SALAJENCE ( p.21 )

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Am aparut si eu
Va multumesc pt incurajari

La intilnire a mers Calin singur, eu am stat cu Luca...nu aveam cu cine-l lasa, si a fost si bolnavior...a varsat, are scaune diareice...
duminica ne-am plimbat si noi prin Real si mc'donalds

MIHAELA-eu m-am mirat mai mult ca v-am vazut mincind in Mc'Do decit k v-am vazut la Oradea( nu citisem postarea ta anterioara)
BIANCA si ADRIANA-si eu vreau brad artificial( pt miros o sa pun citeva crengute adevarate pe undeva in casa) si vreau unul mic, sa-l pun pe masa,,,k sa nu ajunga juniorul la el, evident
Ati vazut undeva unul pina la 1 m?
CAMI-ce bine mi-a nimerit bancul...Soacra mea stia, evident k mergem la Oradea(ea sta la 14 km) dar nu numai k n-a venit sa-l vada macar pe Luca, dar nici nu ne-a trimis macar 1l de lapte cind a venit baiatul cel mic din sat in Oradea...Asa k nu m-as supara daca ar ramine si bicicleta la cimitir
GIULIA-multa sanatate la toti!
ELUTZA-cred k a fost bine la tara, find vremea buna inca, nu? MIHAI s-a jucat tot pe afara?...ce norocos...

Pupici la toata lumea, mai vin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

IOANAfa comanda la q. ca acolo gasesti toate marimile , inca cei pana intr-un metru costa si mai putin , undeva pana in 30 lei si , vorba aia , il tii si 10 ani . Cat de miros , eu am cumparat spraz de camera cu pufuri cu miros de brad , mai am si lampa odoriyanta cu esenta .... deci se rezolva mirosul de brad in ziua de Craciun . Imi pare rau de Luca , ai descoperit cauza ???

Bianca nu stiam de ziua de luni ca e libera . Probabil ne va spune maine la sedinta cu parintii .

Giulia sanatate intregii familii !!!

Olim te asteptam mai des pe la noi .

Am uitat sa va spun ca fac tratament pentru coloana , adica masaj cu miere de albine - o zi , iar in cealalta zi cu crema de galbenele si ceva namol cmbinat cu ulei de masline . Trebuie facut 10 zile , pe urma merg la reflexoterapie , tot asa minim 10 sedinte , da de o data si-odata mi-oi pune si eu coloana la loc ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Scuze, sunt pe fuga si nu am reusit inca sa citesc tot.Am vazut ca nu puteti vedea pozele, ele sunt in acest album, care este public:http://new.photos.yahoo.com/vasil_otilia/album/576460762339111613masinuta este aici:http://new.photos.yahoo.com/vasil_otilia/album/576460762339111613/photo/294928803761979593/4Sper sa mearga. daca nu, atunci maine dimi la prima ora gasesc eu o alta solutie.Va pana maine.

Mergi la inceput

Acum am reusit sa vad si eu masinutza ... frumoasa foc ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

otilia.e superb tortul.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Salutare!
Otilia si mie imi place foarte mult tortul masinuta.
Ioana multa sanatate lui Luca.
Adriana ce bine ca Paula vrea sa bea ceai.Si eu am cumparat ceai de podbal,de nalba mare si de cimbrisor ,dar Rebeca nu vrea sa bea.Nu stiu cum sa o conving.
Elutza cum s-a simtit Mihaita la tara?Cred ca a fost foarte incantat.
la toate.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare!
Slabuta miscare...pe aci
In fine, venii de la scoala cu fii-mio si ma opreste metressa si ce-mi zice , sa va cruciti nu alta..
ca fii-mio copiza de rupe in cls I fratilor!!!
Ce ma fac io cu odrazla mea daca copiaza la varsta asta?
Eu lucrez cu el destul de multisor zic io si chiar nu inteleg de ce copiaza?
O fi timid sau n-o avea incredere in el?
Adriana, fetita ta ti-a povestit de copiat in cls I? E oare posibil asa ceva?
Hai va pup si astept vesti!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by giulia71

In fine, venii de la scoala cu fii-mio si ma opreste metressa si ce-mi zice , sa va cruciti nu alta..
ca fii-mio copiza de rupe in cls I fratilor!!!

giulia si cum copiaza? cu cartea pe banca sau cu ea in banca?

cand era tudor cls a I a la sedintza cu parintii ne spune invatatoarea ca are un elev care copiaza.mno si ne explica si cum face: cand se plimba inv prin clasa el trage cartea din banca si se uita.l-a avertizat inv , iar la scurta vreme iar l-a prin copiind .da stitzi cum? si-a asezat cartea sub poponet.mai am ras cu lacrimi cand ne explica doamna cum facea.saracu se tot foia ca nu vedea pre bine , se apleca sa mimeze ca i-a picat creionul , apoi radiera.

acum radem si glumim .is haiosi .da eu zic sa-l intrebi pe calin cum procedeaza si de la cine a invata faza cu , copiatul , ca banuiesc ca nu l-ai pregatit tu pt asa ceva.

eu i-am explicat asa lui tudor : copiat =furt, care e un pacat mare [l-am sensibilizat religios].i-am spus ca cel ce fura e hot.azi iei 10 pe copiat iar peste 2-3 zile iei 3 sau 4.profesorii stiu ca tu copiezi dar te lasa ca apoi sa-ti dovedeasca ca nu ai obtinut nota cinstit.bine tudor e mai mare si deja imi povesteste cum copiaza colegii lui.sincer , si-l cred , el inca nu a copiat.sper sa o tina tot asa.

PS giulia de esti sigura ca el a copiat si nu un alt coleg?daca a gresit inv?nu-l certa .vb mult cu el.noteaza undeva aceste faze haioase .acu te stresezi da peste 10 ani veti rade cu lacrimi.

edit: giulia , colegul lui tudor care a copiat in cls a I a , avea o sora mai mare [era cls a VII a si de la ea stia tehnicile].
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Andreea nu mi-a povestit nimik inca de genul copiatului ... eu zic sa procedezi cum zice Bianca ca e mai experimentata si stii tu proverbul " vorba dulce mult aduce " . Va tin pumnii !!!
Maine avem sedinta cu parintii , cine stie cu ce surprize voi veni de acolo ... eu totusi sper sa fie totul ok ...

Noapte buna !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna dimineata fetelor. Haideti la o cafea tare!Ma bucur ca va placut tortul, ma bucur ca ia placut si pustiului.Va si mai vin. Insanatosire grabnica pentru cei bolnaviori.

Mergi la inceput