Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)
Raspunsuri - Pagina 4
b_irina_c spune:
Acum sa va pove despre noi... Vladut iar e mucos si tuseste . Febra nu are si sper nici sa nu faca.
Si cea mai mare realizare:
Eu - Cum te cheama?
Vlad - Ad (sau Ag, depinde )
Eu - Cati ani ai?
Vlad - An (cred ca el a inteles ca un an e un singur cuvant si zice ultima silaba)
Si leaga 2 cuvinte... Priza mami (adica mami umbla la priza). Cachi papaã (adica tati face paparã) altele nu-mi vin acum in minte.
Si de vineri am inceput si noi trecerea la lapte de vaca. Asta a fost decizia lui tati ca dupa mine ajungea copilul major si eu tot lapte praf ii dadeam. Cand vine vorba de schimbari in rutina zilnica.... dupa mine le-as amana la infinit
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Neata
Uau, ce tare e Vladut. Super!
Imi cer scuze ca nu am intrat pe forum, dar zilele astea nu am putut sa vad calculator in fata ochilor. De fapt nu am putut sa vad mai nimic, am avut o migrena de toata oribilitatea, muci la greu etc.
Am facut un test sambata pana la urma si a iesit pozitiv, asa ca m-am abtinut si de la pastile si am indurat durerea. Degeaba am facut asta pt. ca azi dimineata mi-a venit cm. E mai naspa decat de obicei, de unde deduc ca totusi a fost ceva. Acum nu stiu ce sa fac. Sa ma duc la dr. acum sau nu? Voi ce ziceti? Azi ar fi fost 5 saptamani. Oricum o sa fac programare pt. luna viitoare (eu ma duc la medicover si acolo tre' sa sun pe 21 ale lunii ca sa ma programez).
Cu toata povestea asta insa am inceput sa tind spre "vreau al doilea bebe acum - piticodrom reloaded". Chiar m-am intristat destul de tare in dimineata asta, cumva ma obisnuisem cu ideea de burtoasa. Hmmm.
Mifloricico, 13 dinti? Pai vezi de ce se trezea fata? Am observat si eu ieri ca Matei e umflat rau la maselele de jos, ceea ce explica si frecventa trezirilor in ultimele nopti, dar cred ca mai dureaza ceva pana sparg, n-am eu bafta sa se termine balul asa repede.
Va pup din mizerie (acum sunt si virusata si cu cm, dar macat pot sa iau nurofen fara remuscari).
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Mifloricico, aritmetica mea spune ca Ana are si un canin. Corect? A fost mai naspa decat la masele?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
LiaMia spune:
neata pe la pranz, fetelor!
florin a fost harnicut si s-a trezit la ~ 8:30, m-a ajutat la treburile de dimineata, a mancat, ne-am jucat o leaca si acum executa program de somn ...
ca ziceti de dinti, el are 5 si altii pe teava, asa ca ma astept la niscai mofturi, desi pana acum n-am prea stiut cand ii ies dintii ca nu s-a manifestat
multumesc de salutari celor care nu m-au uitat si va si pe voi si pe bbi
sper sa reusesc sa intru mai des, ca de tinut pasul cu voi nu prea am fost in stare
bravo vladut si irina! sunteti tari! singura legatura/"propozitie" a lui florin e "mama baie/ tata baie" (adica mama e la baie /tata e la baie) in rest, zice f clar: mamaie, tataie, pui, oaie, caca, cah, ga-ga-ga, nene, na-na-na, cheia, apa, papa, tata, mama; si poceste: mamache (maimuta), cnac-cnac (mac-mac), ha-ha (ham-ham), maaaaa (miau), dada (bebe), dadaie (tramvai), pusi (pisica), tita (fetita), babu (buba)... cam asta e repertoriul
ma straduiesc sa-l invat "cana" si "banana"... cred eu ca sunt mai usoare ca stie toate silabele dar el se pare ca are alta opinie
o zi frumoasa tuturor,
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
Ioana75 spune:
Ruxandra, o sa fie data viitoare. Sa nu mai zic ca s-a mai vazut CM peste sarcina la destule femei. Sanatate, sa te faci bine repede.
Irina, acum stim cine o sa vorbeasca cel mai mult in casa alor nostri.
Kid, bafta, sa iasa asa cum vreti voi.
LiaMia spune:
miflore, 16????? ai inceput s-o speli pe dinti? cand si cum? sa va traiasca dintisorii sanatosi!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
mary ilie spune:
LIAMIA am admirat si eu frumusetea de baietel cu ochi albastrise vede ca papa bine, dupa falcute
eu sunt suparata ca fi-miu e la regim......dimineata m-am invartit o ora pe langa el doar, doar o manca ceva n-a vrut nici mozzarela, nici budinca(am facut budinca aia cu branza, mar, paste, da...fara succes la andrei), nici peste, nici cereale cu lapte, nici biscuite....vrea doar apa
-lapte de cateva zile mananca doar vreo 100ml
sa vedem la pranz ce reusesc sa-i dau sa pape
in weekend, am reusit si noi 2 pipi la olita sambata l-am urmarit toata ziua cu olita, si n-a vrut sa faca deloc pe olita, a facut kk abia la 9 seara ininte de baie, cand renuntasem eu sa-l mai stresez...tot in pampers bineinteles
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
mary ilie spune:
oare se abtine sa nu faca kk la olita? dar de ce?
de stat pe olita vad ca sta si juma de ora, nu asta e problema, doar ca...nu face nimic in olita
Kristinutza, ia sa-l rogi tu pe Raducu sa-i explice si lui Andrei al meu cum sta treaba cu olita
poze
mary ilie spune:
Bravo IRINA pentru vorbaret!(oare cu cine seamana?)sanatate multa lui Vladut
andrei inca nu leaga cuvinte, da nu-i nimic, venim tare din urma
LIAMIA, hai ca m-ai innebunit cu repertoriul lui Florin WAW!!!
poze