SALAJENCE ( p.21 )
Raspunsuri - Pagina 17

dianaiulie2009 spune:
' neatza !!!
Fetele iar au inceput sa tuseasca ... ieri am facut 1 an si 11 luni si am primit vaccinul de 2 ani , ROR-ul ...am facut doar doza de antirujeolic cand avea Paula 11 luni si acum , trecand 1 an trebuia sa facem a doua doza care e completa cu antioreion si antirubeolic.
Va doresc o zi frumoasa !!!
P.S. Eu i-am comandat Paulei un BB de la Q. , iar la Andreea 3 perechi de ciorapi pantalon cu inimioare si am luat de la Elvira un set foarte dragutz de caciulitza cu fular . La colegu ???? Habara nua m , ca e tare pretentios si mi-a si zis deja sa nu cumva sa ma apuc sa-i cumpar ceva . M-am "fript" anul trecut cand i-am cumparat un pulovar si de care nu a fost foarte incantat , iar cand ne-am dus sa-l schimbam am stat mai bine de 1 ora in magazin , unde a probat tot ce era de genul pulovarului si de abia , de abia si-a gasit ceva , de care , bineinteles , ca tot nu e asa de incantat , drept urmare l-a purtat doar o singura data ... asa ca .... cred ca nimik !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia

Bimilit spune:
salutare salajence!,
,
pt toata gasca.
adriana , imi pare rau de fete. ce tuse au seaca , productiva , latratoare? nu ai sunat-o pe dr sa-i spui?
otilia , sanatate baietilor tai.baga o cafea tare .
paula .ti-ai cumparat apartament?
elutza pe unde esti??????????????
cami , eu m-am uita azinoapte la filmulet.bey , am ras in "pumni" ca trezeam casa.esti criminala.cum de l-ai gasit?
va tzuc si mai vin..........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

giulia71 spune:
Salutare fetele, imi e si jena fata de voi ...ca am intrat in ultimul timp asa rar!
Noi, suntem bine..tot cu okii dupa case, in fiecare zi gasim cate una, ne indragostim de ea si nik concret!
In fne, sper sa iasa soarele si pe strada noastra!
Calinu meu e bine, ieri in schimb a picat frant de oboseala, a mancat foarte putin, eu gase4sc programul astascoalar de aici foasrte obositor (de la 8 dimineata la 4 dupa-amiaza). E mult pentru el...
Aici e vremea nasoala, bate vantu foarte tare si ploua intruna, mai bine ar ninge!
Cam atat despre noi...
Santate maxima si pupic la toti!
Sa auzim de bine ;)

silvana_salajan spune:
Buna fetelor!Uite ca ma tin de cuvant. Abia m-am trezit (dupa o cafea tare si un algocalmin)ca simteam ca-mi crapa capul. Andrei e mai bine, tot mucos insa mai tuseste. Mi s-a plans sambata si duminica ca-l doare fruntea si urechea.. Am tras o sperietura....Cred ca i s-au infundat sinusurile ca de ieri dimineata se sufla intr-una numai verde. E pe antibiotic , am crezut ca scapa si de data asta .
Se pare ca Dr. a fost de alta parere. Mi-a fost frica sa nu-i dau, avand in vedere ca il durea deja si urechea. Febra nu a facut, insa din ce am citit, in otita febra nu e intotdeauna prezenta.E deja mai bine insa il tin acasa pana joi. Am hotarat ca mai bine sta acasa decat la camin, si l-am chemat pe socru-meu sa stea cu el. Asa ca acum sunt acasa amandoi si se veselesc impreuna.Va
, ne mai auzim si maine.Inca ceva: nu stiti daca mag. Elvirei e deschis in 1 dec? Ca parca am chef de o "shopingareala", avand in vedere ca suntem liberi si se apropie mosul.

silvana_salajan spune:
Bei fetele ! Da pe unde umblati?Se poate, de ieri nimeni, nimic?Haideti repede la o cafea tare!Va si mai vin.

dianaiulie2009 spune:
' neatza !!!
Prezenta la cafelutza !!!
Otilia vroiam sa te intreb unde mergi tu la Praid , la particular sau cu bilet de pensionari ? Daca mergi la particular astept sa-mi spui detalii despre cazare , preturi , etc. Sau , eventual sa-mi recomanzi ceva case particulare mai de Doamne-ajuta .
trebuie bilet de trimitere de la dr. de familie ?
albumele noastre
vacanta in Grecia

silvana_salajan spune:
Adriana, in Praid am fost pe cont propriu in vara. Ne-am dus si noi ingrijorati ca nu vom gasi cazare dar e plin. Acolo toata lumea cu asta se ocupa. Acum in perioada asta am auzit ca e 200.000- 250.000 camera. Noi in vara am platit 300.000 . Gazda la care am sta in vara nu are incalzire in casa asa ca nu ti-o recomand. Vara nu conteaza, insa iarna...Da, ai nevoie de trimitere de la medicul de familie, pentru a-ti face abonament la intrare in salina (obtii astfel o reducere frumusica). Te duci acolo, te cazezi, si primul loc in care mergi e dispensarul.Te vede un medic (sunt multi), si iti da acea hartie cu care mergi la caseria minei si iti iei abonament pe cate zile vrei. In vara duminica nu era cu reducere, am platit integral.Daca vrei poti si sa gatesti la gazda, aproape toate gazdele ofera acces la bucatarie.Eu am vrut sa fiu doamna, ca eram in concediu si am mancat la un restaurant (de fapt e un fel de "impinge tava").Mancarea era similara la pret cu cea de pe aici, ceea ce m-a socat pe mine au fost preturile din ABC. Cam o data si jumatate sau chiar de doua ori mai mari ca si pe la noi. Asa ca daca mergeti, intrati in Tg Mures la Metro si luati in portbagaj branza topita, pateuri, apa plata ca acolo e jale. Pe asetea am cheltuit f. mult.Oricum in 10 zile la Praid am cheltuit in jur de 18 mil, ceea ce mie mi s-a parut enorm. Noi nici la mare nu am cheltuit niciodata atat. Acum nu e cazul dar in vara am fost si pe la stranduri (100000 intrarea la Sovata de adult si 60.000 de copil). Am mai cheltiut din bani pe suveniruri din Corund, dar nu mai mult de 1 mil.Daca mai ai intrebari, spune si am sa-ti respund. la toata lumea.

dianaiulie2009 spune:
Anul viitor in primavra am vrea sa mergem , de fapt dr. ne-a yis ca cea mai buna perioada e in aprilie .
Dar unde ai stat tu e ok cayarea ? Adica , sti tu la ce ma refer , macar 2-3 margarete sa fie ... ca mno , vorba aia , nu ma duc sa dorm ca si la bunica la tzara ...
albumele noastre
vacanta in Grecia