SALAJENCE ( p.21 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Io tocmai am venit de la cina curcii...is satula de numa si cred ca o sa beau un pahar de vin.
Si pe la noi sint cutremure uneori...babele mele simt primele, nu stiu cum...dar tot asa, "mici scuturari" aproape insesizabile, nimic grav.

Adriana, si eu sint curioasa cine e "nenea" acela care repara coloana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

he he he ... cum nu stiti voi cine e nenea ??? Are la Clubul Tineretului cabinet , sigur ati auzit de el numai ca nu v-ati dat seama .

La Cluj a fost bine , Andreea e ok , nu are probleme deloc , deloc cu ochii si daca nu se intampla nimik deosebit sa mai mergem peste 2 ani la un control de rutina .

Va las , ma apuc de lucru si sa beau cafelutza ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

dalutare gasca!

adriana ce fain ca e ok andreea.mno, imi pare rau ca nu ai shoppingarit.sincer n-am auzit de nenea cu coloana.dam am notat ca sa stiu si eu.

cami , ai papat si pt noi o pulpoaie de curcan?

giulia mai ai putin si te itorci in tara.astept cu nerabdare sa ne cunoastem.sper ca faci chef.

elutza ce mai face micul artist?

ioana cam tragi chiulu de la noi.cand doarme lucra treci 5 min la butoane.

mno, va tzuc apasat si mai vin......

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

adriana , paula e cu bona?ii place cu dansa? cum stati cu tusea?

Mergi la inceput

E cu bona Paula , ii place ... cel putin asa am dedus eu ... noua nu ne prea place ca nu ii prea da sa manance ce ii las , nu ii da sa bea ceai ...mno ... pretentii . Dar sunt convinsa ca oricine ar veni nu si-ar da interesul asa cum ni-l dam noi sau bunicii . De abia o culca la amiaya si doarme putin , asa zice femeia .
Azi , de ex., a zis ca tre sa mearga la ora 13 cu fiu-sau ca ii face buletin si vine sotul ei cu masina sa ii duca , am zis ok sa mearga cu fetele ( azi Andreea vine la ora 12 de la scoal )iar apoi mi-am dat seama ca la ora aia normal Paula trebuie sa doarma . Am pove cu mariana sa vina sa stea cu paula de la 13-15 si sa mearga ea sa-si rezolve probleme linistita , apoi sa mearga acasa si nu i-a convenit . A fost asa de intepata incat de abia a mai salutat cand am inchis telefonul . Luci zice ca o sa instaleze camere video sau baby-fone sa ne dam seama cam ce face cat sta cu Paula ... habar nu am ce sa cred . Ma gandesc ca daca nu i-ar place Paulei cu ea ar plange sau ar fi agitata . Probabil ca e doar imaginatia noastra bogata in ceea ce priveste comportamentul ei vis-a-vis de Paula .
probabil ca toate sunt la fel . Asteptam martie sa incepem din nou sa o ducem la cresa . macar stiu o treaba ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salutare fetelor!Adriana, Andreea a purtat ochelari? Sau de ce a trebuit sa o duci la control? Andrei a purtat anul trecut 5 luni ochelari, apoi cand l-am dus la Oradea al control, Dr. a zis ca nu mai tre sa-i poatre decat la calc, ceea ce evident ca nu face, si un control pe an MACAR PANA MERGE LA SCOALA.Ia ghiciti cu ce m-am indeletnicit azi? Am facut pt un baietel de 6 ani un tort masina! E tot din ciocolata, ca asa a comandat sarbatoritul. Am sa fac poze cand e gata, sper sa-mi aduca sora-mea aparatul, de nu le-oi face cu telefonul! Mai am putin de ornat pe el, apoi il trimit la destinatar Va dat seama daca l-ar vedea Andrei Da tre sa-l fac pana nu vine el de la camin, ca altfel, nu-si mai sarbatoreste baietelul ziua In rest, toate bunicele. Andrei nu a tusit deloc azi noapte, insa si-a facut plinul dupa ce s-a trezit.Va si va dores un weekend minunat!

Mergi la inceput

adriana schimba bona.cum pana mea nu papa paula si nu-i da ceai.pai normal ca nu plange paula cand o vede , ca probabil o lasa sa faca ce vrea.io la tudor am avut 6[sase]bone.nu-mi era greu sa le schimb.ca doar eu le plateam .e adevarat ca tare greu gasesti o femeie de incredere , da la o adica de ce le dam bani? ca sa se ocupe strict de copil.mno, si io am avut una care nu-i dadea sa manance la tudor si fugeam eu sau mama sau colegu sa hranim coptilu.nasoala faza ,a stat putin la mine , pana mi-am gasit o alta.asta nu-l schimba pe tudor , da in rest era ok.deci , acuma faceam cu schimbu la schimbat coptil.alta mi-a furat din casa.da una maoama ce ma stresa.efectiv imi era groaza sa vin acasa.daca intarziam 5 min facea niste mutre si se certa cu mine.mno asa ca eject.alta vesnic cerea marire de salar.probleme nu gluma.asa ca la 2 ani si 3 luni in camin cu el.asta a fost .a fost nasol si greu da a trecut.

otilia baga poze .sa ne spalam ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salut!Bianca, am sa fac poze si am sa le pun cat pot de repede.Fug sa termin tortul si sa fac ceva de haleala.Sunt in pana de idei. Habar nu am ce sa fac de mancare. Vad eu ce gasesc prin frigider! Voi ce gatiti?Am sa va citesc si maine, asa ca nu ma dezamagiti! Vreau sa am ce citi !!!!Va si va doresc o zi minunata!Ioana, da rar mai intri la o poveste. S-a facut activ micutul? Te solicita cred toata ziua.Multi la toate fetele si la bb-i!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Intru si eu sa va salut.
Noi azi am fost la medic ,Rebeca are ceva bubite pe fata si am crezut ca a facut varicela,dar d-na doctor crede ca e doar o alergie,insa nu e foarte sigura ,asa ca daca ii mai apar trebuie sa mergem din nou la control.Am povestit cu ea si de vaccinul de la 2 ani jumate,am crezut ca se poate face in mana,insa se pare ca nu se poate decat in piciorus.Cineva din Cluj mi-a spus ca a platit 80 lei ron si i-au inlocuit vaccnul traditional cu ceva mai performant ,i l-a facut in manuta si nici nu a avut febra,sau alte reactii.Nu stiu ce sa cred.
Adriana la ce oftalmolog a-ti fost cu Andreea in Cluj,daca poti te rog sa-mi dai si mie nr. de telefon .Eu vreau de cateva luni sa merg cu Rebeca la un control,eu avand probleme cu ochii mi-e frica sa nu ma mosteneasca.
Elvira sunt superbe jucariile de la magazin.Musai a fi sa treaca mosul pe acolo.

la toate si mai vin.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

O sa fac rost de nr. de tf. Noi am fost cu o vecina care a avut programare si am cam fost la risc , adica daca ne ia bine , daca nu ... facem programare .
Otilia , ma intrebai daca are probleme Andreea ... nu are , avand in antecedente in familie , am zis ca nu strica un control .

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput