SALAJENCE ( p.21 )
Raspunsuri - Pagina 16

Bimilit spune:
moama, ce liniste e la noi.bey, punpe voi.eram taman pe pag a 3a.se poate?
eu , n-am putut intra ca mi-a stricat matei mousul.am fost sa iau altul.deja-s dotata am 3 stricate si unu bun.da le pastrez ca nu se stie.
gagici ce cadori cumparati de mos.io deja m-am gandit si am dat o fuga prin magazine ( doar 2)sa vaz preturile.va astept si pe voi cu idei .
mno, va tzuc si mai vin.................
LA MULTI ANI!OVI
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

diplodocus spune:
Pe aici sunt si eu...
inainte de a merge la culcare, sa va spun cum m-am shocat eu ieri...
Il stiti pe Luca-Mihnea...13,5 kg, 80cm,Pampers nr 6.."barbat" bine, ce mai...Aseara ne-am intilnit cu um bb de 10 luni(deci cu 3 luni mai mic decit Luca) care avea 15 !!! kg...
Pt prima data Luca parea micut si slabut fata de un bb mai mic k el...
No, eu sunt obisnita cu bb cu greutate, da' asta m-a shocat de-a dreptul...
BIANCA-deci vrei idei pt cadou de mos...Acuma depinde pt cine, zic eu...K daca e pt soacra...un cactus ceva, ajunge

Bimilit spune:
ioana , n-ai vazut ca-s alergeni cactusii?adriana stie.
bey , da ,al cui e copilasul acela dolofan?matei al meu are 96 de cm si 12 kg.io-l vad tare slabutel desi papa bine bine , da nu sta locului o secunda.
mno , va tzuc si va astept maine la o poveste.
PS ioana pt tudor si colegu vreau ceva idei.defapt pe tudor l-am rezolvat cu , cadoul ii iau un PC nou si un Laptop.da cu colegu e mai greu.ca efectiv nu-mi trece nimic prin cap.

piticutz spune:
Am citit in fuga postarile voastre si nu ma pot abtine, tre sa zic bancul aici, daca ati pomenit de cactusi pentru soacre:
"Un barbat mergea pe strada cu o pusca sub brat.Se intilneste cu un prieten, care il intreaba:
-Unde mergi?
-Ma duc la soacra-mea, ca e ziua ei - raspunde el.
-Si ce cadoi i-ai luat?
-O pereche de cercei.
-O, frumos, da cu pusca aia ce faci?
-Pai, cu asta o sa ii gauresc urechile."

Bimilit spune:
cami , cum esti? a venit babutza noua, in locul celei plecate?

piticutz spune:
Nu, nu a venit nimeni deocamdata.
Biata babuta, era cea mai draguta si mai cuminte dintre ele.Nimeni nu se asteptat ca ea sa fie...urmatoarea care moare.
A cazut pe jos si in 10-15 minute s-a si stins.A avut un cheag mare in singe care cica i-a ajuns la plamin...
A fost in ziua aia mare alergatura pe-aici...eu nici nu m-am dus sa o mai vad, vreau sa mi-o amintesc asa, zimbitoare cum era, nu teapana si cu fatza alba ca si ceara.
In rest, is bine, miine am programare la medicul de familie, am gasit pe-aici pe-aproape o doctorita romanca si merg miine la ea, sa "ma scrie" si pe mine printre pacientii ei.
Azi isi libera, ma uit la "Pianistul", ca e lung de aproape 2 ore si jumatate si de-abia gasesc timp sa il vad.
Nu ies nicaieri ca e luni si sotul meu lucra, asa ca...e 2 si un sfert la amiaza si is inca in pijama.
Mi-am comandat ceva de la AVON si ma duc mintenas sa vad daca au ajuns.
Si uite-asa.

piticutz spune:
...si am mai facut ceva azi, m-am uitat la un filmulet pe youtube, am ris de numa, uite-l aici:
http://www.youtube.com/watch?v=SuJeL87kN4A

silvana_salajan spune:
Buna fetelor!Haideti la o cafea!Sunt tare obo... Nu am dormit aproape deloc. Am in casa 2 baieti bolnaviori care au tusit toata noaptea. Mi se inchid ochii..Va mai vin mai tarziu azi.

piticutz spune:
Otilia, pleoapele sus!
Pune scobitori
Uita-te la filmuletul care am zis mai sus si poate iti revii.

BlueEyes spune:
'Neatza fetelor... Am intrat si eu in graba sa va salut....si sa va doresc o zi frumoasa!!! Nu de alta...dar nu vreau sa ma uitati....ca tare "des" vin pe la voi ... Pupici
Just married
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...