain , vremea e calda . Maine mergem la bazin sa facem baie si sa inotam putin. Poate nu v-am spus dar in HD este bazin de inot olimpic unde se organizeaza campionate nationale de inot.

Va doresc week-end placut !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, vrem subiect nou....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, zau asa inca nu v-ati trezit?Bianca cine deschide capitol nou? Uite tortul de la competitie:http://new.photos.yahoo.com/vasil_otilia/album/576460762358210585Copii au fost tare incantati ca fiecare a castigat ceva. Andrei a castigat diploma "Delfinasul de aur" la categoria sa. Tortul a fost papat in intregime.Va si sper sa ne auzim curand.Azi e ziua de nastere a sotzului, dar el e la munca Mai pe seara avem invitati, ma rog, sora mea si fratele lui fiecare cu consoarta sau consortul. Si maine o familie de prieteni.Deci, eu ma "veselesc" singuar cu Andrei azi.Sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput