Mamici de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Va pup pe toate
Va scriu pentru prima oara si va citesc aproape zilnic.(nu e cliseu ).
In primul rand sa ma prezint si eu, ca doar asa e normal ... am 28 de ani, sunt la a doua sarcina, anul trecut am avut gemeni insa i`am pierdut la 3 luni jumate. Acum avem un baietel de 18s +3 si suntem tare fericiti la fel ca toti ceilalti parinti sunt sigura.
In al doilea rand vreau sa le urez si eu un sincer La multi ani!!! tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril, sa ne traiasca si noi pe langa ei lool.
In mopmemtul de fata ma simt destul de rau , m`a lovit raceala, desi speram sa scap, ca doar am dormit in paturi separate, sotul meu a fost racit ... uff, dar ne tratam si speram sa treacacu ajutotul lui Dumnezeu.
A! si vroiam sa va intreb ce stiti de ceaiul de tei e bun de raceala sau ce imi recomandati in afara de cel de fructe

Pupici
Ela 18+

clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

LA MULTI ANI GABRIELELOR SI MIHAELELOR tot ce va doriti sa se implineasca
Si totodata va multumesc pt urari (ca binenteles ca ma simt si eu printre sarbatoriti )

MARTUTZA...ANDREEA20,asteptam vesti

Si fetele care sunt ocupate cu mutatul.....grija mare la ridicat (eu vorbesc! )

MONICA,iti urez si eu sedere scurta printre vecini si prieteni si sper ca o sa revii cat mai repede printre noi.Ai grija de tine si de bebei!

Mihaela19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ma alatur si eu celor ce ureaza un calduros La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Mihai/Mihaela; Gabriel/Gabriela.
Pana acum am umblat prin oras dupa cadouri pentru tata, care e Mihai (dar si pentru mine chiar daca nu sunt sarbatorita). Eu inca nu am inceput cumparaturile pt bebe pentru ca nu stiu ce este deocamdata, in schimb pentru mine... cumpar la greu. Ce fac cu ele dupa...?
Va intrebam daca si pe voi va strange pielea pe burta si ce faceti pentru asta, ca pe mine ma dispera, dar probabil ca nu vi se intampla ca nu a zis nimeni nimic. Eu ma dau cu ulei pt bebei.
Despre carnetul de gravida... nici eu nu am, desi stiam de existenta lui.
Pana data viitoare cand intru, va !

Rebiana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

scuze la ca nu am mai intrat cam de mult..
la mine... nimic nou... inca astept primele "suturi" de la BB dar vad ca mai am de asteptat cu toate ca maine am 18sapt.
sa fie oare ceva in neregula????? sau poate sunt eu paranoia...
am intrat sa spun la toate si de ce nu.. la toti ce-si serbeaza azi ziua ...
cam atat pentru acum. pe 28 merg la eco morfo si atunci am sa am mai multe vesti. pana atunci... si multi

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

ooooaaauuuu ... acum am vazut ca am si eu o steluta..
Rebiana27 si eu ma dau tot cu ulei de BB dar in care am adaugat cateva picaturi de vit. A si ceva ulei de migdale (se gaseste in farmacii). reteta data de o farmacista dar despre care am mai auzit si aici pe forum.

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Bun venit, Clara! Si eu am fost racita si m-am tratat cu ceai de tei in care puneam doua-trei felii de lamaie. Nu am vrut sa iau medicamente, banuiesc ca nici tu nu vrei, si am scapat de raceala dupa 6-7 zile. A, si pentru ca ma dureau amigdalele, cum veneam de la scoala, ma oblojeam cu felii de cartofi imbibati in spirt (ii puneam la gat - reteta bunicii, dar sa stii ca a dat roade, gatul mi-a trecut in doua zile). Multa sanatate si fa praf raceala!

Azi m-am apucat si eu sa iau Elevit. Luam doar acid folic insa ma omorau carceii in fiecare noapte si decat sa iau calciu simplu am zis sa dau curs sfatului dr de a lua Elevit, ca oricum contine calciu. Asa ca ma astept sa fie mai bine.

Rebiana 18+

Mergi la inceput

Multam fain, Loina_in! Voi incerca si eu asa.

Rebiana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Mihaellla sa traiesti cu numele .

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor! Sunt ffff suparata dar tb sa ma linistesc ca sa nu-i fac rau lui bebe.
Dimineata am fost la eco morfologica. In principiu totul e ok. E fetita ,mare surpriza pentru ca eu credeam ca e baiat si ne obisnuisem cu ideea. Are 423 g si varsta de 21 sapt si 3 zile (fata de 22 sapt cat as avea de la ultima menstruatie). Placenta e anterioara, la maturizare scrie E2G1 (banuiesc ca e bine ca nu mi-a zis nimic), i-a gasit toate organele, inima are 4 camere. La masuratorile lui bebe insa (biometrie) mai toate sunt ok in afara de una respectiv LVW care este 6.7 mm si mi-a spus ca e cam mare si trebuie supravegheat. Cica ar trebui sa fie 5 si ceva . Eu am tot cautat pe net dar nu am gasit ce inseamna. Va rog sa-mi spuneti si mie ca nu mai am rabdare pana ajung saptamana viitoare la ginecolog cu rezultatul.
In rest eu chiar sunt bine. Tot nu iau vitamine pt ca nu am ajuns la medic cu rezultatele la analize, dar de cand mananc si mai multe branzeturi nu mai am carcei la picioare. M-am ingrasat cam 6 kg, destul de mult la inaltimea mea de 1.55. Totul s-a pus pe solduri. De fapt se vede si-n ultimele poze care le-am pus.

A, si acum de ce sunt f suparata. Ca dupa ce am terminat cu ecografia am alergat ca nebuna sa rezolv cu certificatul fiscal si ce mai tb pentru vanzarea garsonierei. Cei de la banca m-au sunat sa ma intrebe dc vrem sa semnam si cu ei tot maine. Cum sa nu vreau zic eu? Sigur. Ne programeaza si apoi imi spun sa nu sun eu vanzatorii ca-i anunta ei ca sa le spuna inca o data ce sa aduca. Desi eram obosita, cam nemancata, eram f fericita ca se rezolva totul si vanzarea si cumpararea intr-o zi si am plecat sa obtin repede tot ce trebuia pt maine. Dupa ce am rezolvat ma suna cei de la banca. Stiti, vanzatorii nu au facut rost de adeverinta de la asociatie ca nu au datorii si nici nu o pot obtine in timp util asa ca se amana totul pentru miercuri. am crezut ca innebunesc. Cum miercuri? Pai vanzatoarea ce a pazit pana acum ca i-am spus si eu si notara de ce acte are nevoie si ne-a zis ca le are. Garsoniera o vindem maine ca nu mai avem ce face. Extrasul de carte funciara pe care am dat 2 mil e valabil numai pana vineri deci nu avem de ales. Asa ca maine alta distractie. Vindem garsoniera, ducem banii la banca, deschidem cont, platin miercuri comisionul de retragere si totul numai pentru ca femeia asta de la care cumparam nu s-a dus la timp dupa hartia aia. M-am dus sa vb cu ea si mi-a zis senina ca ea s-a dus aseara (deci in ultima clipa) la administrator dar nu era ca e plecat din localitate asa ca asteptam sa se intorca. Si ca eu sa nu ma supar ca ea nu are nici o vina. Dar nu a putut macar sa ne anute? Sa stim si noi de aseara si sa vb la banca sa nu ne agitam cu totii ca prostii. Sipoate faceam cumva sa reprogramam si vanzarea de maine chiar daca mai plateam 2 mil. Acum insa e prea tarziu. Deci fetelor nu mutatul in sine va fi greu pentru mine ci toate orele astea care se scurg pana la semnarea actelor. Ca am impresia ca nu mai rezist.

Asta e tot. Sper sa revin cu vesti mai bune. Astept sa-mi spuneti ce reprezinta LVW cine stie si evntual si limitele, eventualele implicatii....
La multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua astazi.
Si puneti va rog si la mine caruciorul roz desi inca nu-mi vine sa cred ca e fetita. Asa mult vroiam o fetita la inceput, apoi toti am crezut ca e baiat si m-am obisnuit cu ideea. Am o prietena in Anglia care a facut cumparaturi pentru bebe sa mi le trmita de Craciun si a luat numai pentru baietei.

22 s (dupa eco am 21s si 3 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Urez LA MULTI ANI tuturor GABRIELELOR si MIHAELELOR precum si tuturor celor dragi care poarta aceste nume.

Sa fiti sanatoase si iubite si sa nasteti copilasi sanatosi.

Sarcini usoare

Mergi la inceput