Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)
Raspunsuri - Pagina 10
karmenutza spune:
Tonnia, nu am nici o indoiala ca e frumos, ca doar de-aia l-am petit! Doar ca vroiam sa-l vad mai mare. La baita l-ai mai decalotat cate putin? Nu sa-l chinui. Asa, cat sa dai apa cu dusul pe acolo?
Catalina
catush spune:
Aaaa
am uitat sa va spun ce era mai important:
Canta si danseaza la fiecare melodie,are cateva melodii preferate...Ghita si Morandi , cateva cam multe reclame preferate...
Tot timpul vrea sa plece "pa",arata si cu mana si zice si din gura .
Viata nostra e sa mergem "pa' si sa dansam....
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
Tonnia spune:
Da, de cand s-a nascut, de 2 ori pe zi il "decalotez", vorba vine, si il spal, dar nu pot sa trag, nu merge.
Nici tu n-ai mai pus poze recente. Cum merge cu bona?
Catush, felicitari pentru progrese!
kid2003 spune:
Gabi, mamica cu trei iezi, ai putea incerca sa mergeti la "La Mama", unde am fost noi (mamicile) la a doua intalnire. Este relativ aproape de Sala Palatului, e pe o straduta de langa Ateneul Roman (Ateneul e in spatele Salii Palatului). Tot pe langa Ateneu (pe partea cu Hilton) este si restaurantul Bistro Ateneu, care mie imi place, e un loc romantic, aparte. Mai stiam unul tot pe acolo "La Taifas", dar nu am mai fost de vreo doi ani si mi-e frica sa nu se fi inchis.
Felicitari tuturor puiutilor si realizarilor lor!!! Mie mi se par f f avansati. Pupici Ancai, Mirunei si lui Sarah, care sunt fete mari, mari si merg la gradi! Sunt sigura ca acest lucru le va dezvolta si mai repede limbajul si atitudinea in societate!
Diana, un gand bun si o pentru puiul mic!!! Nu cred ca va mai face convulsii acum, cred ca e de la dinti! Pupa-l din partea noastra si tine-ne la curent!
anangel_lexi spune:
Buna seara,
sunt o mamica de septembrie-octombrie 2006 si ma bucur ca ne-am alaturat si noi Clubului Scutecelor. Sper ca din cand in cand sa ne permiteti sa aruncam un ochi la subiectul vostru si sa invatam de la mamicile mai experimentate (eu deja invat de la voi). Va dorim multa sanatate pentru voi si cei mici iar bebeii sa va aduca numai bucurii.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
karmenutza spune:
Tonnia, am pus poze la 1 an. Cu bona e bine, se descurca foarte bine amandoua. Cu noi e mai rasfatata, cu ea sta cuminte. Sa vezi ce se dragalesc dimineata cand vine bona! Ce se bucura! Si seara plange cand o vede ca iese pe usa.
Catalina
kristinutza spune:
uau, miaela, 13 dinti!
irina, ne-am nimierit. si eu il trec pe radu pe lapte de vaca. vroiam din seara asta, insa pana i-am pus laptele in biberon, a adormit . asa ca va ramane pe dimineata prima "doza" de lapte.
v-am mai spus de programul lui radu care se culca la 7.00 seara. acum, ca ajung dupa 6 seara acasa, trag de el sa stam mai mult impreuna. dar mai mult de 8.30 n-am reusit pana acum. pur si simplu nu poate sta treaz. si ma gandesc ca asta e ritmul lui, nu-l pot schimba... ieri de ex a fost culmea: la 6.30 l-am culcat ca nu se mai putea. era in stare sa se intinda pe jos si sa doarma. dimineata ma foiam pe langa usa lui, doar-doar s-o trezi inainte sa plec la serviciu. dar cica s-a trezit la 9.30!
LiaMia, ce de vorbe vorbeste florin! si ce zambaret eee!
mary, radu ii transmite lui andrei ca atunci cand sta pe olita poate sa puna in voie mana pe putza . e fericire maxima, mai ales cand face pp pe mana .
diana, sanatate multa lui mihnea!
anangel, bine ati venit la scutece!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
irina, sau fetele care mai aveti hainute, biberoane si absolut orice pt bbi: va povesteam ca in polizu a nascut de curand o fata triplete. material se descurca destul de greu, iar cu trei copii... cui nu i-ar fi greu? fetele internate in spital au strans cate ceva, s-a bucurat mult ca a primit cate ceva (2 biberoane, un ceai pt stimularea lactatiei si tampoane de sani). dar orice hainuta i-ar prinde bine. e o fata curajoasa, care-si iubeste mult fetitele micute.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Irina , uite si noi prin zona..
Vreau si eu sa felicit fetele cu viitori bebelusi
Mi-a placut si mie poza lui Gabi.
Cum spune mimsi, timpul s-a comprimat si la mine.
Jadi, acuma mai ai timp sa te interesezi de mine?
Diana, sanatate multa la puiut.
Anangel si un club al scutecelor cat mai frumos si unit. Eu tin minte ce emotii am avut cand am trecut la scutece...
In seara asta am fost la o zi de nastere a unei prietene de-a Petrei si s-a distrat pe cinste.
Petra isi spune numele, Pe-ta. Noi deja vorbim mai multe, nu mai pot face lista cum am facut la 1 an, ca as umple un capitol .
In rest ne foim foarte mult noaptea, suspectez dintii, dar parca e asa de cand ma stiu
Iar eu astept sa ninga sa mergem la Vatra Dornei.
Va
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi