Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)
Raspunsuri - Pagina 11
Diana30 spune:
Fetelor dragi,va multumesc mult pentru sustinere.imi ajuta moralul sa stea ridicat.
Din fericire,cand s-a trezit,Mihnea nu mai avea febra.Ne-am dus cu el la medic si a descoperit ca are rosu in gat.Avand in vedere antecedentele noastre i-a prescris antibiotic(augumentin;nu prea imi convine dar mi-e frica sa nu-i dau),antitermice si mi-a zis sa-i dau desitinul chiar daca nu are peste 38,5.El zice ca nu are efecte adverse si ca n-am de unde sa stiu daca n-o sa-i creasca brusc temperatura noaptea.Adevarul e ca data trecuta a intrat in convulsii dupa un puseu de crestere a febrei de la 39 la 40,2 intr-o juma de ora,dupa novocalmin.Nu stiu ce sa zic,dar fac orice numai sa nu-l mai vad in convulsii.Imi pare rau de voi dar eu o sa va tot stresez cu stresul asta al meu.M-a marcat foarte tare starea lui convulsiva prelungita si nu mai vreau sa trec prin ce-am trecut.Va doresc sa nu aveti parte de asa ceva.
Va multumesc inca o data ca mi-ati fost alaturi.
Anangel,bine ati ajuns la scutece.Sa aveti bebici sanatosi,mancaciosi si voiosi!Daca vom putea va vom ajuta cu placere.
Codruta,unde esti?Sper ca totu-i in regula cu voi.
Edit:am scris in tandem;ma bucur ca sunteti ok;
Sa aveti noapte buna!
BiuMil spune:
Anangel, bine ati venit in club! sa fiti sanatosi, cuminti si mancaciosi!
Diana, hai ca poate treceti peste asta fara sa mai patiti ca data trecuta! Cred ca e bine sa ai incredere in dr si sa ii dai tratamentul prescris si stai linistita ca nu stresezi pe nimeni!
Hei, codruta, bine ca ai mai bagat un oki...ma intrebam si eu pe unde ati disparut si ce mai faceti...si ma mai intrebam si de Hilde!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
LiaMia spune:
gata, bb bagat la nani
iar mami asculta "romantic fm" si vorbeste cu celelalte mami
multumesc tuturor pentru aprecierile frumoase la adresa lui florin (am sa va rog sa ma iertati ca nu nominalizez, dar nu vreau sa scap pe cineva ).
e adevarat ca florin e vorbaretz-talkeretz, dar... daca imi amintesc eu bine, petra e campioana
diana, ma bucur ca mihnea e k. pup de la mine si florin pt mihnea si mamica lui pe care o rugam sa nu mai fie stresata !
anangel, sa-ti traiasca puiul cel mic si sa fie cuminte si papacios si sanatos!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
LiaMia spune:
tonnia, te rog sa dai mai multe detalii despre spalatul pe dinti. chiar nu stiu cum sa ma apuc de treaba asta... mi-e sa nu inghita pasta de dinti
sofia_misicu spune:
Bau!
Vreau sa va multumesc pentru urarile de 1 an: Mary, Carmi, Alexuta, Irina, Ruxandra, Bianca, Ege, Alinam, dana lucia, Cge, Alina, Ioana, Diplodocus, miflore, karmenutza, GinaM (multumim pentru cadou ), Kristinutza, Tonnia, Vera, marinela, maddy, valen, dana Ch, Ramona, Norina!!! va urez si eu voua ce ii doresc fetii mele.
Sa incep cu inceputul. Imi pare rau de lipsa insa nu mai fac fata. Asa cum v-a povestit Ioana si kristinuza, nu am cum sa intru pe DC de la locul de munca. Acasa ma intampina hlizita de fi-mea si nu ma lasa inima sa nu stau cu ea pana nu adoarme. Dupa aia, de cele mai multe ori ma apuc iar de treaba sau pur si simplu motai la un serial idiot.
Saptamana trecuta, Nuka s-a incadrat in tendinte si a avut o viroza acompaniata de febra, dureri de urechi si etc. A stat saraca cu o caciula comunista in cap vreo saptamana. Duminica i-am taiat motul si a fost la inaltime. Nu a cedat nici cand erau in jurul ei aproximativ 25 de persoane (de la cele 10 pe care le invitasem initial). Si-a vazut de treaba, s-a tavalit pe jos ignorand frumusetile de cadouri primite. De pe tava a ales cardul de credit, cheile de la masina si pudriera. Am fost dezamagita insa, macar daca ar face ceva bun cu banii pe lumea asta.
Bilantul la un an e: peste 10 kile, 3 dinti amarati, si cinci cuvinte repetate in disperare: "uite!", "da-te", "Ham", mama si tata. Daca o intrebi cum face vaca, tuguiaza buzele si scoate un "uuuuuuuuuu" prelung din strafunduri. In rest, merge in viteza cu conditia sa simta un varf de deget matern in palma. Si cam atat. Nu e cea mai precoce creatura dar compenseaza prin frumusete. Dovada e aici
Sunt cam amestecate pozele dar se intelege ceva, ceva.
In rest felici proaspetele viitoare mamici: Alina, Jadi, Gabi si urez succes celor care incearca.
Multa santate si succes!
Nuka si Mama la Nuka
miflore spune:
Zanelor, Dragutelor, ce mai ziceti, ce mai faceti?
LiaMia, poate sa-nghita flacaul pasta de dinti nenedent, cica n-are nimic!
Catush, felicitari multiple Brianei care stie atat de multe!
Anangel, sa-ti traiasca puiul mic Maria! Ce micuta e, m-am uitat la data de nastere, e cu un an fara doua zile mai mica decat Ana mea! Sa fie sanatoasa si cuminte! Si veniti pe-aici in vizita, ajutam cu cea mai mare placere daca ne pricepem!
Diana, sanatate multa piticotului!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
LiaMia spune:
sa-ti traiasca Nuka, Sofie! cardul, ha? l-ati pregatit deja? dc nu, trebuie sa va pregatiti, ca fata stie ce vrea dulce foc
LiaMia spune:
merci de incurajari mifloricico parca-l si vad cu mutrita uimita si carliontii in toate partile iar la botic cu pasta de dinti
miflore spune:
Am vazut-o pe Nuka Irinuka si sunt intr-o totala admiratie!
Simo74, pe unde umbli? Zau asa, mai lasa serviciul ala si vino-ncoa la o tacla!
Kristinutza, cum pot ajunge lucrusoarele la mamica cu tripleti? Ca-i fac si eu maine un pachetoi.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
valen spune:
Am admirat-o si eu pe Nuka: frumoasa si eleganta.Diana, ma bucur ca e bine Mihnea. Eu cand aud de convulsii uit si cum ma cheama, asa ca te inteleg perfect.