Mamici de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume!

Monica tinem pumnii sa va mutati cat mai repede la voi acasa. Si o sa o tragem de limba pe Katink... E bine ca are cine sa ne dea raportul. Ai grija de tine!

Tzuna si tu sa ai grija cu mutatul... sa nu faci efort.

Sori sa treaca... of... Mie nu mi-au trecut definitiv greturile... tot mai am 1-2 zile pe sapt. cand ma apuca dimineata ...

La mine in casa e santier... ca schimbam geamurile... nu mai vreau .. si asta e doar inceputul... Deja m-am saturat...
Asa ca mai rar pe net... ca trebe sa alerg mandra prin casa... sa nu se bage prin daramaturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MIHAELELOR SI GABRIELELOR !!!
Fetelor, noi suntem bine, am fost la doc si totul este ok, mi-a dat sa iau calciu efervescent si magne b6 pt crampe musculare.
Maine mergem la eco morfologica si o sa povestesc atunci mai multe despre bebe.
Pana acum nu am cumparat nimic pt bebe, decat sotul care a fost plecat din tara si s-a intors cu o rochita niste ghetute si un bolero....vaaai cat de frumoase sunt!!.....cred ca din luna a 7 a o sa incep sa fac cumparaturi serioase pt ca nu sunt superstitioasa si nu vreau sa plec nepregatita la maternitate si cand ma intorc sa ma dau cu capu de pereti cand o sa vad ce cumparaturi a facut familia
Camera lui bebe nu am facut-o inca...si nici nu ne grabim pt ca nu dispunem de prea multi bani.

aaaa era sa uit....fetelor, pana acum m-am ingrasat 11 kg nu stiu ce sa fac....in fiecare dimineata cand trebuie sa ma imbrac ma apuca plansu (dar parca nici cu mancarea nu-mi vine sa o las mai usor ca ma gandesc ca bebe are nevoie de papa bun)

Andreea 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

LA MULTI ANI!!! Gabrieli, Gabriele, Mihai si Mihaele.

Am fost ieri la ecograf si se pare ca Smarandita e Smarandel spre bucuria sotului.

Va doresc o zi minunata.

kiss

18+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

aaa vroiam sa va mai intreb daca voi aveti CARNETUL GRAVIDEI????
Mi-a cerut la servici copie dupa el...de parca nu ma vede ca sunt gravida...

Andreea 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

La multi ani tuturor mamicutelor care sarbatoresc aniversarea numelor Mihaela si Gabriela.
Am si eu o intrebare :de vreo cateva saptamani mi se intampla ,mai ales seara,sa-mi miroase sanii foarte tare a......lapte de ....stiti cum miros bebelusii de obicei....vi s-a intamplat asa ceva?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritelor de azi!

Andreea20, eu am carnetul cu pricina dar este ca o bucata de hartie; Eu l-am obtinut de la medicul de familie dar la fel de bine ti-l poate face si medicul ginecolog. DAca nu ai acest carnet, o adeverinta de la unul din cei doi medici este suficienta ptr angajator.

roxana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna fetelor! La multi ani Mihaelaaa, sa traiesti cu numele si la fel si celorlalte Mihaele si Gabriele!

Andreea, carnetul gravidei se face de catre medicul de familie, cel putin la mine asa a fost. Insa la serviciu ar trebui sa fie suficienta o declaratie a ta precum ca esti gravida insotita de o adeverinta semnata de medicul de familie.

Nu am mai postat de mult pe forum dar am continuat sa citesc. Felicitari fetelor care ati aflat ce anume aveti...vad ca tot baietii predomina, ce ne facem?:)]. Eu personal ma simt bine, au ramas aceleasi probleme cu somnul pe care m-am obisnuit sa le ignor. Nu am cumparat nimic inca, nu am timp sa ma ocup acum pentru ca sunt prinsa cu serviciul, dar in ziua in care intru in prenatal o sa colind prin toate magazinele.

Va pup, aveti grija de voi!

21 + [baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

La Multi Ani MIHAELE SI GABRIELE!
Sa va traiasca sarbatoritii.
Sa aveti o zi minunata.
Eu azi merg la eco morfologica la dr.Benedict Ancar-la Medsana.Sper sa am si eu o poza de pus in album.Am emotii de-mi vine sa plang.Noroc ca sunt la birou si tre sa ma controlez altfel inundam sediul.
Mai sunt 3 ore si imi voi vedea comoara.
Va pup pe toate.O zi minunata.
Marta 21+2 zile

marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!

Andreea,mie mi-a facut carnetel de gravida prima doctorita la care am fost.Acum,la Tutunaru,se pare ca nu am nevoie de el.

Kisstherain,felicitari pentru .Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos indiferent daca e fetitza sau baiat.

Pupici,
Mada23+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Andreea carnetul gravidei il iei de la medicul tau de familie si iti completeaza in el lunar cand te duci la control (la mine a completat si medicul ob)
Nici eu nu am scapat de greturi si inca nu pot sa mananc de toate, mai ales carnea nici nu pot sa o vad in fata ochilor.
Cria 15+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput