SALAJENCE ( p.21 )
Raspunsuri - Pagina 19
piticutz spune:
LA MULTI ANI PENTRU DIANA! 

aci sint si eu, alerg de colo-colo prin casa si mai dau cite-o geana pe-aici.
In cursul zilei, imi tot amintesc cite ceva de zis aici, dar seara, cind apuc sa scriu si eu un mesaj de la cap la coada...mai uit din ele.
dar va pup pe toate si va las sa dormiti![]()
elutaf spune:
La multi ani Diana!
fetelor suntem bine, doar eu sunt putin racita, ma daore gatul de mor ... in rest nimic nou, doar un mihaita care ma solicita toata ziua 
dianaiulie2009 spune:
SALUTARE !!!
Azi merg cu Andreea la Cluj la un control la ochi .
In rest , tot asa , paula inca mai tuseste , Andreea s-a oprit ... speram sa primim saptamana asta masina de la sotu' de la firma si , tot asa , speram sa mergem in week-endul viitor pana la Hunedoara la bunicutza mea si strabunica fetelor .
albumele noastre
vacanta in Grecia
silvana_salajan spune:
Buna fetelor!Adriana, drum bun sa aveti.Elutza, ia un decasept! Sau poate niste propolis...Si noi inca mai tusim, nu asa des, insa cred ca maine nu vom merge la bazin. Desi e cald acolo, totusi in sala unde il imbrac si usc pe par e destul de rece. Asa ca nu ma risc.
Bimilit spune:
salutare!
adriana drum bun.te asteptam cu vesti.
otilia nu-l duce la bazin pana e refacut coplet.
mihaela , dupa calculele mele de blonda ar cam trebui sa veniti la zalau.gresesc? mno , daca ajungi weec asta , punem de-o intalneala
?
va tzuc si mai vin........
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
giulia71 spune:
Salutare fete dragi!
Si noi am ajuns pe acasa, am fost cu mama la cumparaturi (mancare , nimik altceva caci asteptam soldurile).
Vremea pe aici e nashpa de tot, ploua marunt, marunt si bate vantu, asa ca prevad ca si week-endu asta stam tot in casa :(
Vestea buna e ca lui Calinut a inceput sa-i curga mucisori din nas, e tot infundat, dar macar are productie!
Fetelor, sa va intreb si eu ceva, am citit demult in F AS de un nene din Zalau care indreapta coloana, stiti ceva de el e bun?
Ziceti-mi si mie, ca nu mai poci de spate, vad ca sunt din ce in ce mai rau...baba ce sunt!
Ma voi duce aici la RMN dar dupa Anul Nou sa vad astia ce-mi zic, sunt insa satula de tratamentele lor.
Imi dau calmante, atata timp cat iau tratamentul sunt ok si dupa ce il termin durerile revin si mai puternice
.
Nu stiu ce sa fac?
Hai va pup si mai bag un oki ssa vad ce mai ziceti.
O zi excelenta tutror si...sanatate bbilor!
Sa auzim de bine ;)
dianaiulie2009 spune:
Giulia mai este acel nene , are deschis un cabinet aici in Zalau . Si eu ar trebui sa merg la el dar mi tare groza . Prefer sa merg la sedinte de masaj ... dar inca nici de alea nu m-am apucat .
albumele noastre
vacanta in Grecia
mihaela_s spune:
Fetelor, stiti ca azi a fost www.hotnews.ro/articol_60549-Cutremur-simtit-puternic-in-NV-Romaniei.htm" target="_blank">cutremur? Eu l-am simtit, a fost pe la 9 dimineata si nu stiam de ce am ametit brusc...
bianca, calculele de blonda
sunt bune...dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...adica venim la zalau, dar sambata dimineata si ne intoarcem seara acasa. Vrem sa mergem la Timisoara duminica.
Silvia e bolnavioara, a stat azi acasa...tuseste si stranuta intr-una, ii curg mucii...n-a facut febra si asta e bine, sper sa-i treaca pana luni...
Va pup!
Mihaela si fetele mele
diplodocus spune:
MIHAELA-si eu am simtit cutrenurul..Tocmai ma trezisem, si am crezut ca tine ca am ametin putin...abia la stiri am aflat..Ce chestie!
Noapte buna la toata lumea!
Bimilit spune:
sara buna.
fetelor eu n-am simtit nimic.ore de ce-s blonda
?adevarul e ca la ora aia eu dormeam dusaaaaaaa.
adriana cine-i nenea care indreapta coloana.ca eu n-am auzit .nu am nevoie de asa ceva , da macar sa stiu si eu.
mno, bine miha , da cand vi sa stai mai mult la zalau? ca , doar tu ne dai impuls de intalneala.sanatate printesei.
adriana , ai ajuns acasa? sau esti prin metro la shoppingareala?
no , gagici , va tzuc apasat pe toate si mai vin..........
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!