Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kid, mai esti?
Sa ne comparam nitel cate kg are Alex? ca Ana a ajuns cam la 9.300 la un an si-o luna juma. Tot in tandem mergem?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Miflore, ce de dinti si maselute !!!Felicitari!! Sarah, dupa cum am mai scris, a ramas la 6.Kid, super, stiam ca esti scorpioanca, dar credeam ca suntem in ani diferiti. Multumim frumos de urari. Uite si de la noi si o Eu, ca s-o compar pe Sarah cu cineva, cred ca trebuie sa caut pe la mamicile de ian-feb 2006.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ha, ha, ha, Kid, zici ca ti-am facut pofta...Vezi cum te molipsesti, ca vad ca se cam ia. Asa cum au zis si fetele, e ceva in atmosfera Sa inteleg ca pe 20 nov implinesti o varsta rusinos de mica......hmmmm...Scorpiuta la limita.
Ce stiti de Ruxi, ca m-am gandit toata ziua caci a zis ca duminica ne da un raspuns. Sau a scris si n-am vazut eu...
Ana Banana este foarte tare cu dintisorii ei...Bravo!
Mai, mai, ce mandra sunt de Sarah! Bravo ei (eu simt ca ea este un pic si a mea, doar un pic de tot, mai ales atunci cand face chestii destepte) ). Sa pupe mami un nasuc de zmeu

Alina 5+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

buna dimineata!
ma duc sa fac cafeaua, ca inca dorm.....

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

uuffff si cand ma asez si eu pe scaun cu cafeaua......s-a trezit puiutul meu.....gata pauza mea
urmatoarea pauza la somnul de pranz....
v-am pupat...
o saptamana buna va doresc

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Zino, ce fata dintzoasa ai. Sa-i stapineasca sanatoasa.
Kid, asta vara ziceai ca acum in noiembrie te pui pe treaba pentru un leu, si acum dai bir cu fugitzii? Eu nu am inceput sesiunea de prestari, era sa fie un accident dar nu a fost decit o intirziere.
Cristina, Miruna nu mi-a aratat nici o schema de gimnastica de la gradi.

Ieri a luat o gantera de 5 kg si a plimbat-o 10 minute prin casa, nu stiu de unde are atita putere. I-am facut si poza, sa vad cind am timp sa downloadez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

'Mneatza drajelor!

Multumesc de raspunsul legat de vaccinare,in special Alinei.

Kid,imi era in plan sa intrb azi unde a disparut domnia voastra.Fain ca Alex sta fara tine.Mihnea nu doarme seara fara mine de nici un fel(rectific,fara tzitzi a mea).

Milfloricico,ce pui de zana dintos.Al meu are 6,da m-am linistit ca am vazut ca nu-i singurul stirb din zona.

Ioana,5 kg?Fortoasa rau.Vladut de Irina,nu te vad bine.

Cu scuze pentru intarziere urez Latrishiei sa-i traiasca fetitza,sa fie sanatoasa si norocoasa.La multi ani,Luanna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata,

Eu acum vin din urma... asa ca fiti ingaduitoare .

La multi ani, Luanna!

Gabi Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bb perfect!

Alexuta sotul zice ca trebuie sa-mi vina CM cam in jur de 10-15 .

Anto felicitari pt primii pasi, dar si pentru dimensiuni!

LiaMia bine ai revenit .

Ioana bafta multa!!!

Miflore wow 13 dinti!?!?!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Zano, Alex are 9,200 la un an si o luna! Deci eu zic ca mergem tot in tandem. Aseara am cantarit-o si avea un pic sub 9.200 (cam 9.180). Dar zic tot 9.200 (ca saptamana trecuta atat avea).

Valen, las-o pe Sarah in pace...e o finutza si o dragutza!

Anya, pe 21 nov implinesc o varsta care nu mai e rusinos de mica, din pacate...Parca Valen e pe 11, nu-i asa?

Diana, eu zic ca esti norocoasa ca iubeste tzitzi asa de mult. Mi-e dor sa o mai tin si eu pe Alex la pieptul meu. La bibe de seara, cand e adormita, pot sa o tin inca in brate ca pe un bebe mic si savurez momentul, ca cine stie cat mai pot face asta. Dimineata e prea activa ca sa stea in brate sa bea biberonul.

Ioana, eu am zis multe dar uite ca acum m-am mai razgandit...nu stiu ce sa zic, parca mi-ar fi greu cu doi asa mici, cu toate ca peste tot se zice ca e mai usor cand mai cresc. Ii lasi singuri si se joaca . Eu mi-am propus sa il fac pe al doilea sa se nasca atunci cand pot sa o duc pe Alex la gradinita, deci in primavara-vara lui 2008. Cam asa e planul meu! Si la mine e cu programari si alte chestii (monitorizari adica, pentru ca sa iasa baiat )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Wow Mifloricico ce de dinti are Ana , Vladi are 5 da el e dintre cei care fusese uitat de zana maselutza.

kristinutza ce frumos scrii tu, ne incurajezi si ne dai sperante , se simte stofa de psiholoaga :).

Eu nu am cu ce sa ma laud, nici macar [pe Vlad nu pot sa il laud e marait, aseara am zis ca o fura de la tasu nu ii intra nimeni in voie cu nimik, am zis ca il doare ceva .da ce? vreun dinte .da nu se vede nik la orizont si azinoapte de cate ori deskideam okii (adika de vreo 100 de ori) el era treaz si tasu il plimba prin casa sau statea in fund langa patutz .... am zis aseara ca am un copil ciufut, sa invete si el sa vorbeasca sa ne intelegem .da si la capitolul asta e putoare mare, dezinteresat total.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput