Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

LA MULTI ANI! STEFAN PETER

sanatate multa celor bolnaviori

pe toti

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mifloricico, te rog frumos sa elaborezi chestia cu casa retro. Ce-i aia si unde se gaseste? Stii tu, covorasele alea ma intereseaza

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Un mare La Multi Ani lui Peter!! si pentru Hilde!

Ce misto Gaby sa ai un sot hayr stylist!! am intrebat pt ca si eu am lucrat in bransa(cosmetician) huhhh ce mai vremuri...mi-e dor de mor si ma apuca iar melancolia...lucreaza pt cineva sau are propriul salon? ai cumva adresa celor de la wella? scuze de atatea intrebari dar am si eu un vis si o goanga care nu ma lasa in pace...cred ca e deja roi!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Catush tinem pumnii sa treaca repede raceala Briei si sa fie din nou vesela si mancacioasa. Un de la noi pr bolnavioara si o pentru mami.

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Daca va laudati cu totii cu acesti minunati copii raciti, ma bag si eu in seama si zic ca domnul Popescu junior e racit de 1 saptamana dar o raceala tare ciudata, nu are febra, nu il doare gatul, nu are rosu in gat dar in schimb are un nas curgator, cu muci cleiosi si multi. E normal? Eu nu am mai auzit sa fii racit si sa nu ai nimic decat sa iti curga nasul dar cum el a facut e.coli fara temperatura si alte simptome normale, nu ma mai mira nimic!

Sanatate multa!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Cat am stat pe forum a dormit Bria si mai devreme s-a trezit arzand,i-am pus termometru si are 39.2....
I-am facut impachetari i-am dat nurofen ca trebuia la 16 si acum bea ceai dar parca tot arde....
Nu stiu ce sa mai fac....
Parca vad ca ma duc la dr si cum ii vede ia ca pe banda zice repede ceva diagnistic si am terminat....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Jadi, mie dr mi-au spus ca la copil mic raceala se manifesta prin tuse, febra, muci si rosu in gat(lipsa poftei de mancare). Copilul daca are rosu in gat nu mananca.
Mucii pot fi de la dinti. Mai mult ca sigur.
Asa ca poti sa-i dai cu Humex in nas, Calpol dimineata si seara.....si trece. Mucii au un proces lung de tottttt. Trebuie rabdare!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Jadi al meu Vlad a avut muci aproape 2 saptamani fara nici un altfel de simptom. Sper sa-i treaca lui Popescu junior cat mai repede!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Miflore , Innaa -

Vad ca nu mai arde,dar e moarta de somn si a adormit....

? sa o las sa doarma?????

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

buna ziua-seara!

In primul rand imi cer scuze pentru ca nu am mai scris de mult. Nu pot sa mai tin pasul cu voi. adica as putea, dar tot timpu sunt scoasa de la computer ca mai au nevoie alti

In al 2-lea rand, vreau sa va spun ca sunt profund impresionata sa aud ca Dr. Anya asteapta bebe 2, la fel si de jadi si cred ca mai este cineva, dar am uitat. Vreau sa va doresc si eu multa sanatate, fericire, sa aveti parte de un bebe sanatos si frumos. sa stiti ca si eu ma gindesc la cel de-al 2-lea bebe, doar ca sunt mult prea multe lucruri care par sa ma faca sa ma gindesc ca e mai bine sa fie putin mai tirziu.
unul din acele lucruri este ca , o data cu transferul la noul post am pierdut 15 sau 20 de zile in care apar ca nu lucrez. Acum am inteles ca nu ar trebui sa fie nici o problema ca eu totusi apara ca in luna respectiva, adica in octombrie, am cotizat, fie ca e intrerupta, fie ca nu.
in fine, nu ma mai gindesc, mai astept cel putin 3 luni si apoi ma gindesc la un alt bebe. Aaa, si cineva mi-a facut un calcul, ca eu as vrea baietel si in functie de prima zi a ultimului ciclu, inainte de sarcina cu Maia, de data, cu aproximatie a conceptie lu Maia, s-a ajuns ca daca vreau baiat in luna aprilie, mai si decembrie 2007 pot concepe un baiat. asa ca mai am de astepta. daca ramin acum in decembrie, tot fata o sa fie. deci mai stau.

Mifloricico, sarut-mina ca mai intrebi de noi. pai noi suntem bine, cred. Maia e de 2 luni acasa cu taticul ei. se inteleg foarte bine, dar simt ca nu maninca asa cum trebuie. nu stiu care e problema, dar sunt sigura ca o sa-i dau de capat. vorbeste foarte mult pe limba ei si ma distreaza foate tare. nu prea spune ea multe cuvinte care sa se asemene cu ceva inteligibil. Ii place ffffmult muzica si e interesata de desene animate cu Tom si Jerry. daca se poate ar sta si 50 min pina la o ora pe scaunul de la computer si sa urmareasca desene. logic ca nu o lasam, dar protesteaza vehement daca este intrerupt desenul la jumatate.
13 dinti la Ana-Banana???? noi tot la 6 suntem de mai bine de 2-3 luni. totusi cred ca se mai pregatesc cativa ca ma cam termina cu trezitul in timpul noptii. in plus se trezeste si din patutul ei vine intre noi si incepe sa se intinda si ne ingramadeste. dar cred ca e de la dinti, ca sta tot timpu cu mina in gurita si saliveaza la greu.

Doresc si eu multa sanatate bolnaviorilor si sa treaca repede.
va pup dulce, as vrea sa recupar din urma, sa vedem daca se poate de acasa.
acum imi fac si eu bagaju, ca se cam termina programu la servici.
pa

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput