Mocheta cu trasee masinute -copii

Mocheta cu trasee masinute -copii | Autor: V. Erica

Link direct la acest mesaj

Salutare,
Stie cineva unde se gasesc in Bucuresti si cat costa?
Ca m-am plictisit sa tot desenez eu ...
Multumesc.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cat costa nu stiu, ca nu m-a interesat. Dar de vazut am vazut la Bricostore si nu stiu daca nu sunt si la Bucur Obor.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

am vazut la neoset (acum vreo doi ani) si era 400 mii mp. acum nu cred ca e cu mult mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

buna
la brico sau praktiker, cam 400 mii mp...eu insa caut asa ceva dar COVOR! are idee cineva pe unde gasesc un covor cu traseu???

Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Servus.
Am luat noi acum vreo 2 luni din Practiker, dar era mocheta (avem insa parchet laminat, de 13 mm (deci nu este rece daca stai pe ea ;)), am surfilat-o la un alt magazin si functionaeza ca si covor, in cele dormitoare mici, deci nu este dintr-un capat in altul. Avand latimea de 4 m, ne-am gandit ca ar fi ok sa facem 2 din 4m pe 2,50. Si Stefan este incantat, are parcari, drumuri peste poduri...este frumos colorata...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am luat si noi din mag. Bucur-Obor, prin iarna (bucuria lui Andrei, care il luase in brate si nu se mai dezlipea de el). Erau gata impartite in bucati de 1,55x2,00 m si a costat 576.000 lei bucata (gata surfilat). Aveau si la 4 m latime si iti taiau cat voiai, si plateai si surfilarea (intre 15.000-20.000 /ml, tot in magazin).

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

eu stiu ca am vazut mocheta cu trasee la bucur obor, dar la preturi mult mai mici. Undeva in jur de 200.000 lei vechi/mp.
Si am mai vazut si la bricostore, tot mocheta, dar nu stiu cat costa acolo. Noi am luat cu 220.000mp o fasie mica de mocheta pe care am lipit-o pe scarile de la patutul suspendat (sa nu alunece cand urca), si stiu ca am oscilat mult intre mocheta cu trasee si cea cu ursuleti. Am ales-o cu ursuleti intr-un final!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

da ceva similar, pentru fete, exista ?

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

La ce am zis eu mp vine cam 185.000 mp (sunt 3,10 mp).

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu am luat cu 200K metru. de la un magazin de langa mine. la magazinele mari era cam 300k metru.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Mocheta cu stradute .Va dau eu adresa sigura acum este pret promotional de 16.90 lei/mp, inainte era 19.90 , deci nu e scumpa. Mocheta cu stradute, e super faina, Albert al meu e foarte incantat de ea, are trasee, copaci pe langa strada ...e f. frumoasa. Ptr.cine e interesant , magazinul este pe calea mosilor veche , nu stiu daca pot sa spun firma, dar se spun mai multe pe aici asaca firma se numeste Pro Confort, trebuie sa fi auzit de ea. Asigura si montak, daca vreti stil covor o sulfileaza...

Bractiker si Bricostore isi pune adaos mare , nu va sfatuiesc.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput